Orgazem
Ali drži da ženska ki z moškim ne doživlja orgazmov v resnici tega moškega zavrača ? To je kot na primer da se telo samo odzove na tisto kar bi se morala glava . Res me zanima ali je kaj na tem ? Imam sicer nekaj skrbi povezanih s partnerjem sploh z njegovo preteklostjo . Partner ni nasilen je pa zelo nezrel in daje ga egoizem kadar gre za njegove potrebe . Z njim sem že tri leta in so orgazmi večinoma odsotni in ne najdem vzroka zato potrebujem mnenje ali se mi sploh splača ostati z njim ? Da vam bo situacija bolj jasna si spolnosti z njim zaželim in je ne odklanjam telo pa popolnoma zablokira in se ne odzove kot bi moralo zato želim spolni odnos prekiniti čimprej . Mislim da mi hoče telo samo nekaj povedati ali pa se motim ? Kaj menite ? Koliko časa je še sprejemljivo brez orgazma v zvezi preden se odločiš tako zvezo zapustiti . Partner tudi na drugih področjih ne zadovoljuje vseh mojim potreb ni pa to zadovoljevanje pri njem čisto odsotno .
Hmmm zanimivo pitanje . Ja če te ne zadovolji u krevetu pol se je za vprašat a bi še bila sanjim
Ne zadovolji te ne v postelji ne na drugih področjih in ti si še z njim??? A ima denar in si zaradi tega z njim, pa da nisi sama?
Ene ste res blentave!
Se vam je že zgodilo, drage ženske, da ste gledale neko oddajo, kjer je govoril in nastopal moški, ki vam je bil všeč in ste doživele orgazem ?
Pa saj ni on edini!!!!
Telo ne laže. Tudi oseba, ki vztraja v odnosu z egoistom, kot si napisala, ni nič bolj zdrava kot on sam, sicer ne bi šla v odnos z nekom, ki mu ne moreš zaupati, se čustveno predati in v končni fazi biti sproščena…
Edini res ni sva pa poročena . Imava sedem mesečnega sina . Veliko bi morala razdreti .
Ne vem no… tri leta ne zadovoljuje nobene od tvojih potreb… mogoce bi res bil čas, da poiščeš primernejšega partnerja.
ti oženjena ?? aaaaa…. težko bi ti svetovao sad
Poizkusita analno, mogoče te “strese”
Sklepam , da se je začelo kot med in mleko ,vmes pa si spoznala ,da je tale tvoj pravi fičfirič ,in posteljni užitki so se nehali . Seveda ti telo ne laže . Če ga ne boš zapustila sedaj ga boš pa nekoč . Pa ne sekiraj se . Še se najdejo enaki problemi .
Hvala za pomoč, v kratkem zopet probam. je pa res da me je streslo pred 15 leti.
Ni nujno, da gre za zavracanje partnerja kot taksnega. Bi pa tudi jaz na prvo zogo pomislil, da je v tebi neka zelja, prepricanje, vera,… karkoli ze, vendar smatras partnerja nekompatibilnega temu delu tebe. Pri moskih se to npr. pogosto zgodi kot “znamenje ljubezni”, ko torej moski zensko zacne dozivljati globlje, kot zgolj seksualni objekt, ali pa tudi, ce npr. moski (seveda nezavedno) presodi, da zenska ni primeren material za njegove potomce, ipd.
eh, bolj kot bereš take štorije, bolj se lahko za glavo držiš.
nič od veze, nikakav tip, egoist, nezrel… ti pa se sprašuješ, kako dolgo boš še tolerirala nedoseganje orgazmov. ker to je tisto, kar pa šteje
pol pa še zveš, da sta poročena z otrokom…
nabavi si motornega dildota, če so zgolj orgazmi tisto, kar te moti
Kaj priporočaš, bencinarja, al dizla?
Forum je zaprt za komentiranje.