Orientalski ples
Ali je katera obiskovala tečaj orientalskega plesa? Kje, kakšna je cena, kdaj. Zanima me predvsem Ljubljana in okolica…
Živjo!
Na iskalniku poglej pod Društvo Interes. Tam imaš vse cene (odvisno od tega koliko kupončkov kupiš) in lokacije.
hvala za informacijo….
jaz grem na trebusni ples ta teden, sem se pozanimala na tem drustvu, zna bit kar zanimivo.
mas ti tudi namen zacet?
živjo! men je ta ples ful všeč pa me zanima kok sta stare prbližn k jst mam 17 let. pa šla bi sama pa mi je to tud smotan.
Živjo!
Men je trebušni ples zlo všeč.Naučila sem se ga kar sama ob gledanju videospotov in ga plešem doma.Nisem hodila v nobeno plesno šolo,rada bi pa šla.Informacije o trebušnih plesih dobiš v “Društvu Interes” ali v “Plesni šoli Jenko”.klara napisal:
> živjo! men je ta ples ful všeč pa me zanima kok sta stare
> prbližn k jst mam 17 let. pa šla bi sama pa mi je to tud
> smotan.
Stara sem 38 let. Sem prestara za trebušni ples. Drugače me zanima. Zanima me pa tudi vaše mnenje.
Lep pozdrav Vanja.
Vsekakor nisi prestara za orientalski ples. Tudi sama jih imam ze 35 (in nisem najstarejsa v skupini :-)), pa se eno nosecnico imamo. Zelo se imamo fino. Hodim preko drustva Interes, ki ima ples organiziran na vec lokacijah ob razlicnih dnevih in urah, tako da vsekakor najdes termin, ki ti ustreza. Pa se s kuponcki se placuje, kar pomeni da placas le takrat ko si tam in ne kar neko mesecno udelezbo.
Pridi, ce si to res zelis in pozabi na svoj EMSO !
Mojca
Draga moja kolegica Maja jaz že 7 let plešem Orientalski ples .
Vaje imamo 1 tedensko je pa zaston .
Forum je zaprt za komentiranje.