Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek original crocs

original crocs

Ali kdo ve, kaj piše na original crocs-ih….made in china, bosnia, italy……tukaj se pogovarjamo in dve sodelavki, ki naj bi imeli originale pravita da eni piše made in china, drugi pa nekaj drugega…..?’

Mislim, da lahko piše made in Italy ter made in China. Nisem sigurna. Na mojih originalnih piše made in Italy.

original kroksi so lahko narejeni na več koncih sveta, samo zdaj pred novim letom zapirajo 5 tovarn v svetu!

originale od neoriginalov ločiš po krokodilčku, ki zaneta trak s čevljem in po tem, da na traku piše crocs.

http://images.google.si/images?q=crocs&hl=sl&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=images&ct=title

Na enih mojih piše made in China, na drugih made in Italy, na enih otroških made in China, na drugih made in Italy – oboji kupljeni v Hervisu v Avstriji in iste barve isti model (cayman), samo različna številka. Na moževih enih piše made in Bosnia – kupljeni v slo, na drugih pa Italy, kupljeni v A – prav vsi so absolutno originali.
Lahko jih naročiš preko spletne strani crocs.eu, pa bo pisalo spet kaj tretjega, kar pa ne pomeni, da ni original, ampak da jih delajo marsikje, z licenco seveda.

Originalni crocsi se ločijo od ne-originalnih tako, ker se morajo vedno postaviti na podplate (normalno) ko padejo na tla, če jih v luft vržeš!
Probajte pa boste videli!

mi smo si jih nabavli v ZDA, šest parov ima spodaj napisano made in USA, trije pa made in china

Na naših pa piše made in Sp. Ščavnica

Ja a vi samo crocse nosite? 🙂

Naj bodo super udobni, za tisti kos gume tut slučajno ne dam 50 eurov al kolk že so…

New Report

Close