Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Oriflame-samoporjavitev,celulit

Oriflame-samoporjavitev,celulit

Zivijo!

Mene pa zanima njihova krema za samoporjavitev in krema proti celulitu? A jo je katera ze preizkusila? Kaj menite o teh dveh kremah?

Hvala ze vnaprej za odgovore, Manja

Jaz sem preiskusila oboje. Krema za samoporjevitev je super, gel proti celulitu tudi ni slab….treba je pač masirati vsaki dan, jaz sem imela zraven še masažer.

Obstajata 2 različni kremi za samoporjavitev: krema za samoobarvanje (2 kremi: ena za telo in ena za obraz) in krema za zagorelo polt brez sončenja (enako: za obraz ena in druga za telo). Zagotavljata naravno in enakomerno porjavelo polt. Nanesti jo moraš vsake 2-3 dni.

Anticelulitni kremi sta tudi 2. Ena je imenovana kot masažni gel za vitkost, druga pa je prav gel proti celulitu. Zraven je priporočljivo, da uporabljaš anticelulitni masažer.

Obstaja pa tudi losjon za učvrstitev telesa (trenutno je pri meni najbolj prodajan izdelek poleg anticelulitnih krem in krem za sončenje, ter samoporjavitev), ki vrne telesu čvrstost, osveži kožo in jo napne. Losjon nanaseš vsak dan na stegna, noge, zadnjico, boke in roke, ter ga vtreš s krožnimi gibi, da vzpodbudiš cirkulacijo.

Studentka… al pa če si smotana!
Manja ocitno že pozna Oriflamov program in zna prebrat navodila za uporabo. Zanima jo koliko so učinkovite te kreme, kakšne izkušnje imajo ženske z njimi. Reklame pa verjetno ni hotela poslušat.

LP

saj verjetno ti je jasno, zakaj dela reklamo za Oriflame!

: ))

New Report

Close