Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek oriflame

oriflame

Punce, prosim vas, da mi poveste kakšna se vam zdi kozmetika Oriflame, od pudrov do parfumov. Zelo vesela bom vsakršnega odgovora.
Hvala

Jaz jo uporabljam. Parfumov sicer še nisem poskusila, sem pa zelo zadovoljna s pudrom, šminkami, rdečili za lica, lak za nohte, kreme, … Pa tudi cenovno se mi zdi ugoden.

Jaz jo tudi uporabljam. Parfumi se mi nekateri zdijo zelo fajn.
Imam pa tudi kataloge, če bi ga katera hotela, naj mi piše.

Tudi jaz sem članica Oriflama, vendar moram povedati, da jaz nikakor nisem zadovoljna z njihovimi izdelki. Razen kakšen lak za nohte, pa lak za lase bi se našel uredu. Meni osebno kreme ne odgovarjajo, parfum diši le do prvega ovinka,puder ima slabo prekrivnost,… Je pa res, da sem že po naravi zelo picajzlast tip ženske, zato mi vsaka stvar ni všeč. Pač stvar okusa.
Je pa res, da se dobi kozmetiko po zelo dostopnih cenah, sploh če si član.Kaj ti odgovarja in kaj ne boš pa morala sama ugotoviti. Poizkusi kak izdelek in boš videla.
Jaz sem poizkusila že skoraj vse ampak mi žal ne ustreza.

LP tenny

Jaz sem bila par let nazaj včlanjena, pa sem preveč denarja sprčkala za to. Sem pa bila večinoma zadovoljna, krem si sicer nisem kupovala, sem pa kupovala vse od pudrov, šmink, lakov za nohte, senčil… Vse je bilo ok, ni blo kaj, da ne bi bila zadovoljna. Pač, ugodno, ampak vseeno nič kaj ekstra posebnega.
Parfuma sem si kupila 2, eden mi potem sploh ni več dišal, sem ga vrgla stran, drugi pa je taki bolj za pozimi, pa je ful dišal.
Tak, da nimam kaj slabega za povedat. Včlanjena več nisem, ker je šlo preveč denarja, si pa še 2-3x letno kaj naročim. Recimo puder v kamnu kolekcije Giordani v taki zlati škatlici mi je popoln, ga uporabljam že več kot dve leti.

Parfumčki so njamsi………. Dišijo pa tko mmmmmmmmmmmmm…

Tudi jaz uporabljam to kozmetiko in se mi zdi zelo fajn. Sem čalnica in vas lahko včlanim če katero zanima. Ni treba da prodajate, lahko samo zase kupujete 30% ceneje. Članarina je 2.500 sit in mislim da se res izplača. Če katero zanima naj mi piše na mail( [email protected] )

Jaz sem bila pred leti clanica, pa nisem vec, ker nisem videla v tem nobenega stosa. Ce sam zase kupujes, pa imas itak eno tekanje sem in tja, pa administrativne stroske ali postne stroske….Ko pa sem to prodajala drugim, mi je pa hitro postalo jasno, da je to v bistvu kozmetika povprecne kvalitete in v tem cenovnem razredu ne izstopa iz poplave kozmeticnih izdelkov na trziscu-zato menim, da s prodajo te kozmetike ne mores glih obogatet-razen nekaterih mogoce, ki jim uspe.Imam pa se vedno nekaj izdelkov, ki jih konstantno narocam pri svoji predstavnici.
Dobre stvari se mi zdijo:
– Body cream s karitejevim maslom
– Kolekcija Marine
– svincniki Visions
– nadlak in utrjevalec
– maska z glino
– instant sun bronzer
– moska kolekcija Glacier
-skoraj vse od Foot Care
– kroglice Giordani
– MH krema za telo
Slabe se mi pa zdijo naslednje:
– maskare vseh kolekcij
– peeling aloja
– vecina disav
– francoska manikura CBO
– sminke vseh kolekcij( vonj je nemogoc)
– peeling za nobe od Foot Care
– šamponi
– mH gel za tusiranje
– vecina krem za obraz

Sicer pa moras itak vsako stvar probat. Tako ves za drugic, a je dobra ali ne. V bistvu imajo vse znamke dobre in slabe izdelke. Pri oriflame mi je vsec spletna stran, ena redkih kozmetik,kjer ti pokazejo tudi seznam sestavin v posameznem izdelku.

A mogoce katera uporablja tekoc puder Giordani Gold? Kaksen je obcutek na kozi?
lp

NE KUPUJTE IN NE UPORABLJAJTE KOZMETIKE ORIFLAME!!!! TOTALNO JE ZANIČ, PA ŠE OBEREJO TE DO KOSTI!!!

Katere stvari si pa imela, da so ti bile zanic?

Giordani kroglice so full fajn, mam jih ze kar nekaj casa pa jih zlepa ne porabis hitro:) Drugace pa z maskarami nisem bla zadovoljna, so prevec suhe in skratka skoda denarja..

ČE DATE KAJ NA KOŽO JE NE UPORABLJAJTE. NAJ VAM KAK FARMACEVT POVE KAKŠEN KLUMP JE TUKAJ NOTRI.
IMAMO SAMO ENO KOŽO IN NE BO NAM ZRASLA DRUGA

Mojca, zakaj pa tako KRIČIŠ?! Ali nam lahko poveš, kakšen klump je notri? Si morda dala kakšen proizvod Oriflame na pregled, ali je vse skupaj: “rekla, kazala”? Prosim, povej še nam, ki njihove izdelke uporabljamo (in smo zadovoljni), vendar svojo trditev utemelji…

A misliš da v drugih kolekcijah ni kakega klumpa notri? Kreme od Oriflameja so res bolj tako-tako, ampak se pa da kej druzga uporabljat. Meni so všeč geli za tuširanje, kolekcija za noge, laki za nohte, kreme za roke…..

Dejstvo je, da se tipi kož in na sploh ljudje razlikujemo med seboj, tko, da vidim, da je res najbolje, da sama probam da bom videla kaj je na tem.Kar se pa tiče tega, da je ****, da farmacevti tko pravijo, pa jaz nič ne dam na to, ker kot kozmetičarka imam prakse z več svetovno priznanimi firmami, ki se prodajajo za med samo zato, ker so kvazi firma, v bistvu pa ni nič druzga kot pa navadna solea.Tko, da vseeno hvala za nasvete, bom pač morala sama probat.Sicer pa jih je več pohvalilo, kot pograjalo, tako, da mora biti v redu, ker tistih par % pa jih mora pograjati, ker so kože različne.
Hvala

Za tako nizko ceno pač ne moreš pričakovati kakšne posebne kvalitete. Kar sem probala, mi ni ustrezalo, razen kreme za telo s karitejevim maslom.

Kje pa dobiš za ceno fičota marcedesa? Pa malo manj vpijta.

Mojca!
Na splosno ima vsaka firma dobre in slabe stvari, tako kot O. ali pa kaj iz lekarne.
Glede tega, da bo farmacevt kaj povedal o klumpu, pa samo tole: Poznam jih najmanj petdeset, od tega jih polovica dela v lekarnah in med drugim prodaja “kao” dobre kreme. Thermal S od Vichy-vlazilna krema-je polna alkohola. Vprasaj farmacevta, kaj je alkohol za kozo! Strup in klump………
To je samo primer, se zdalec ne trdim, da je vsa kozmetika iz lekarn zanic.
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close