Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek OŠ Koseze

OŠ Koseze

Na kakšnem glasu je OŠ Koseze v Ljubljani ?

Sopran.

lp snobom v lj.

High society ?!

Zakaj so bili pa zadnjič na Hitu ? Ena pritožba je bila. Tako sem slišala…

Nisem vedala, da je OŠ Koseze za high society? Od kdaj?

ffgggg je pozdravljala snobe = ” high society ” –domnevam.

Povprečna šola, nič posebnega ne v dobro, ne v slabo.

Kakšni snobi neki? Čisto navadna šola. Nič grozno dobrega nisem slišala o njej, prej pritožbe.

?? Kakšne, če lahko..

Te pritožbe niso kaj konkretnega in oprijemljivega, bolj nerganje mamic čez to ali ono učiteljico, organizacijo tega ali onega. Nisem pa slišala nič prav porazno slabega. Ena mamica vem, da je hotela otroka prepisati drugam, ampak ji ni ratalo, pa spet ne vem, kaj je bilo razlog. Ti pa ne znam povedati, katera od bližnjih šol bi bila boljša. Vodnikova je bila včasih super, zdaj pa je v tem okolišu leglo kriminala, dravljeska je bila včasih porazna, se je zdaj malo izboljšala.

Zakaj ji ni ratalo prepisat otroka ? Najbrž ga je želela upravičeno.

Hotela je otroka dati na neko šolo, ki ima samo dva, tri razrede, ki so polni. Ker to ni bilo možno, je otroka potem zadržala na koseški.

Hvala. Ampak, si predstavljam, kako je bilo potem otroku ” luštno “, ko so vsi vedeli, da ga misli prepisati…

oš Koseze so snobovsko leglo, vsi otroci majo za starše podjetnike in zdravnike in to vedno, vsak dan poudarjajo. tvoj status na šoli je odvisn od poklica starša. Ne upisat svojege otroka na oš koseze ker bo samo trpeu. Mojo sošolko so sošolci tako maltrtirali ker je enkrat prišla v šolo, da je resno razmišljala o samomoru. poleg tega so vse na kar otroci mislijo tam ocene in se resno norčujejo in žalijo sošolce s slabšim učnim uspehom. sama sem zapravila 3 leta na oš kosezah, šla sm do pekla in nazaj, in enkrat se nebom več obrnila nazaj na to obdobje.

čeparv malo pozno. morda lahko komu koristi 🙂 ni res da je tvoj položaj odvisen od staršev, moraš bit samozavesten in prijateljski in si lahko v kakršni koli družbi. učitelji se zelo posvetijo učencem z učnimi problemi, jih spodbujajo uspehu s pomočjo vztrajnosti. velja za zelo dobro šolo in to lahko sama tudi potrdim, res da so nekateri učitelji malce posebni ampak tako šola vsaj ni dolgčas. za razliko od nekaterih šol ima veliko taborov in kulturnih, tehniških in športnih dni. lahko si ogledate ta video: http://player.vimeo.com/video/69025365?byline=0&portrait=0&color=c9ff23

ne jt na to solo grozna je učitelji se ne posvetijo učencem dovolj

Oš koseze je dobra šola. Ce primerjas z vodnikom ali miska kranjca sta obe polom. Mladi kadijo in vse kar dobijo je iz trafike pri soli. Denar porabijo na to brez da bi starsi vedli. Koseze so drugacne redko kaksen kadi. Ce se ze odlocate so koseze najboljše.

OŠ koseze je v tem okolišu daleč najboljša šola tvoj status ni odvisen od ocen ali staršev. sošolec naprimer prihaja iz kmetije v Podutiku in je zelo priljubljen. nikoli ga ni nihče zmerjav pa ima v šoli same dvojke in je komajda naredil razred. Pred dvema mesecema je šola za učence organizirala tabor na Poljsko kjer so ostali štiri dni. poleg tega se učitelji zelo posvečajo učencem. Res toplo priporočam OŠ Koseze, napram vodniku ali pa mišku kranjcu je daleč najboljša.

jaz zdaj hodim na osnovno šolo Koseze. Moram priznati, da je ena težjih šol v sloveniji, a bomo potem vsaj nekoliko več znali na gimnazijah. Sicer se strinjam, da ni kajenja, so pa petarde. Na šoli vsaj tri četrtine otrok spušča petarde. Tu pa je tudi nekaj zelo nasilnih otrok.

Nekateri učitelji niso najbolj razumevajoči, ima pa vsak dopolninlni pouk ter je pripravljen pomagati vsem učencem. Kakor je že nekdo omenil, je ena težjih šol vendar se to v 1. in 2. triadi to še ne pozna. Nasilja ni, je pa nekaj problematičnih otrok. Šola je drugače super, lepo te pripravi na nadaljevanje šolanja.

Učitelji zelo veliko zahtevajo, a znanje ostane celo življenje. Sem imela pa grozne sošolce, bullije.

Tok slabo ni. Jas hodim na to šolo in noben iz našega razreda se ne obnaša tak pa tud iz drugih se ne. K dobi kdo slabo oceno mu sam recemo da bo mel se vedn pet zaklucen tak da je na tej soli res tak fajn, razn par ucitlc ne zna opravljat svoje službe haha

dober vic haha v mojem klasu je pol ljudi kadil v sedmem klasu pa trije so bli na travci

New Report

Close