Najdi forum

Oriflame

jst sem jih skenslala pred 1 letom! Nekaj srednjega, nakupila sem si okrog 50 izdelkov, potem pa izstopila. eni so bli dobri, drugi slabi!!

Kolikor denarja toliko muzike-to je zakon,če želiš resnično kvaliteto z garancijo na to, kar obljublja je to Artistry:v Sloveniji je začela delovati druga največja internetna stran na svetu Vebso:http://www.si.vebso.com/ (v severni Ameriki znana kot http://www.quixtar.com/ ,v Avstraliji http://www.a2k.com.au/servlet/a2k?page=a2k) , ki omogoča kupovanje izdelkov vrhunske kvalitete z brezplačno dostavo za člane na vaš dom z 30-35% popusta ter možnost neomejenega zaslužka(http://www.panacom-s.si/ ) .V začetku bodo to izdelki :

ARTISTRY™(uradna kozmetika Bele hiše,uporablja jo 70% hoolywoodskih zvezdnikov) izdelki za nego kože

ARTISTRY™ prekrivna kozmetika

ARTISTRY™ dekorativna kozmetika

FASHION FOR LEGS™ hlačne nogavice

SATINIQUE™ izdelki za nego las

Izdelki za osebno nego

Prehrana in dobro počutje -vitaminski dodatki Nutrilite :http://www.nutrilite.com/

Pripomočki v gospodinjstvu

Izdelki za nego doma

Promocije

Posebna ponudba Debitela-pogovori od 0,72 SIT/minuto

S septembrom pa se bo ponudba razširila tudi na prehrambene izdelke in storitve(potovanja,zavarovanja itd.).Na stran (http://www.si.vebso.com/ )se dostopa tako,da v polju “Vaše ime” odtipkate svoje ime,
v polju “Šifra gostitelja” pa številko 4733500.Za kakršnakoli vprašanja sva dostopna na (02)656 42 41 ali 041 284 678.Lep dan želiva Nada in Aleš Dolinar!

ti kr deli reklamo!

Reklamo delajo tisti, ki oglašujejo v javnih medijih.Za to potrošniki mastno plačajo.Nakup izdelkov Artistry pa je organiziran tako, da vi nabavite izdelek direktno od proizvajalca.Zato tudi imate 35% popusta.Potrudite se in obiščite:( http://www.si.vebso.com/ ). Na stran se dostopa tako,da v polju “Vaše ime” odtipkate svoje ime,
v polju “Šifra gostitelja” pa številko 4733500.Vi boste videli maloprodajne cene, za člane so te od 30-35% nižje.Verjetno boste potem spremenili mnenje.Lep pozdrav Aleš!

Spoštovana gospa Tadeja – in tudi vsi udeleženci foruma!

Dovolite, da se najprej predstavim. Moje ime je Boris Maljevec in sem direktor podjetja, o katerem teče pestra debata na vašem forumu – Oriflame kozmetika, d.o.o. Sam sem del kolektiva dobro leto dni.
V tem času se vsi v podjetju trudimo, da bi dostojno predstavljali vrhunsko naravno švedsko kozmetiko, ki jo že več kot 30 let nadvse uspešno trži podjetje Oriflame po vsem svetu; trenutno smo prisotni v 54 državah.

Vsak predlog ali pobuda, ki nam pokaže, kje in kako smo lahko še boljši, sprejmemo kot največje darilo!

Spoštovana gospa Tadeja – dovolite, da se vam za vaše darilo zahvalimo v obliki izdelka iz našega najnovejšega kataloga – po vaši lastni izbiri! Darilce lahko prejmete na sedežu našega podjetja – Cesta Dolomitskega odreda 10 v Ljubljani. Vljudno vas prosim, da nam sporočite dan, ko nas boste počastili z vašim obiskom. (Najbolje kar na zgoraj navedeni e-mail naslov)

Vse člane foruma pa pozivam, da se udeležite kakšne od predstavitev naše odlične kozmetike – ali pa kar kakšne delavnice ličenja, ki jih po vsej Sloveniji vodijo profesionalni vizažisti.

S spoštovanjem,

Boris Maljevec

Spoštovani gospod Maljevec;zanima me nekaj;Če kupim izdelek pri vas in z njim nisem zadovoljen,porabil pa sem ga že več kot pol(saj veste pri kozmetiki se efekti ne opazijo čez noč),ali mi vaše podjetje vrne denar(glede na to, da za svoj denar nisem dobil tistega, kar ste obljubljali)?Tako garancijo namreč nudi Artistry!Za vaš odgovor se vam najlepše zahvaljujem.

P.S.Možni odgovori so:1.DA 2.NE

Kje lahko dobim katalog Oriflame?In kako se naroca-preko telefona?

Lahko ga dobiš pri meni, Pupa.
Naročiš pa lahko blago samo pri svetovalcu za Oriflame kozmetiko.

LP

Ce zelis,mi lahko na e-mail pises,ce se strinjas in ti bom poslala naslov,ce mi lahko posljes katalog.Hvala

p.s.:sicer pa sem pred nekaj meseci videla katalog pri prijateljici,in se mi zdi ponudba super,pa zelo mi je vsec,ker kozmetika ni preskusena na zivalih!Lep pozdrav

Aleš ti pa se ne daš odgnati. Vse povsod oglašuješ in propagiraš Amway. Če je toliko cenejši in ugodnejši in kvalitetnejši od drugih zakaj ga potem ljudje ne kupujejo kot nori? Logika ti pove, da se kupec odloči za nakup nekega izdelka na podlagi tega, da mu izdelek odgovarja in je hkrati dostopen po sprejemljivi ceni. Amway to vsekakor ni. Zakaj npr. šampon stane 1.056, sit z upoštevanim popustom, ko vsi vemo, da se da zelo dober šampon dobiti za pol tega denarja.Zakaj taka cena, če se ve, da se kupuje direkt od proizvajalca in torej odpade strošek reklame, komerciale in trgovinske marže? Ali mi lahko to pojasniš?

Vsekakor ti lahko!Sestavine,iz katerih izdelujejo Satinique in Protique so rastlinskega izvora in tako že po definiciji parkrat dražje od umetno pridobljenih sestavin.Ceramidi,ki skrbijo za regeneracijo las so v teh proizvodih enaki človeškim in zato tudi enako delujejo.Vsebine šamponov so 250 ali 300 ml,so koncentrati(2-3 kratni),Vsi so alergološko testirani na ljudeh,ne na živalih in neprestano pod nadzorom najbolje opremljenih svetovnih laboratorijev(v istih laboratorijih dela Nasa).Tvoja svobodna izbira pa seveda je ,ali boš kupovala vrhunske proizvode ali pa v trgovini za 299 tolarjev..Lep pozdrav Aleš!

Kje so te ekološke,gromozanske plantaže in nasadi rastlin iz katerih pridobivajo naravne sestavine za izdelke, ki ji uporablja ves svet?!

Odgovor na to boš našla na strani: http://www.amway.com/infocenter/i-ques.asp . Če te odgovor ne bo v celoti zadovoljil, mi pošlji mail in se lahko slišiva po telefonu.Ljudje Amwayevih izdelkov ne kupujejo “kot nori” zato, ker ne poznajo njihove vrednosti.Zakaj pa kot nori kupujejo Coca Colo?Zaradi kvalitete?!Lep pozdrav-Aleš

Seveda ljudje kupujejo Coca – colo, ker je cenovno sprejemljiva. Amwayevi izdelki pa so za svojo kvaliteto preprosto predragi. Ariel prašek za 1/2 manj denarja opere ravno tako kvalitetno kot Amwayev. To da ljudje ne pozanjo vrednosti izdelkov ne bo držalo. Po moji grobi oceni vsaj pol Slovencev pozna to znamko, njeno vrednost in kvaliteto (malo zamenjuješ ta pojma). Vprašanje pa je zakaj se ne prime tako dobro kot bi si ti želel. Če bi se potem ti ne bi bilo potrebno tukaj “oglaševati”. Veš, na kozmetičnih predavanjih je pogosto slišati, da je dobil Amway nagrado za embalažo izdelkov. Kaj pa za kvaliteto? Demonstratorka nikoli ne pozabi povedati, da sodi Amway v vrh petih kozmetičnih firm v svetu po prometu. Če bi bili ostali res tako zanič potem ne bi toliko prodali. Še vedno ostaja odprto vprašanje zakaj tako visoka cena za sicer dobre izdelke, ne pa izjemne. Za izjemno stvar so ljudje pripravljeni plačati, za povprečno pa normalno da ne. Naj ti dam primer o koncetriranih izdelkih. Pred petimi leti sem se udeležila seminarja v Ljubljani, kjer so govorili neki Avstrici. Ne spomnim se sicer kdo so bili, vendar je eden izmed njih rekel, da lahko sredstvo za pomivanje posode razredčimo v razmerju 1:17(voda). Ko sem doma to naredila sem bila seveda razočarana. Ni bilo učinka. Najprej sem pomislila, da se je prevajalka zmotila, ampak saj govorim nemško, zato je bila pomota izključena. Seveda je izdelek dober, ni pa izjemen. Moti me, ko govoriš o izjemnih izdelkih.
Toliko. Upam, da se z ženo zabavata ob najini debati. Ampak jaz se tudi, že dolgo nisem naletela na tako gorečega zagovornika Amwaya. Kakorkoli že, uživaj še naprej v izdelkih MADE IN USA in ameriških sanjah.

V novem katalogu Oriflame julij 2002,je na strani 55 predstavljena sminka GIORDANI GOLD v osmih odtenkih.Kateri je nekako najsvetlejši in povlece na malo na roza.Morda Peach,ali pa Redwood?Ti bos to sigurno najbolje vedela,hvala.

Kaj za vraga je to AMWAY?!

Šminka Peach se bolj malo pozna, saj je zelo podoben naravni barvi ustnic. Na ustnicah ti pa pusti lep lesk. Tako, da bo tvojo željo izpolnila šminka Redwood.

Pupa, tebi pa se takoj oglasim z mailom.

Draga Pika, zelo si me razveselila s tvojimi vprašanji;tisti Avstrijci, ki si jih omenila, so s svojo razlago delali škodo Amwayu, kajti zavajanje je res nekaj najslabšega,kar se da narediti pri prodaji.Stvar je takšna:Dish Drops se redči 1:4 ,torej iz litra dobiš 5 litrov sredstva za pranje posode.Cena za člane je 1550 SIT.Torej te pol litra pripravljenega sredstva stane 155 SIT.Svetujem ti, da enkrat v trgovini pogledaš, koliko stanejo detergenti za pomivanje posode.Da o kvaliteti, ki ti ščiti roke ,sploh ne debatiramo.Stvari je treba poznat, da si o njih lahko ustvariš relevantno mnenje!Na tej osnovi trdim, da so izdelki izjemni;kvalitetni in poceni; če tega ne razumeš, pa ni moj problem.Lep pozdrav Aleš

Poglej si par vrstic višje, kjer so navedene povezave;večino stvari zveš na: si.vebso.com .Lep pozdrav!

Kako je to pri vas glede mesecev?Naprimer ali je v katalogu avgust kaksen ist izdelek kot v katalogu juliju.Ce ni,in mi je naprimer vsec en izdelek iz julija,prisel pa je ze nov avgustovski katalog-potem vec ne morem priti do tistega izdelka?To je moj prvi katalog Oriflame,zato.

To je res, ker moja kolegica je natakarica in je alergična na vse dišave in čistila, zato že leta kupuje Amwayev detergent za pomivanje.

Izdelki so isti, seveda pa prihajajo vedno novi ali se starejši obnavljajo, tako da mislim, da vseeno ne bi smela imeti problema z nakupom kakšnega izdelka.

New Report

Close