Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ortopedska ambulanta za mladostnike?

Ortopedska ambulanta za mladostnike?

Katera v Sloveniji, gre za hrbtenico in kakšne so čakalne dobe pod hitro?

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

valdoltra? to bi mogoče šavrinka znala kaj več povedat, valdoltra je iz njenih koncev.

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Kaj pa Pediatrična klinika v LJ?
Po mojem, če nič drugega, so tam najkrajše vrste. Pa zdravniki, ki verjetno več vedo o otrocih kot npr. navaden ortoped. Ni pa seveda nujno, da noben drug ortoped ne ve nič o otrocih.

Saj verjetno nekaj takega, sem mislil, da ima kdo izkušnje, ker iz teh čakalnih dob nič pametnega ne razberem. Gre za pregled glede bolečine po poškodbi, lahko da ni nič resnega, lahko pa da je.

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Sem šla gledat na stran UKC in nimajo ortopedije tam sploh? Se mi zdi skoraj neverjetno. Saj ima polno otrok z drugimi boleznimi ali prirojenimi okvarami tudi ortopedske težave.

Moj otrok je imel poškodbo pri športu, aktiven športnik, in se zdravi na Inštitutu za medicino dela, športa in prometa – zelo so v redu in hitro si na vrsti. Samo je tudi dobil napotnico prav za to področje. Ne vem, ali ti ta podatek kaj pomaga.

Tu gre tudi za poškodbo pri športu je napisano na napotnici, ni pa napotnica direkt za tam. Kako si se pa naročila tam in koliko časa je bilo za čakat? Bom sicer pogledal kontakte na netu in probal jutri poklicat. Hvala.

Je pa tudi kategoriziran športnik pod okriljem olimpijskega komiteja, tako da če je to pogoj za tam, pol bi moral prit tam.

Neeee, moj je samo navaden aktiven športnik, nič pretresljivega. Zdravnica je sama dala napotnico za Amb. dela, športa in prometa, tukaj sem dobila nasvet, naj pokličem na ta Inštitut (hvala, anonimna forumašica!!!).
Mislim, da je bilo za čakat mesec in pol, mogoče celo manj. Meni se je zdelo hitro. Tudi takoj je začel s fizioterapijo.

Neeee, moj je samo navaden aktiven športnik, nič pretresljivega. Zdravnica je sama dala napotnico za Amb. dela, športa in prometa, tukaj sem dobila nasvet, naj pokličem na ta Inštitut (hvala, anonimna forumašica!!!).
Mislim, da je bilo za čakat mesec in pol, mogoče celo manj. Meni se je zdelo hitro. Tudi takoj je začel s fizioterapijo.[/quote]

Moram pa dodat, da sem drugače podivjana puhloglavka, po tvojem.

Narocite se k dr. Suhodolcanu v MD medicina. Ni velk za cakat, obvlada otrosko ortopedijo.

Mislim, da je bilo za čakat mesec in pol, mogoče celo manj. Meni se je zdelo hitro. Tudi takoj je začel s fizioterapijo.[/quote]

Moram pa dodat, da sem drugače podivjana puhloglavka, po tvojem.[/quote]
A da si?, nič zato.:-))) Vedno prej preberem kot odgovorim. Tako da se bolj odzivam na pisanje, kot na tistega, ki piše. Še general me katerikrat letno preseneti in povsem normalno napiše, tako da dobi normalen odgovor na tisto pisanje, ne glede na to, da je prej napisal na tisoče kozlarij.

V Ortopedski kliniki v Ljubljani (del UKC) imajo oddelek za otroke, oddelek za poškodbe pri športu ter oddelek za kirurgijo hrbtenice.
Poleg tega imajo otroško ortopedsko ambulanto.
Jaz bi na vašem mestu poklicala kar tja in se pozanimala kako in kaj.

Vaš link

New Report

Close