ORTOPED
evo, moja mami je dobila napotnico za nujno zaradi hrbtenice in sem našla ortopeda v hotelu lev, na koncesijo seveda, pokliči jih in takoj boš na vrsti, če rabiš pod nujno.
evo, moja mami je dobila napotnico za nujno zaradi hrbtenice in sem našla ortopeda v hotelu lev, na koncesijo seveda, pokliči jih in takoj boš na vrsti, če rabiš pod nujno.
Hvala za odgovor. Sem videla, v Levu sta dva ortopeda. Eden je dr. Stok, drugi pa dr. Ponikvar. Sedaj ne vem za katerega naj se odločim. Čakalna doba je kratka, si hitro na vrsti, tako saj piše.
Jih bom jutri kontaktirala po telefonu, pa še koga. Najverjetneje še na polikliniko, pa še kakšnega bom našla in poklicala.
Upam, da se še kdo javi in še koga priporoči, oziroma pove svoje mnenje ali izkušnjo.
Bila sem v Levu, pred 4.mi leti.Nikakršen odnos do pacientov, malodane, da ne rečejo ti številka tolk in tolk..
Zdravnik brez komentarja– v glavnem brezveze sem šla tja–kot, da ne bi šla, bi bilo boljše, bi kakno uro prihranila,
Dobiš občutek, da samo denar kasirajo.
Za dohtarjevo ime ne vem več.Nobene škode.
Zanimivo, ampak označba na napotnici pod nujno, pomeni da mora bit obravnava opravljena v 24 urah od izdaje napotnice. Torej preostane le KC. Nujno pomeni namreč urgentno.
Forum je zaprt za komentiranje.