Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek orgazem

orgazem

Katera je s tipom doživela res dober orgazem (kakšen)? A ni najboljši od zadaj?

se striiiiinjam

Ej ženske ženske! Ni vam (3. oseba množine) pomoči! O vseh bedarijh od krem za kožco okol oči, o seksi rokometašu, ki ga noben ne pozna, o taščah, o Johanusu še celo o vremenarki Katji in Janici Manežič mate vse tolk za povedat, ko se govori o najbolj pomembnih stvareh to je o orgazmu, vas pa zmanjka. Grem stavit, da zato, ker ga ne doživljamo (tokrat v 1. osebi)! In če ne bomo o tem govorile, ga tud nikol ne bomo. Evo tukaj zdaj: jaz nisem še nikol v življenju doživela drugačnega orgazma kot oralnega. Bolje išta nego ništa…Tko, da ne vem povedat kaj bi blo najboljše. Bom pa z veseljem prebrala vaše izkušnje. NA DAN Z NJIMI!!!!

UAU , this are strong words – big up Biba!!! 🙂

oh, oralno je seveda najhitreje in najbolj slastno strastno, amapk saj gre tudi drugače. priznam pa, da zgolj s “štepanjem” zelo zelo težko. ko pa so zraven v igri še prstki (njegovi ali moji), potem pa vulkani bruhajo. še vedno pa vztrajam na trditvi – od zadaj paaaaašeeee 🙂

Kaj je strong Abisal? Da priznam?

Ne da priznaš, da poveš, kot je (straight in their faces), to je respect. Ker je res, da kadar je samo blabla, vse/vsi ful pišejo, potem pa kaj bolj resnega pa tišina.

Oh ženske, če sta oba s partnerjem pri stvari, je lahko vsak orgazem dober. Pa naj bo to v kakršnem koli položaju. Važno je, da se s partnerjm ujameta, imata enake želje, pol pa sledi užitek. Kar se pa najboljšega orgazma tiče pa bi se zelo težko odločila, ker kot sem rekla, če se prepustiš in si res pri stvari, so lahko vsi vrhunski. Sicer pa imam zdajle sama najraje oralno. Blaženo:-) Močni orgazmi so lahko tud v doggyju. Skratka, manj boste mislile na sam orgazem, pa več na užitek, bolj bo fajn.

Ne samo da je resno, je usodno! V tem je cach! In še zmerom je vse tiho…. Mogoče zato, ker majo vse isto za povedat kot jaz…. Joj kako sem žalostna ….
Mogoče bi se pa moški morali zamisliti nad tole temo….

biba. kar mal mi je bed, ker si zaradi tega žalostna. poglej… partner z veseljem ustreže, če ve, kako. čeprav sex in orgazem direkt nimata veliko skupnega s klepetanjem, ampak jaz mislim, da je cilj večkrat in bolj intenzivno dosežen ravno, če se o sexu znaš odprto pogovarjat. midva se in zadnjič sva ugotavljala, da je to to. pa ne gre samo za pogovor. svojemu žrebcu pač jasno pokažeš, kdaj ti res fino paše, ko te raziskuje in kaj ti paše. moj pravi, da ga nič ne zakuri bolj kot to, da me vidi uživat. potem ni čudno, da se potrudi, da je tako, ker ima potem še on več od tega. babe res nismo multi orgazmične že samo, če nas tip pogleda.
pa tudi sex ni samo sex. je igra med dvema, ki se ljubita. ko se igraš, si vzanmeš čas in raziskuješ. pa kaj potem, če dlje traja, pa kaj potem, če je treba uporabljat domišljijo – pravzaprav, hvala bogu, da je tako.

Oj Sadna!
Se strinjam. Popolnoma. Sploh o domišljii in o času, ki si ga je treba vzet in o igri in o ljubezni. O vsem. Š enajbolj pa o pogovoru. In ravno o tem zdej razpravljamo. Da se nobena noče o tem pogovarjat. Ne s kolegicami še manj s svojim tipom. Ne vem sicer kolk si ti stara ampak jaz sem še v enem drugem sistemu gor zrasla. Takrat se o tem ni govoril. Še manj se je povedal, kaj si kdo drugač želi, ker smo po defaulti vsi želel isto. Še manj se je želel, da bi blo kako drugače kot klasika. In čez noč se tega ne da preklopit. Vse rabi svoj čas. Vsi rabimo svoj čas. In s tipom, ki sem ga za svojga Boga vzela takrat težko zdej razglablam kaj bi in kaj ne bi, če se o tem 10 let nisva pogovarjala. In verjemi mi, da nisem edina. Ena cela zajebana generacija nas je, ki se otepamo s sponami… Seveda…nikakor ne VSE, velika večina pa… to me žalosti. Še bolj me žalosti, ker sem zraven….

Mogoče bi se pa moški morali zamisliti nad tole temo….

Hja – tisti, ki smo imeli srečo in odkrili tale portal, smo se verjetno že zamislili, tisti ki pa ga še niso odkrili, so pa prikrajšani 🙂

biba, veš kako zelo te razumem in tudi mene žalosti. jaz sem sicer prišla na svet pred manj kot 30 leti in tudi med svojimi vrstniki opažam, kako zelo zelo zelo jim je težko govorit o tem. jaz sama imam srečo, da sem vedno imela okoli sebe ljudi,ki so se o sexu povsem odprto in direktno pogovarjali. pa naj bodo to moje prijateljice (hvala bogu zanje) ali pa moj ljubi. ti pa priznam, da sem se na začetku z njim lahko o teh stvareh začenjala pogovarjal kadar sva prišla domov s kake žurke, še vedno malo v rožicah, pa se je jezik razpletel. ampak ravno prav. ravno toliko, da sva se navadila, da se lahko o vsem pogovarjava. tiste drobnarije, ki bi lahko postale velike težavice, sploh niso začele rasti v kakšen problemček ravno zato, ker pač nimava dlake na jeziku. a ni hudo, da samo pomanjkanje pogovora lahko pripelje tako daleč, da se par znajde v svetovalnici ali pa se onadva krhata v njo in v njega, ločeno, ne več skupaj.

kolikor mi izkušnje govorijo, so moški ljudje dejanj in ne besed. še toliko bolj, kolikor “starejša šola” je. mogoče je pa zdaj na nas ženskah, da vzamemo stvari v svoje roke. pokaži mu, kaj ti je všeč, vodi njegovo roko, jasno mu povej “ob tem se mi pa meša”. naredi še ti njemu nekaj, česar mu še nisi, pa točno veš, da ga bo zakuhalo. ne vem…

Slava ženskam – točno to kar je sadna rekla:

“mogoče je pa zdaj na nas ženskah, da vzamemo stvari v svoje roke. pokaži mu, kaj ti je všeč, vodi njegovo roko, jasno mu povej “ob tem se mi pa meša”.

Razumet morate moške, da je nekatere strah vprašat, ker bi s tem pokazali svojo šibko točko (to pa kot veste ni dobro za naš ego) – tko da mora v skrajnem primeru dama vzeti vajeti v svoje roke.

Oj Sadna!
Hvala za vse nasvete. Sej ne iščem rešitve zase. Zame me ne skrbi. Začenjam na novo. Bolj je bil namen zrevoltirat ostale, da se začno o tem pogovarjat. Očitno je stvar še vedno tabu.

žalostno, a ne! spet smo spregovorile o tem tiste, ki že itak nimamo težav govoriti o tem… mogoče pa bi poskusila s to isto temo še na moškem čveku?

Naj to Abisal po moško reši! Pa rezultate sem sporoči…. hi hi hi

Prvi orgazem sem doživela šele z možem, (oralno- na začetku mu sploh nisem dovolila,da me oralno, zadrta duša pač ;)), ki si je res vzel veliko, veliko časa in se mi posvetil do konca. No, potem se je pa situacija (v zvezi z orgazmi) samo izboljševala. Nekajkrar sva šla tudi v sexshop in nakupila različne pripomočke (najboljši je vibrator) in od takrat se mi je pa zares odprlo. No, orgazma še vedno ne doživim samo s penetacijo, obvezno je tudi draženje drugih delov spolovila :))

to esprite!!! vidiš, kjub zadrtosti si se prevetrila. bravo

HJA, mislim, da o tem ni smotrno govoriti na moškem čveku, ker bodo odgovori povsem nerealni. Kako vem? Ene par kolegov sem že vprašal, če njihove punce doživijo orgazem, samo s penetracijo in vsi:”Ja valda, raztrga jo, čist je blažena in blabla,…” Potem pa ponovim vajo pri puncah in dobim podobne odgovore, kot tu. Kaj naj? 🙂

Edino zanesljivo informacijo o ženski, dobiš od ženske!!! Spoštujem VAS.

abisal: veš ti odgovori, ki si jih dobil od znancev kažejo točno na tisto, o čemer tu govorimo. enostavno najbrž res tko mislijo, ker me ponižno molčimo in nas je sram na glas povedat, da “ja veš, mi ni pršlo, dej me še mal pocarti, dej me polubčki, me pomencaj…”. hvala bogu, da sem se naučila pogovarjat o tem! kako nej bogi tip ve, da je njegova ljubica sicer uživala, ampak da manjka še en vzpon do vrhunca? vseh ženskih orgazmov moški pač ne začuti. in res se sprašujem, zakaj bi zaradi sramu v svojo škodo delale? je treba pač nakazat, da je nujno še dodatno posredovanje 🙂

punce, ve samo dejte jasno vedet. a mislite, da on ne bi bil razočaran, če bi zvedel, kolikokrat je mislil, da sta obadva finiširala, ve pa se v sebi kislo nasmihate? a mislite, da se njemu ne bo fino zdelo, če mu namignete, naj še malo pomiga tako ali drugače in ga na koncu pohvalite, da je bil tale pa res zmagovalni?

Jest si ne bi mogu predstavljat seksa brez odkritega pogovara, kaj ja, kaj ne, tam boj, tam manj,…

abisal – žal je tako, da smo v tem trenutku tule gor samo takšni kot ti. tisti, ki pa imajo zašuštrano spolno življenje, ker se ne znajo in ne upajo izrazit, pa bodo to vlekli še naprej 🙁

No ja, moje spolno življenje je trenutno v stanju mirovanja, ampak kljub vsemu (…, le spomini, še živijo,… :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close