Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ortodont v Mariboru

Ortodont v Mariboru

Z otrokom moram k ortodontu. Mi lahko svetujete iz izkušenj kateri od spodnjih otrodontov v zdravstvenem domu je najboljši za otroka? V iskalnikih ne najdem nič pametnega.

Jasmina ŠIJANEC KEBRIČ, dr. dent. med., spec.

mag. Anita FEKONJA, dr. dent. med., spec.

Mojca Lajh, dr. dent. med., spec.

Sicer gre po tem, na katero solo hodi otrok. Ampak priporocam Mojco Lah.

Prvič imam slabo izkušnjo z zdravnikom. Ampak, Mojco Lajh odsvetujem. Zelo neetična do pacientov. Njena med. sestra TATJANA JESENŠEK je zelo groba in neolikana. Obnaša arogantno in vzvišeno. Ne zna vljudno pogovarjati z pacienti. Svojega zdravja ne bi zaupala takim ljudjem.

Popolnoma se strinjam!

Do zdravnice še sicer nismo prišli in ne vem, kakšna je, smo naročeni. Ampak sestra pa res, že ko sem otroka naročala pri njej, se mi je njen odnos zdel zelo čuden, niti malo profesionalen, vse je prešimfala, pogovarja se s tabo, kot da kavo skupaj pijeta..sem bila prav začudena.
Mi je žal, da sem se naročila pri tej zdravnici, če imate res slabe izkušnje, sej ne moreš prej vedet.

Idite k bilokomu samo ne k Lajhovi. Popolnoma nerazumevajoč odnos do pacientov – defitivno ena izmed tistih, ki ne bi smela delati v zdravstvu. Aroganca na visokem nivoju. Primer – ob odstranitvi stalnega aparata ni počistila lepila, ki je ostalo na zobeh, to je storila z veliko muko šele po klicu zobozdravnice. Tudi sestra je bila vseskozi neprijazna in groba.

lp

Se popolnoma strinjam z vsem napisanim!
Neprofesionalen, vzvišen in aroganten odnos tako s strani zdravnice kot sestre. Če bi še enkrat izbirala, se nikoli ne bi odločila zanjo.

K Lajhovi ne bi šel nikdar več pa če bi bila zadnja ortodontka na svetu. Starši, če nimate frocov s perfektno zobno higieno in visokim pragom bolečine naredite obvoz. Sestra katastrofalnega obnašanja, arogantna kot da je minimalno predsednica ZDA. Preostalih ne poznam.

Lp

Pozdravljeni, brala sem komentarje in mnenja o doktor Lajhovi. Ker je z 1.7. 2023 dobila koncesijo, je moj sin avtomatsko postal njen pacient. Tu berem, da ni najbolj priljubljena med svojimi nekdanjimi pacienti. Zanima me ali je res tako arogantna, neprofesionalna, groba in zvišena, kot jo tu nekateri opisujejo. Prosim za vaše resne in iskrene odgovore. Hvala že v naprej.

POZDRAVLJENI!

Tudi mojega sina so prestavili kr k njej. Ko iščem tel. št. je nikjer na spletu ne najdem. Vi imate mogoče kakšen kontakt??

lp

Tudi moj sin je bil dodeljen s 1.7.23 k njej…dr.Lajh…..prej smobili pri VBO oni so nas dali v Corona Dentis v Pesnico sedaj pa k dr.Lajh. Ali lahko grem drugam ne da bi se spet prestavili kot zadnji v vrsti?

Mi smo pri dr. Lajh že par let in slabih izkušenj nimam.

mi smo bili pri VBO – na vrsto bi prišli okt 2022 – kličem sept 22 mi povejo, da so nas dali h Coroni – kličem Corono – ja na vrsto pridete novembra 2023 – kličem za datum in mi povedo, da nimajo več koncesije, da naj pokličem tole Lahovo – sem se kar zmenila in peljem ta teden otroka na HR – samo firbec me mantra – se vam je sedaj, ko ste prestavljeni k Lahovi kaj podaljšal rok?

Jaz pa lahko samo pohvalim dr. Lajhovo in sestro, vedno korektni, prijazni in tudi vse super razlozeno. Hcerka hodi ze kar nekaj let in vedno vse ok.

New Report

Close