Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style ORIFLAME-NAROCILO

ORIFLAME-NAROCILO

Ali katera izmed vas prodaja kozmetiko Oriflame?Ce jo,me prosim kontaktirajte(lahko kar na forumu,ce se vam ne da pisat na e-mail,saj bom sproti pregledovala)
vendar pa bi kozmetiko po moznosti rada dobila ze avgusta.Lepe pozdrave

Pa-Pa

pa kje se lahko te kataloge sproti dobiva,jaz mam se vedno onga iz julija.Ali moras biti polnoleten,ce hoces priti v klub.Je problemda sem dobla preko neta katalog,imam izbrane stvari,zdej jih pa ne morem dobit,ker ne poznam nobenega takega,ki bi bil v klubu 🙁

Jaz ti lahko zrihtam vsak mesec, če mi daš naslov.

[email protected]

Živjo!

Če je še katera zainteresirana za Oriflame-ovo kozmetiko, se lahko obrne tudi name. Za naročilo ali za katalog. Naročam ponavadi v začetku meseca, da so na zalogi praviloma še vsi naročeni izdelki. Vendar tudi naknadno naročanje ni problem.

Za dodatne informacije me kontaktirajte po e-mailu ali na tem forumu.

Lp
Dunja

Jaz sem ti ze pisala.Hvala

a ni to neka čip kozmetika ?

Sem zastopnica za Oriflame in vam nudim nakup omenjene kozmetike, možnost članstva ali preprosto informacije. Zainteresirani pišite na [email protected].

Pri naročilih 40 EUR ali več poštnine ne plačate ne glede na to, s katerega konca Slovenije naročite. Paket z naročenimi izdelki pošljem zelo hitro, saj grem navadno isti ali naslednji dan na Oriflame iskat naročene izdelke.

Zaradi slabih izkušenj vas edino prosim da kupnino za izdelke poravnate vnaprej.

Katalog si lahko pogledat etudi na http://www.oriflame.si

Sem zastopnica za Oriflame in vam nudim nakup omenjene kozmetike, možnost članstva ali preprosto informacije. Zainteresirani pišite na [email protected].

Pri naročilih 40 EUR ali več poštnine ne plačate ne glede na to, s katerega konca Slovenije naročite. Paket z naročenimi izdelki pošljem zelo hitro, saj grem navadno isti ali naslednji dan na Oriflame iskat naročene izdelke.

Zaradi slabih izkušenj vas edino prosim da kupnino za izdelke poravnate vnaprej.

Katalog si lahko pogledat etudi na http://www.oriflame.si

Dober dan,,

spoštovana lahko me kontaktirate na telefon o1/5110505 glede naročila za novi katalog št.2 v 2010.

Pa lepo pozdravljena Vera

Ja, a ni še nihče od svetovalcev pomislil da bi naredil svojo spletno stran in bi imeli vsi vpogled v kataloge, možnost naročila, itd. Jaz imam osebno raje spletno trgovino, kot pa da mi ti svetovalci razlagajo sestavine in lastnosti izdelkov, ki že tako pišejo na embalaži, da ne bi še več naštevala……ugodne cene za člane…in bla bla bla

Saj v bistvu gre tudi za spletno trgovino, saj obstaja tudi urada spletna stran, kjer imamo vsi člani možnost naročati izdelke preko spleta, kar je tudi najlažje in najhitreje. Svetovalci so pa tisti, kot že ime samo pove, ki svetujejo ne samo o izdelkih ampak tudi (predvsem) o uporabi spletne strani, dodatnih ugodnostih, ipd.

lep pozdrav

22953 parfum
13063 deodorant 2 krat
19793 deo 2 krat
17322 maskara 2 krat
10763 oljne kapsule 2 krat
15884 gobice
10735 odstranjevalec

8190 pena za britje 1x
23099 balzam 1x
21858 šampon 1x
23184 toal.voda 1x
9588 pilica za stopala 1x
20554 nočna krema 1x
23739 deodorant 1x
23384 pena za britje 1x
23387 balzam po britju 1x
15948 tonik borovnica 1x
15957 krema 1x

Ana in Ivanka, komu ste takole javno naročili izdelke?

Spletna trgovina na uradni strani Oriflame kozmetike ne obstaja za vse uporabnike, temveč le za nas svetovalce, saj se Oriflame ukvarja z direktno prodajo, kar pomeni, da ne morete izdelkov kupiti ne v trgovini in ne v spletni trgovini, temveč le preko nas svetovalcev.

Izdelke lahko naročite preko moje strani: https://www.facebook.com/Oriflame.Tina

Tam najdete tudi novosti iz sveta Oriflame, lahko mi pišete in me vprašate, kar vas zanima ali pa se včlanite in pri naročanju izdelkov prihranite 23%

ha ha ha zdaj pa ste zmagali, prav to sem tudi razlagala, samo za svetovalce, člani dobijo popuste, bla bla bla. Ne potrebujemo mi svetovalcev in če kupujemo preko svetovalcev to ni direktna prodaja. Direktna trgovina je, če vstopim v njo in kupim.

Jaz pa na google napišem ORIFLAME katalogi in dobim sveže.

New Report

Close