orgazem
še nekaj za samske – še nobena ni nič zapisala o tem, kako si sama postreže z dobrim orgazmom – jaz sem najboljše orgazme doživela brez partnerja….
Enako tudi jaz.
Povrhu vsega si pa po opravljenem delu mislim tudi takole: “Če je pa samo toliko, pol pa ni vredno!” – da bi se mučil s kakšnim zakonom, rojevanjem, sitnim dedcem, itd.
Men se pravzaprav orgazem sploh ne zdi nič posebnega in sem nad njim ZELO razočarana!!!, vedno sem pričakovala, da je to kaj bolj takega ‘VAU’.
Razmišljam o tem, da bi bla samska… pa si ne želim želeti tega.
Lp, *
Zalika,zelo enostavno,ce s prsti drazite klitoris dozivite orgazem,ce pa imate vagonalni odnos ali drazenje vagine z katerimi koli pripomocki dozivite vaginalni orgazem,ali ste ga sploh kdaj dozivela,jaz sem porocena 25 let,imela veliko moskih,orgazem lahko dozivim samo ce se sama zadovoljujem,pa verjamite mi da sem probala vse kar se da probati,pozdrav
drage klepetulje,zanima me ali vasi partnerji vedo,da ne dozivljate orgazma?pozdravcek
cica ali ljubica, zakaj pod isto temo pišeš pod dvema imenoma, kakšen smisel ima? Razen tega pa se pod tvojim naslovom skriva moški. Torej?
pisale smo dve,oprostite,ce je kaj narobe,pozdrav
cica ali ljubica ali kar koli pač: jaz ga doživim skoraj vsakič, pa če to tebi paše ali ne! sem pač ena srečnic! lp, anit
ne vem zakaj je sploh važno kdo sem,saj samo klepetamo.Zakaj se ve ne podpišete s polnim imenom in priimkom?če vas motim mi prosim povejte.Mogoče bi tudi cica ali ljubica lahko komu svetovala kaj pametnega.Pozdrav vsem
Res je: vaja dela mojstra!! Ko se je moja seksualna pot začela, sem 70 % orgazmov odigrala, “da hitreje mine” in “že neha s tem”… Sem pa imela nori “seks ” sama s sabo in močne orgazme…. No, pol sem pa prišla z besedo na dan, in počasi počasi, vsak dan je violina igrala vse lepšo melodijo… Sedaj doživim orgazem zmeraj, in tudi ne bi se mogla odločiti v katerem položaju lepšega… Ni vedno nirvana, je pa v 90 %!!!
Ja, ja res je fuullll nor tisti občutek, ko MORAŠ vreščati, ko te trese, ko ne veš več za čas, za dogajanje okrog tebe, ko…. sta z partnerjem ENO!!!!
Ena zanimiva stvar se mi je pa le zgodila: večina žensk poroča da jim je po porodu seks slabši, vagina pa ohlapnejša. Pri meni je bilo 7 – 8 mesecev huuuudo (sem reke solz izjokala misleč da nikoli več ne bom uživala), ampak potem ko so se stvari uredile, je seks ratal veeeliko boljši kot prej!!!! Sploh ne vem v čem je štos!!! Čutim bolje, močneje, imam večkratne orgazme, uživam tudi v doooolgem porivanju, ko mi je vagina resnično naelektrena, in bi rada tako v neskončnost…. Ne pa samo orgazem , pa konec. Orgazmi so pa res prav eksplozivni…
Uf, sem srečna!
Moram pa povedati da vse kar sem dosegla, sem dosegla z pogovorom in jasnim kazanjem kje, kako, kako močno, koliko…. Posebej pri oralnem seksu, sem pač “korak za korakom” vodila partnerja, sedaj je pa tak mojster da lahko znorim!!!!! Ostalo pa tudi, sem mogla sama ugotoviti kaj mi ustreza, potem pa še njemu pokazati…
Zgleda kot da bi to bilo samo delo in še enkrat delo…. ;-))))
Jah, glavno da je še vedno suuuupeeeerrrrr!!!!
:-)))))))
Ja tko je: *** brez muk je utopija! In to velja za obe strani…..
Jaz pa pojma nimam, kje bi lahko bila razlika v vaginalnem in klitoralnem orgazmu. Zame je to eno in isto in nekaj najlepšega na svetu je to doživet z ljubljeno osebo. In tudi z roko si pomagam…
Ampak, punce povejte mi, morda sem ‘nepismena’ na tem področju: ali ve res ločite dve vrsti orgazmov??’
ja. čeprav sem najprej, dokler nisem tega tudi na forumu zasledila, mislila, da sem si ju jaz izmislila:) vedno sem trdila, da sta 2 različna tipa orgazmov, potem sem podvomila, ker v živo od nobene nisem slišala tega… na in potem preberem na forumu, da imajo tudi druge te izkušnje. fino :))))) po mojih izkušnjah vaginalni ni tako močan in izrazit kot klitoralni. je bolj kot neko ugodje, ki nočeš, da se konča. najbolj je izrazit pri sexu “od zadi”. klitoralni pa je tisti, do katerega pač prideš tudi sama s prsti 🙂 če pa sta v igri oba skupaj pa potem že največkrat govorimo o nirvani. to je tista opevana nirvana
Hvala za odgovor, Sadna. Iz tvojih besed ugotavljam, da dejansko doživljam oba hkrati, ko sem z moškim :)))))). In tudi jaz najraje odzadi…
Nekoliko pozno, pa vseeno. Pri meni definitivno najbolj vžge oralni orgazem. Pa še to mora uporabit tudi prstke. Kar se tiče pa orgazma med seksom, sem se pa naučila, da ga lahko dosežem samo, če sama vodim igro. Kar pomeni, da jaz nadzorujem hitrost, kroženje bokov… Takrat, če on vzdrži tako dolgo uspe. S klasičnim načinom, ko on “vodi igro”, pa ni šans.
Tako, da ženske in dekleta, prevzemite vajeti in ne bo več nobenega problema ;).
lpMojca napisal:
to mojca 🙂
evo, kak fajn. takole malo razčlenimo in potem se nam začne svitati, kaj so pravzaprav tisti različni sladki občutki… in prav je, da razčlenjujemo, ker potem znamo tudi povedat in pokazat, a ne! in se strinjam z bejbo, kot smo tule že večkrat zapisale: vzet vajeti v svoje roke! juhu za emancipacijo 🙂
No bom pa še jaz dodala. Mislim, da je vse v glavi -ko si ljubljen, sporščen, ko čutiš njegove dotike vsepovsod, potem komaj čakaš na …
….hmmm, res se mi zdi, da mal nakladate to o “vaginalnem” in “klitoralnem” orgazmu…….bistvo je orgazem in to, da pridemo do njega…..ko ga občutimo nam postane vse okol tega jasno……takrat vemo samo to, da bi še in še..paše…pa še……..
…aja pa še to, ena al dve sta napisale, da same s sabo čist uživata in da prideta do orgazma brez NJEGA……in da je to vse kar rabta…
…. zame to ne velja, jaz ga neskončno rada čutim v sebi, ob sebi, z mano…….in spet še in še…paše…pa še……
lp zarja
draga Zarja,tiste dve ženske so napisale,da ne morejo doživeti orgazma z moškim,to so težke stvari,verjemi,da je masa žensk,ki rodijo otroke,stare ratajo,pa še vedno ne poznajo tega občutka.Vsaka ženska ga rada čuti v sebi a kaj ko ni sladkega konca……
Ljubica!
Tako kot one…..sem jaz samo povedala svoje kontrastne občutke…samo to….hvala bogu da je tako…….
>Mojca:
>Ampak, punce povejte mi, morda sem ‘nepismena’ na tem področju: ali ve >res ločite dve vrsti orgazmov??’
V bistvu so kar tri. Se G-spot orgazem [ekvivalent moskemu orgazmu preko masaze prostate]. Sicer je pa porazno [eto, krivim drzavo!], da vecina vas deklet, zensk bolj malo ve o anatomiji telesa in procesih, ki tecejo v telesu od vzburjenja do orgazma. Skoda da ni nobenih tecajev na to temo. Bi bilo takoj manj anorgazmincnih, slaboorgazmicnih in drugih ljudi s problemi v postelji. Za konec: intenziteta/trajanje orgazma je vec ali manj povezana z natreniranostjo PC misic in mozgom. Vecina sploh ne ve da prve obstajajo, kaj sele da bi jih kdo treniral. No, bo kaksen guru povedal vec. Sicer je pa tudi zalostno, da je orgazem edini cilj vecine ljubimcev [partnerjev ali lastni, ni vazno]…
iz prve lukne misliš?
Forum je zaprt za komentiranje.