Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Oriflame – zadovoljni?

Oriflame – zadovoljni?

Pozdravljeni,
mene pa zanima, kako ste zadovoljni tisti, ki uporabljate kozmetiko Oriflame? Morda uporabljate kakšen izdelek, kateri je res top? Lepo prosim za vaša mnenja. Kako ste npr. zadovoljne ženske s šminkami za usta?

Najlepša hvala za vaša mnenja.

Ne.

Ne, res ne. Sem kar nekaj izdelkov preizkusila in ne bi ničesar priporočala.

Ne, res ne. Sem kar nekaj izdelkov preizkusila in ne bi ničesar priporočala.

Tudi jaz, sem se včanila da bi imela ceneje, vendar ni vredno denarja.
Parfumi lepo dišijo a kaj ko so pa tako zelo ne obstojni.

Glede na to da sem se včlanila, me je potem še “predstavnica” nad mano potem še nadlogovala naj pridem na srečanje in naj koga še pripeljem in bla bla bla. Ker Oriflame je pač piramidni sistem.

Sem za darila dobila kar nekaj stvari, ker je nekdo v žlahti to prodajal in so vsi kupovali pri njem razne zadeve za darila. V glavnem je šlo vse v koš – pa nisem kakšen izbirčnež, večinoma uporabljam kozmetiko srednjega/nižjega cenovnega razreda.

Jaz sem bila zadovoljna samo z balzamom za ustnice, ki pa ga ne prodajajo več. Krema za obraz obupna, šminka neobstojna, pri kremi za roke nisem prenesla vonja, potem sem nehala preizkušati.

Sem dobila za darilo kremo za noge, pa je romala v smeti. Razlog je bil, ker uporabljam Avon in sem lahko obe firme primerjala, pa mi O.ni bila všeč. Sta pa obe firmi enak cenovni razred.

Šminke pa kupuj preverjene firme v drogeriji, ker ne menjajo programa. Se navadiš na eno barvo, pa jo prenehajo izdelovat.

na začetku so meli okej robo,zdej so pa ratali pofl. najbolj me pa pizdi, da kar je v trenutnem katalogu, je precej velka verjentost da ga v naslednjem (ponavadi v v več naslednjih) ni. Torej kupovanje na zalogo, če ne želiš biti kt drogerija na 2 nogah (govorim o dodorantih, vodicah za po britju….če želiš imeti en sam vonj)…..

nekaj so pa tudi ukimili (recimo ustne vode)

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Nič mi ni bilo všeč, tudi kvalitetno ni bilo.

Meni so bile všeč edino oljne kapsule za zrelo kožo – pa so jih tudi spremenili. Včasih je bilo res kvalitetno olje za suho kožo, zdaj je pa ena zdrrizasta tekočina. Pa šamponi in balzami so obupne kvalitete, vsaj na mojih laseh.

New Report

Close