Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ortodontija in različni ortodonti – različni pregledi

ortodontija in različni ortodonti – različni pregledi

sem se lepo odločil, da zdej še enkrat ne grem k istemu ortodontu, kot sem bil, ampak k drugi v zdravstveni dom.
Slikat bom šel tist kar mi je rekel, prvi ortodont pa vse slike nesel k drugi pa, da normalno pregleda, kaj je za ven, za simetrijo in prostor za ravnanje.
pač jest ne zaupam takemu ortodontu ko reče, da se bo zob mogoče pol dal ven, ko bo že zobni aparat gor, pa da se ga, da dol pa spet nazaj gor, pa da reče, da se čeljust nič ne spremeni, ampak samo zobje poravnajo.
V zagrebu pa mi je rekla ortodontkinja, da se čeljust spremeni pri vseh, in zobje itd.

Nimam nič proti ortodontu, ampak v tega kot sem bil prvič dvomim, ko ni nič drugega mi povedal, kar že sam vem, točno to kar vem že sam.

samo malo pogledal, pa še sam ni vedel, kaj bi.
Kaj si vi mislite, ali bi šli k takemu ortodontu, da bi mu plačal čez 2500eur, potem, pa sploh nebi znal urediti tehnike ravnanja, pač sploh nebi ustregel pacientovih želja.

Ko sem klical v zagreb so tako prijazni pa še čisto na vsak email odgovori, pa še kvalitata pa poceni.
Sam bi hotel najprej tukaj pri nas urediti vse, da grem v zagreb samo za aparat, pregled pa je itak zastonj.

Ja pojdi v Zagreb, oz. kamorkoli sam želiš. Če ti prvi ortodont ne odgovarja in mu ne zaupaš, seveda NE greš k njemu nazaj

Hermanu iz Rudnika. Natančen perfekcionist, čudovite lastnosti za pacienta. Rezultat – bp.

Se mi že vnaprej smili ta, ki bo končno šel skozi tvoje ozko sito zmišljevanja, kompliciranja in guncanja. Že vsaj eno leto moriš s temi ortodonti, nakar le greš, zdaj boš pa nadaljnjega pol leta moril s posnetki in čeljustjo in simetrijo.

New Report

Close