Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ORGAZMICEN SEX:$$ nujno vprasanje

ORGAZMICEN SEX:$$ nujno vprasanje

Evo hvala za pozornost hihi 🙂

Kje bi prek neta kupila kondome?
Vem da je veliko strani pa se ne najdem…. zato lepo prosim, da mi kdo poda kak nasvet, ce je ze kupoval kje.

Preko neta pa hocem, ker v navadnih trgovinah in lekarnah z fantom NE najdeva kondomov, ki bi se mu prilegali. Ne pisem z namenom, da bi se hvalila bla bla…. ampak ima malo sirsega (nwm kok je normalno, ker sva se mlada in je moj prvi). Dolzina niti ni vazna, problem je v debelini. Sva “mirla:$ ” sam nwm ker na skatlcah pise diagonala pac kot premer. Obseg je okol 18cm, diagonalo je pa tezko izmiri, ker po glavci je drugacna….po sredin pa ne mors zdj prerezat pa zmer haha (mal sale xd). Fant ne sam zmeru diagonalo priblizn in nj bi blo 5cm. To je 50mm. No kondomu sva pa kupla ze ufff 52mm ni sans d gor dobim, 53mm dobi on ampk to tko razteguje d bi se clouk kr zjokau:$ zdj sva pa koncno najdla ene 54mm + 2mm se raztegne tko d 56mm. Sj dobi gor sam…. a ni napacno da ga more raztegnt pa gor vlect?*.* meni se kr smili njegov prijatelj:$

Tko da lepo prosim, kje prek neta bi dobila vsaj ene 58mm?*.* Pa da jih je vsaj 12not k po 3 kupovat je brezveze haha sva bol zivahne sorte hihi:$ 🙂
(Se opravicujem ker sem tok napisala*.*)

na vsaki bencinski jih imajo … peljita se v drug kraj, iščita bonbone ali pa viski .. pa jih bosta našla

Na crpalkah se nisva gledala…sam tam nimajo veliko izbire (kokr jst vem). Lahko vprasam, kako velike ti (vi) kupujete tam pa kere znamke? (Ce ni prevec osebno 🙂

Aja pa v trafiki sva tut ze sprasvala:$

kondomi nimajo oznake velikosti ☺
vsak pokrije glavico + 15 cm … pazita le, da je na glavici več kondoma (vsaj 1 cm za semenčice), da ne poči, ko poba šricne ☺
imajo pa “obliko” – z mehurčki za več draženja , enostavni kot balon …
itak pa sta po moje samo 2 proizvajalca … -po moje je vama važno to, da ti ne zanosiš … tukaj pa je garancija samo 99, 999% ☺ — žal so tudi kondomi samo tehnični izdelek.
100% garancija je le, če mu narediš oralo ali daš analo.

Jst rabm sam zvedt, kje bi lahk SIRSE dobila…

Pa drgac majo oznako velikosti…. in sirine. Sam jst mam problem ker so usi obicajni siroki 52/53 mm. Rabla bi p vsaj 58mm…

Uporabita zračnico za kolo, če pa ni dovolj pa za katrco… mater tile mladi še kondoma ne znajo nataknit brez interneta

Uporabi šublerja 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Misliš da ve kaj je šubler?

Misliš da ve kaj je šubler?[/quote]

Pa naj pogoogla pomično kljunasto merilo

Samo hudič je ker ga uporabit ne bo znala, in razbrat mere dol

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kaj ste tecni. Zato p je forum, da se vprasa. Jaz jih narocam prek neta, kondonomija.si nekaj takega. Imajo vse velikosti do 69mm. Bos najdla tudi 58mm za svojega 🙂 pa veliko lepih izkusenj vama zelim 🙂

P.s.: za vse “hejte” : sj niste sami krivi, da imate majhne haha

majhen je relativen pojem, sicer pa ni govorila o dolgem ampak širokem, samo kaj ti pomaga fi 60 če maš 9cm…..

čeprav 9cm in naprej je dovolj za oploditev, pa je vseeno ena žalost

Zakaj se zajebavate ce sm sam vprasala? pa ne bit tuki pa berte kj druzga no…

Vec kot 9cm ma ce mors vedt. Jst sm sam hotla zvedt kje prek neta se dobi sirse ker jih v trgovini nimajo

Gasilec: hvala, bom pogledala 🙂

Jaz sem porabo 3 minute in sem našel 4 opcije za naročilo raznoraznih kondomov, zato se zajebavamo, ker če veš kaj je google.si potem ti ni problema najt, v parih minutah, sigurno prej kot to koliko časa si porabla z odpiranjem nove teme in tipkanjem replik 🙂

Pa srečno!

Vemmm da je ogromno strani, ker ze en mesec iscem in sem use ze prebrskala no. Vem da majo tut velike sam so usi navadni. Ce gledas izbiro za 53mm mas miljonnnn opcij in barv in okusov…. za sirse pa tega ni. Zato pisem tukaj, ce je kdo ze kupoval kje…

Emmmmmm, saj me ne zanima samo nikol mi ni blo jasno, zakaj rabiš karkoli več kot ”navadni” kondom, a boš lizala kondom da mora bit okus al kaj? Al se mora flurescentno svetit?

Kr nekaj, jaz še nikol nisem dal gor čist nič drugega kot najbolj obični kondom….. če hoče kondom gor da fafa pol itak rečem ne hvala, ker to je največja neumnost ever (in ja vem da lahko tudi pride do infekcije samo če si zdrav ne poznam problemov, nikol jih ni blo) ko pa je v pičkici ali riti pa nima veze kake barve in okusa je, al s pič.ko okušate al kak? 😛

No kakorkoli…..

Vsec mi je ce so barvni hihihi:$$ sj vem d sm otrocja ampk sm sele 17 haha. Vsec mi je navdusenje k odpiras kondom pa ne ves kaksen je notr hihih:$$ hudo mi je pac

Ne ne bom jih lizala haha sem probala ze pa je reku da bolj cuti brez tko da….grem oralno vedno brez kondoma. Hja vem tisto d se lahk nalezes in ene majo skos kondoma k fafajo…. sam mene to ne skrbi k sm njegova prva, on je p moj prvi…. in vem d mi je zvest tko d me ne skrbi to in mu grem rada….

Sm ze slisala za florescentne hahaha to bi blo zakon d bi se ponoc vidu hahahah:$$$$

Misliš da ve kaj je šubler?[/quote]

pa rehnšibar, da bo iz obsega zračunala Fi ☺

Ne ne vem, ker to ni moja stroka.
Moja stroka je kemija in jst vama tut ne tezim z La Chatalierom, konstantami ravnotezij, katodnimi reakcijami, alumosilokati, hematiti, sideriti, ligandi, nomenkluturo koordinacijskih spojin, racunanjem prostorninskega odstotka, kompleksiometricno titracijo….. FUCK YOU ce mi znas povedat 5 stvari od tega 🙂

90% tega zmeriš z elektronskimi napravami … z vgrajenimi računalniki ☺
od kemije je originalen samo smrad ☺

[img]http://img.docstoccdn.com/thumb/orig/115605625.png[/img]

Konstante ravnotežij je kolko se spomnim nek Norvežan prvi formuliral so pa enačbe, ene 3-4….. na pamet pa jih ne bi vedo

Katodna reakcija pa če se prav spomnim je korozija…. ko se H(element) zreducira na atom…. mislim da to gre tako daleč da pride do uplinjenja…. samo to nisem najbolj ziher.

Aluminosilokati so po moje minerali iz Aluminija in Silikona, pa verjetno še kakšnega elementa.

sideriti so spet minerali

liganidi so ”spojine” ki so vezane na centralni ion imajo pa svobodne elektronske pare

A bo dovolj? Mislim da znam nekaj, pa sem kemijo mel nazadnje tam pred 7 leti al celo 8mimi….. pa si ti dala zapletene primere in opcije, šubler je bistveno bolj znan kot pa kompleksiometrična titracija….

Ja mi mormo use na roke racunat pa se piflat 🙂
Brez kemije ti marsicesa nebi meu ker danes je kemija ze povsod.

Pa zlo si/sem/smo skrenil z moje teme…

Matkicu se neki sanjaa hahahahahahhaha lepo lepo 🙂
ja jbg jst nimam pojma kaj je uno hahahahh

Nekdo je zgori omenu d se temu rece tut kljunasto merilo. Ammmmmm k je to slucajno uno zelzno v obliki F k se spodnji del premika da meris sraufe?:$$ a a a a???? Tehnika v osnovni wiwiwi

na netu je veliko portalo … npr wiki ☺
že, če ma guglu odtipkaš wiki in eno od tvojih sranj … dobiš strokovno razlago pojmov … s slikami in opisi postopkov ☺
znanje angleščine pa pomaga

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close