orgazem
Imam tezavo – ne dosezem orgazma. Nikoli ga se nisem, pa se blizam tridesetim. Imam moza, ki se res potrudi, poskusila sem s samozadovoljevanjem, pa nic.
Imate kaksno idejo? Kako ve dosezete orgazem? A je res tako bozansko, da osmisli vsak seks??
Meni se namrec ne ljubi vec seksat, ker imam obcutek, kot da mozu dajem svoje mednozje za sprostitev njegovih seksualnih napetosti. Rada ga imam, ampak po vsakem seksu se vprasam, kaj pa jaz??? V neznostih zelo uzivam, a to mi nekako ni dovolj.
Pomagajte prosim!!
Probaj se ful sprostit in se osredotoči na moža:njegove roke, jeziček, penis, celo telo pa bo, mora bit. Pri meni je bilo isto, res da sem zamenjala partnerja, verjetno je tudi pomembna ljubezen, privlačnost med partnerjema. Samozadovoljevanje je pa čisto nekaj enostavnega, probaj s prstkom malo sem ter tja po ščegetavčku in seveda sproščena moraš bit.
Želim ti veliko orgazmov in užitkov!!!
Jaz lahko rečem, da se mi dogaja nekaj podobnega, čeprav še nisem toliko stara. Preden sem začela jemati tabletke je bilo še vse OK potem pa samo slabše. Na forumo sem vprašala ginekologa, če bi lahko bile krive tabletke (jemljem cilest), napisal mi je, da bi lahko bile.
Spomnim pa se da pri mojem bivšem fantu nisem tudi jaz doživela orgazma, niti enkrat.
Zanima me a se ti sploh vzburiš, ti je do seksa?
Meni ni, zdaj približno že leto dni ne. Sploh se ne vzburim, niti ob erotičnih filmih, niti sprostiti se ne morem, na živce mi gre ko me začne fant otipavat, čeprav se drugače super razumeva in je vse OK. Ampak glede sexa pa je kriza.
Tudi sama imam podobne težave, vendar se na veliko trudim, da bi tudi sama lahko doživela te božanske občutke. Poglejte na internetno stran http://www.spolnost.com/, tukaj je veliko uporabnih in dobrih nasvetov glede spolnosti. Morda pa katera najde kaj zase.
Čao
Moram rečt, da si me ti Natalija še posebej potolažila. Zdaj vem, da ni z mano nič narobe (ali pač), ker se mi dogaja isto.
Lahko je drugim govort kako to rešit, npr.gledat erotične filme, se samozadovoljevat (jest se ne morem – mi enostavno ni do tega), se poskušat sprostit………….ampak meni še vseeno ne uspe, ne pridem do vrhunca…..sem pa zelo blizu……..ne znam pa dokončat……….
Lp
Nikoli nesem imela problema s to zadevo,amppak,ko pa sem začela jemati kontracepcijske tablete potem pa je počilo.Orgazma nisem več mogla ujet in spola sla mi je pošla.Potem sem nehala s tabletami ampak orgazem doživim,če se močno skoncetriram.Toda spolne sle še sedaj nimam več takšne kot sem jo imela prej.
Žal,žal moram narediti nekako takole:
Misli mi odhitijo nekam na nekegamoškega,ki ga ne poznam in si zamislim,da me srašno vzburja,skratka zamislim si najbolj opolzke stvari,naprimer tudi ,da sem z nekom v veliki posodi z rumenim želejem,da mi to vse polzi po telesu in potem on opolzko po meni itd,itd…….Pregrdo bi bilo vse napisati…..
Tako nekako mi je lažje priti do vrhunca,me pa zmoti tudi,če mož prehitro doživi vrhunec potem je z mano konec.Jaz pa rabim nekaj veččč časa.
Poskusi in veselo j…….
Pri meni se ne gre za to da ne morem doseči orgazma. Jaz ga lahko, ampak zelo zelo dolgo rabim. Pa problem je to da se ne morem vzburit, da mi ni do seksa, da ne mislim na to. In zaradi teh stvari ga že dolgo dolgo nisem dosegla.
Zanima me ali je katera povedala ginekologu za svoje problema in kaj ti je rekel. Težko je tak živet, ker tudi partnerja prikrajšuješ za seks.
Prosim vas (ženske seveda), da napišete čimveč o tem ker bi res rada vedela.
Moški pa, če bo kateri bral, me zanima ali ima ženo ali punco, ki se ji to dogaja, in kako ti gledaš na to.
Tu jaz doživim orgazem samo pri neposrednem draženju ščegetavčka. Sicer sva se s fantom že mučila odkriti mojo točko G, ampak brez truda.. Je bilo pa prav zabavno in seksi, ko sva odkrivala 1000 in 1 način, kje bi lahko ta točka bila. In še se bova trudila. Je pa lepo, ker sva se odkrito pogovorila o mojem doživljanju orgazma in sedaj ni nihče obremenjen s tem – čigava ‘krivda’ naj bi to bila.. Pač, uživama v tem, kar imama 🙂 Pa srečno punce..
Hvala za odgovore vsem.
Zanima me ali se je katera posvetovala z ginekologom in kaj ti je povedal. Mene predvsem zanima če se da to “odpravit”. Joj kak je to življenje zakomplicirano. Mislim da je tudi vse več žensk ki ne morejo doživeti orgazma ali pa imajo takšne ali drugačne probleme s seksom.
Napišite svoje mnenje o tem prosim.
lp,
Ne vem, zakaj ne poskusite s samozadovoljevanjem s pomočjo vodnega curka. Saj ni problem odmontirat nastavek za tuš in ta curek usmeriti na ščegiya. No, pa dajte probat, pa tu odgovorit koliko sekund ste porabile, da vam je božansko prišlo. Z mojo, ki se sploh ni marala igrat s svojo mucko, a veliko željo po sexu, da bo nekega dne to, sva uspela. Pravi, tega mi pa še noben ni pokazal.
Mogoče pa ne boste odgovorile, ker vas ne bo več s kopalnice.
Tudi jaz sem včasih mislila podobno. Uživala sem v sexu, vendar sem mislila, da to ni tisto ta pravo. Ko sem zamenjala fanta, sem rabila veliko časa, da sem se navadila na nov način in ugotovila, da mi je bilo prej bolj všeč. Ker pa se z novim bolj razumem na vseh ostalih področjih, ga zaradi sexa ne mislim zamenjati. Med sexom vedno mislim samo nase in kaj meni najbolj paše. Fant pa itak najbolj uživa, kadar jaz uživam, zato se sploh ne obremenjujem kaj si misli in kdaj mi bo prišllo. Včasih pride, včasih ne, uživava lahko tudi brez orgazma. Važno je, da se imava rada (sama sebe in drug drugega).
Imejte se radi
Jaz uporabljam standardni tuš nastavek(kakor ga imajo verjetno vsi tuši). Usmeriš ga v ščegetavšček in malo obračaš, da ugotoviš, kateri curek ti najbolj ugaja (saj veš, kakšna luknjica v tušu bolj šprica, kakšna pa manj).
Če si si prebrala na tisti strani, ki so ti jo predlagali na začetku, je povdarek na tem, da se samozadovoljuješ na več različnih načinov, da se telo ne navadi le določenih dražljajev. Zato eksperimentiraj in upam, da ti bo uspelo.
Dekleta in žene, ki ne morejo doživetei orgazma, so mi od vedno zanimive. Preko interneta sem že mnogim svetoval. Vzrok, zakaj te osebe ne doživijo orgazma, pa je zelo enostaven. NE POZNAJO SVOJEGA TELESA.
Tudi moja partnerica je bila ena izmen takih. Ko sva hodila že nekaj let in sva mislila, da ji nikoli v življenju ne bo prišlo, sva si neko popoldne vzela veliko časa in se popoplnoma odklopila iz tega sveta. Po nekaj urah nežnega ljubljenja, predvsem oralno in s prsti so se usule solze sreče. Prišlo ji je in takrat se je naučila, kako se doživi orgazem.
Frigidnih žensk ni, zaigrati je treba na prave strune, na prave inštrumente.
Za hitrejšo pot do orgazma vam svetujem vibrator na ščegetavček.
Sara;) je pisal/pisala:
>
> Jaz uporabljam standardni tuš nastavek(kakor ga imajo
> verjetno vsi tuši). Usmeriš ga v ščegetavšček in malo
> obračaš, da ugotoviš, kateri curek ti najbolj ugaja (saj veš,
> kakšna luknjica v tušu bolj šprica, kakšna pa manj).
> Če si si prebrala na tisti strani, ki so ti jo predlagali na
> začetku, je povdarek na tem, da se samozadovoljuješ na več
> različnih načinov, da se telo ne navadi le določenih
> dražljajev. Zato eksperimentiraj in upam, da ti bo uspelo.