Najdi forum

Oriflame

Za darilo sem dobila Oriflame-ovo kumaricno vlazilno masko za obraz. Zanima me, kaksne imate kaj izkusnje s to znamko kozmetike. Hvala.

Kar se tiče mask, ti naj povem, da sem preiskusila vse, razen te vlažilne kumarične maske (namenjena je normalni do suhi koži). Tako, da ti točno za to masko ne morem povedati nič oprijemljivega. Me je pa razočarala limonina piling maska. Nekaj srednjega je recimo sproščujoča maska, zame najboljša maska, kar sem jih preiskusila pa mi je maska za čiščenje iz gline. Od ostalih mask in pilingov, ki so v katalogu, mi je všeč še piling od Aloe ter vsekakor piling z gloibinskim delovanjem od Swedish Care. Slaba maska pa je tudi tista od Clear +.

Za celotno znamko pa poglej nižje, ker je bil Oriflame pred kratkim na “sporedu”. Samo nasvet: ne kupuj krem za telo, noge in roke!!!

Glede obraznih mask sama nimam izkušenj, imam pa kolegico, ki svojo problematično kožo razvaja samo z njimi.
Glede zgornjega posta bi pa dodala to, da imam gel za piling in oblikovanje nog marine od oriflama in mi zelo odgovarja.
Tudi šminke in parfumi so dokaj kvalitetni ( srednji cenovni razred).

Sama s to kozmetiko nimam izkušenj. Jo pa uporablja moževa sestra in je baje zelo zadovoljna. Prisega no Oriflem in ne uporablja druge kozmetike.

pozdravljena!

sama sem imela to masko…vendar nisem prevec zadovoljna…
obstajajo mnogo boljse

lp

pia

Jaz sem si kupila tonik in vlažilno kremo od Oriflama, pa mi je full razdražil kožo.

Jaz sem zelo zadovoljna s kolekcijo Aloe Vera od Oriflame.

Piling za oblikovanje nog od Marine Elements? Saj pa je pri tej kolekciji samo piling za telo. Sama imam od Marine masažni gel, pa mi je zelo ok. Ampak kot sem rekla, kreme za roke, noge in podobno so izredno slaba kvaliteta in raje ne kupujte! Isto je s šamponi za lase. Ne vem, meni edino odgovarjajo nekatere šminke in pa pudri, ter predvsem maskara od Giordani, pa tudi od Colour by Oriflame. Nad ostalimi stvarmi pa sem večinoma razočarana.

New Report

Close