Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Oriana zlila bes nad Werjerja, Potrča in Tanjo Ribič

Oriana zlila bes nad Werjerja, Potrča in Tanjo Ribič

Oriana Girotto se je na Facebooku obregnila ob znane Slovence, ki nasprotujejo vladnim ukrepom, ki so v veljavi zaradi pandemije koronavirusa. Med njimi so Werner, Tanja Ribič in Marko Potrč.

“Hvala vsem znanim in manj znanim Slovencem, ki za pridobitev popularnosti dejansko prispevajo k rasti okužb. Lahko bi svojo ‘revolucijo’ tiho speljali in dejansko ne nosili mask (čeprav, roko na srce, koliko minut na dan nosite te famozne maske? Mogoče 10 min v trgovinah? 2 min na fitnesu na vhodu? In zaradi tega vsa ta revolucija? Kje ste pa bili, ko so se pojavili resni problemi??). A, ne, vaša misija je razširiti to dejanje, druge prepričati, naj vas posnemajo. Ker najlažje je slediti populističnim valom in ovci govorit, naj ne bo ovca, da se bo pametnejša počutila. In, čestitam, ljudje vas dejansko poslušajo, še nikoli niste imeli toliko lajkov pod svojimi posti, bravo. Namesto, da bi bilo konec, ne, se zadeva širi. Korak naprej za vašo kariero, korak nazaj, za vse naše, če se spet vse zapre, če nas druge države izključijo. No, če se to zgodi, vam pošljem račun. Ker ste si prevzeli odgovornost,“ jim sporoča.

Ojoj, tejli se je pa res že skisalo. Škoda. Sem imela boljše mnenje o njej. S tole izjavo, je pa zgubila pri meni simpatičnost.

Prav je naredila.

Ona je deklica botoxa, ki ga promovira svojemu lepotnemu kirurgu.

Vsaj ena normalna.

in še zdaleč ni edina, ki ima polni k.. teh narcisoidnih “vsevednih” umetniških drekcev, ki vedo vse o vsem, še posebno stvareh, ki jih po svoji pameti in znanju sploh ne bi bili sposobni študirati. DOVOLJ! Jaz upam, da jih bodo tožili in sodno preganjali za ogrožanje javnega zdravja, ker s svojimi besedami in zgledom napeljujejo svoje retard sledilce k neupoštevnju ukrepov in zaničevanju dela ključnih v vladi za zaščito prebivalcev in za poudarjanje egoizma, narcisoizma, neempatične družbe. Tudi jaz imam vseh teh agresivnih primitivcev in sralcev samo zato, da dobijo pozornost (pa vsaj negativno) VRH glave. VRH. Moj poklon Oriana.

Pač kokoš, ki ne vidi dlje od svojega kljuna.
Maske ne ščitijo pred corono, ljudje imajo čedalje več težav z zdravjem zaradi njih.
Je mama in še svojima sinovoma propagira maske. Katastrofa.
Bo že videla, kako bo tole z maskami do naslednjega poletja.
Je prodana duša zdravstvenemu mafijskemu lobiju.

No, jaz se pa s kritikami na vladne ukrepe sicer marsikdaj strinjam, ampak te stvari se rešuje drugače kot z YouTube filmčki in samopromocijo. Pa ob tem, da opozarjaš na nedoslednosti ukrepov, ni treba, da zanikaš virus in njegovo resnost.

Koliko so ji plačali?

Pač kokoš, ki ne vidi dlje od svojega kljuna.
Maske ne ščitijo pred corono, ljudje imajo čedalje več težav z zdravjem zaradi njih.
Je mama in še svojima sinovoma propagira maske. Katastrofa.
Bo že videla, kako bo tole z maskami do naslednjega poletja.
Je prodana duša zdravstvenemu mafijskemu lobiju.
[/quote]
Lepo, da se oglasi tudi kakšen “internet” doktor, saj bomo samo s pomočjo vas in “wilkommen” doktorjev, inženirjev ter raketnih znanstvenikov zgradili in uredili novo Evropo!
Hvala

Lepo, da se oglasi tudi kakšen “internet” doktor, saj bomo samo s pomočjo vas in “wilkommen” doktorjev, inženirjev ter raketnih znanstvenikov zgradili in uredili novo Evropo!
Hvala
[/quote]

Oglasila se je stroka
https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=151&t=11233466&p=13690004&utm_source=forum&utm_campaign=title&utm_medium=search#p13690004

Hvala
[/quote]
Stroka je zelo jasna:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3210609085721748&set=a.198139370302083&type=3

se strinjam, pravijo, da imamo v Mb vedno več okuženih.. In takih, ki sem jim je.be za virus, ne nosijo mask, ne sprejemajo ukrepov..Ja kaj, niste brali Potrča, on je frajer, on vse ve, valjda jaz tudi ne bom upošteval pravil, a nisi bral/poslušal, kaj je Potrč napisal..
Valjda nihče ni navdušen nad stanjem, ki je sedaj, ampak jaz si ne bi upala takole javnost pozivat in jim vsij+ljevat mnenja, res ne..Bognedaj, da pride do česa hujšega..
Se pa strinjam, da je zdravstvo v dreku, zaradi korone, že prej je bilo, zdaj pa moli boga, da ne zboliš, ampak ne zaradi krone, te me je še najmanj strah, v tem primeru te vsaj kdo povoha..mene je vseh drugih bolezni, težav, poškodb strah, ob trenutni dostopnosti storitev..

Ojoj, tejli se je pa res že skisalo. Škoda. Sem imela boljše mnenje o njej. S tole izjavo, je pa zgubila pri meni simpatičnost.
[/quote]

Poglej kako smo različni.
Pri meni je pa ravno zaradi tega zapisa pridobila. Potrč in Ribička pa, nimam besed. Podpiram, da ti slavni in pametni prevzamejo odgovornost, ko ne bo šol tako kot napovedujejo.

največja fora je v tem, da bodo med najbolj prizadetimi ravno estradniki, saj je odpovedana in vsaj močno zreducirana večina prireditev, od katerih ti živijo. Tako da ti covid skeptiki pljuvajo v lastno skledo.

Me zanima, če tudi tako pametujejo pri avtomehaniku ali vodovodarju, ki jim pride porihtat odtoke. Ali je zgolj epidemiologija tako enostavna veda, da jo čisto vsi razumemo in vemo vse o njej.

Meni je bila Oriana kar simpatična.

S tem zapisom je tudi pri meni izgubila vse točke. Marko je jasno napisal, kako je. Ni pisal, da ni virusa. Samo dejstva, samo številke je pisal.

Ne vem, kaj Oriani ni jasno. Pa se mi je zdela kar fejst punca.

Oriana ???
Zelo sem razočarana nad njo.

Kako, da virusa ni zanikal? Če vržeš od sebe zapis ne zavedajoč se, da virus rabi čas, da pride od dejanskih okužb do povečanja števila hospitaliziranih in na respiratorjih, de facto zanikaš virus. Zdaj pa ne vem, ali je bil tako butast ali pa je zavajal in lagal. 18. 8. je napisal tole:

Jaz na to gledam tako; okužb je lahko kolikor želite, lahko tudi milijon, a če povečanemu številu okužb posledično ne sledi vsaj dvig na intenzivni negi, če že ne umrlih izključno zaradi tega virusa, je podatek o okuženih namenjen samo širjenju strahu.

Pa me zanima, ali se bo kdaj opravičil ali posul s pepelom zdaj, ko se je število hospitaliziranih pri nas zelo na hitro podvojilo, kmalu pa se bo tudi potrojilo, početverilo, popeterilo … Da o mrtvih ne govorimo. Hrvaška, ki je malo pred nami, ima 6 mrtvih na dan. To je za naše razmere 3. To je v enem mesecu 90 ljudi, v dveh 180, v treh 270 … Se bo opravičil takrat? Ali bo rekel, da ne štejejo, ker so stari?

Kako, da virusa ni zanikal? Če vržeš od sebe zapis ne zavedajoč se, da virus rabi čas, da pride od dejanskih okužb do povečanja števila hospitaliziranih in na respiratorjih, de facto zanikaš virus. Zdaj pa ne vem, ali je bil tako butast ali pa je zavajal in lagal. 18. 8. je napisal tole:

Jaz na to gledam tako; okužb je lahko kolikor želite, lahko tudi milijon, a če povečanemu številu okužb posledično ne sledi vsaj dvig na intenzivni negi, če že ne umrlih izključno zaradi tega virusa, je podatek o okuženih namenjen samo širjenju strahu.

Pa me zanima, ali se bo kdaj opravičil ali posul s pepelom zdaj, ko se je število hospitaliziranih pri nas zelo na hitro podvojilo, kmalu pa se bo tudi potrojilo, početverilo, popeterilo … Da o mrtvih ne govorimo. Hrvaška, ki je malo pred nami, ima 6 mrtvih na dan. To je za naše razmere 3. To je v enem mesecu 90 ljudi, v dveh 180, v treh 270 … Se bo opravičil takrat? Ali bo rekel, da ne štejejo, ker so stari?
[/quote]
Poglej si govor teh resnicoljubnih zdravnikov, ki so se združili iz vsega sveta, da ljudem širijo resnico, ker jih bajno plačani mediji blokirajo. Gospoda Potrča podpiram.

https://www.facebook.com/rodger.dodger.9849/videos/1428442884028463/

Poglej si govor teh resnicoljubnih zdravnikov, ki so se združili iz vsega sveta, da ljudem širijo resnico, ker jih bajno plačani mediji blokirajo. Gospoda Potrča podpiram.

[/quote]

Hvala, dr. YouTube, ampak kontra argumenta nimaš pa niti enega. Samo butaste filmčke znate lepit. In nasedate bufalaštinam, da teh bedarij ni v medijih, ker jih blokirajo in ne za to, ker so – BEDARIJE!!!

Ne rabim mnenja kakšnih Potrčev, Orian in stroke, nihče ne more vplivat name. Dovolj je, da opazuješ, primerjaš in si drzneš razmišljat s svojo glavo in bit kritičen do vsake informacije, ki pride izza vogala ali iz medijev. Vedno me fascinirajo ljudje, ki upajo podvomit, sprašujejo, argumentirajo s pridobljenimi informacijami, želijo razčistit in imajo spoštljivo komunikacijo. To je Potrč. Človek samo razmišlja na glas. Oriana? S čim naj bi me spodbudila k razmišljanju? Navaja številke, linke, kako drugače argumentira? Ona bi izstavljala račun. Ma kdo si ti…

[/quote]

Hahaha, AWAKENING CHANNNEL. Če si mahozist in dejansko klikneš na njihovo stran, vidiš samo, da so vsi ti filmčki vaba za to, ker skleneš PRO paket, ki je seveda plačljiv in cena sega do 50 evrov na mesec. DA BOŠ JA OBVEŠČEN. Ker edino sredstvo obveščanja na tem svetu je YouTube. Bog škandalozen je naslov, več je klikov in naročnikov. Pa dejansko nobene stvari ni treba dokazat in raziskat. Ni boljšega novinarstva!

vsaj marko potrč ni zanikal nobenega virusa – lepo atrgumentirano je stvar predstavil… pa jaz tole oriano vprašam – kaj poreče na strokovno idejo beovičke in kacota – da bodo maske obvezne zunaj ko se stemni oziroma ob 18 ur… prosim razloži mi kakšen strokovven ukrep je to za zamejitev širjenja virusa… ker to je v posmeh stroki – in če prihajajo ven s takimi idejami jaz se sploh ne čudim, da se ljudje norca delajo – ker če ne bi šlo za bolezen bi bilo tole za crknit smešmno…
da neka študirana dohtarca, ki je vodja strokovne ekipe za omejevanje širjenja viruas in postavitve ukrepov pride ven s takim predlogom…
A se korona aktivira ob temi?, A se aktivira v telesu okuženega ob 18. uri zvečer – ker edino tako bi bil tak ukrep še nekako logičen – če je to znanstveno potrjeno dejstvo obnašanja virusa…
in za razliko od te oriane, ki slepo sledi vsemu kar ji mediji in ta že bolna stroka natvezi – imamo eni možgane in kot tudi ti očitno presodiš o ukrepih – in marko in javne osebnosti niso edini, ki so spregovorili – so se oglasili tudi zdravniki – dobnikar, pirnat… samo berite še kaj drugega kot te populistične medije in vklopite možgane – velja za oriano predvsem če bo prebrala morebiti… naj začne s svojo glavo razmišljati…. da o nestrokovni uporabi testov , ki tako prikazujejo lažne in nestrokovne podatke o kao širjenju sploh ne govorimo – in da gre za nestrokovno in nepravilno uporabi in interpretacijo teh testov o tem govorijo zdravniki.

Hvala, dr. YouTube, ampak kontra argumenta nimaš pa niti enega. Samo butaste filmčke znate lepit. In nasedate bufalaštinam, da teh bedarij ni v medijih, ker jih blokirajo in ne za to, ker so – BEDARIJE!!!
[/quote]

Ti pa sigurno samo TV gledaš in poslušaš poročila na radiu. Mantra ti je COVID 19 ? Ha, ha, ha… Kar verjemi vsem kar tam rečejo, pa nalož si takoj zdaj aplikacijo OSTANIBOLAN, pa pejt se testirat čimprej, a veš, tut če ne smrkaš, ga verjetno imaš 100% Ti povem zdaj je noro okužb in kmalu bomo vsi COVID pacijenti. To niso heci.

Ti pa sigurno samo TV gledaš in poslušaš poročila na radiu. Mantra ti je COVID 19 ? Ha, ha, ha… Kar verjemi vsem kar tam rečejo, pa nalož si takoj zdaj aplikacijo OSTANIBOLAN, pa pejt se testirat čimprej, a veš, tut če ne smrkaš, ga verjetno imaš 100% Ti povem zdaj je noro okužb in kmalu bomo vsi COVID pacijenti. To niso heci.
[/quote]

Niti slučajno si ne bom naložila aplikacije ob smrkanju pa se bom šla testirat, ja, ker imam ljudi okoli sebe vseeno rada. Ti pa le zavrni tako testiranje – pa glej, da boš tudi zdravljenje, če v covid ne verjameš. In vsi tebi podobni.

New Report

Close