Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ortodont Ljubljana za najstnika

Ortodont Ljubljana za najstnika

Smo sicer iz Kopra, ampak zelo nezadovoljni tako z dr. Uzelac in dr. Plesničar.
Mi lahko prosim kateri iz prve roke pove kateri ortodont v Ljubljani, lahko tudi kje bližje, ki sprejema otroke iz drugih krajev na koncesijo in da je strokoven in človeški?

res hvala

Dr. Komljanec?

V Lj (ZD Bežigrad) je super dr. Mikac Cankar, pa baje tudi drug ortodont (dr. Jure nekaj), oba na koncesijo.

Mi smo prezadovoljni z Orto Obrez. Samo – če si nekje zdravljenje začel, te ne bo nihče več nikjer vzel na napotnico. Žal! Kjer si začel, boš pač moral tudi končat, tako ali drugače.

Mi smo zdravljenje začeli pri Uzelčevi ,zaradi njenega obnašanja vzeli napotnico (smo bili kar nekaj let pri njej)in odšli k dr. Komljancu.Tako,da to kar si ti napisala ne drži.Samo napotnico ti morajo vrnit in je stvar rešena.

Samo ne k Obrez Oblakovi. Gospa je strokovna, moje stanje je bilo do leta 2011 brezhibno. Šele potem so se začeli problemi. Odstopanje obeh retencijskih lokov, ki jih je površno namestila, zalepila, iz tega kriva linija spodnjih zob, na zgornjih presledki, viden lok, vrnil se je križni griz, skratka katastrofa. Plačala cca. 3000€, dobila pa nametane zobe in psihične travme. Že več kot pet let se borim za svoj del pravice na Zdravniški zbornici in občutek imam, da ne bom ničesar dosegla. Nazadnje, ko sem kontaktirala isto ortodontkinjo, mi je rekla, naj si najdem drugega ortodonta, ki bo popravil njihove napake, češ iz razloga, ker dvomim v njihovo strokovnost. Za popravilo z njihove strani pa hočejo plačilo. Nikomur ne priporočam in ker vam želim samo dobro, povejte naprej.

New Report

Close