Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ORGAZMICEN SEX:$$ nujno vprasanje

ORGAZMICEN SEX:$$ nujno vprasanje

Kot nekdo ki bi naj poznam kemijo in zato periodični sistem in elemente ter posledično tudi materiale(upam) bi skoraj mogla vedet da tisto definitivno ni železno, ampak ja je tisto ja, kar imaš v mislih……

Sem predvideval da si mislila ”železno” z ”zelzno” 😛 Če ne se opravičujem

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Jeklo*
Ja no pol sm vedla kero orodje je to, sam tistge besede (zargona?) nism vedla 🙂

Nop mi tega ne uporabljamo… mi mamo sam prah pr praksi pa raztopine 🙂

Jeklo je še huje veš, boljše da nehava 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Če imaš obseg kroga, potem iz tega ni problem izračunat premera. A je? No, glede nakupa ti bo pa kdo drug svetoval. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Potem ga pa namoči v raztopino in izmeri koliko je izpodrine…. heureka! 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Potem ga pa namoči v raztopino in izmeri koliko je izpodrine…. heureka! :)[/quote]
Ali pa, če mu tiste mehke nitke namontira gor, bi lahko pa prah brisal z njim. Da je še za kaj koristen, dokler kondomov ne nabavita. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sam zate sm sla poguglat tocno iz cesa je in mi je pri prvem pisalo iz nerjavecega jekla. Tko da edn na svetu je sigurn tak. Kakrsnga mas pa ti me pa bk
Bom jst sama najdla kondome, nehite pisat bedarije

neucakana*.*, kaj pa če bi si tabletke omislila? Bosta verjetno manj tvegala, kot z nategovanjem premajhnih kondomov 🙂

dej otročad nehte se norca delat, DUREX XXL dobiš tud v trgovini ali pa na spletu
http://www.ceneje.si/Izdelek/830190/erotika/eroticna-drogerija-in-kozmetika/kondomi/durex-kondomi-xxl-10-kos

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close