OŠ Preddvor
Zdravo,
Pozna kdo situacijo v Osnovni šoli Preddvor? Menda, da so zelo slabi odnosi, ravnatelj vrši mobing nad zaposlenimi, posebno tistimi, ki mu ne sledijo. Že v prejšnji šoli OŠ Jakoba Aljaža so ga vrgli ven zaradi neprimernega obnašanja, zdaj isto. Menda ugotavljajo hude nepravilnosti, tudi finančne v škodo zavoda.
Doma sem iz vasi okol Preddvora in malo slišim, da je ravnatelj neznosen. Da je šlo vse navzdol od njegovega prihoda. Menda je že na prejšnji šoli izvajal mobing, zdaj pa tu nadaljuje. Tudi sicer naj bi bil kaos, neurejena dokumentacija, netransparentnost vodenja. Ena je rekla, da niti novih pogodb niso dobili. Od naših tamladih vzgojiteljica same kupuje pripomočke in material za ustvarjanje, ker menda ravnatelj ne dovoli nakupov. A je to normalno? Že tko nimajo ne vem kakšnih plač
Zdravo,
Tut men se mal čudn zdi. Enkrat sem vzgojiteljco vidla v Tediju pa je rekla,.da kupuje za vrtec, da ga okrasijo, pa se mi je čudn zdel. Pol pa še slišm, da ful šparajo, da niso dobl niti novih igrač, pa opreme, da ravnatelj ne dovoli nakupov, ker naj bi vrtec negativno posloval. Ja kam pa gre dnar? A v novo telovadnico?!
Oj,
Tukaj berem pa sem šla mal raziskovat kdo je ta ravnatelj Jože Povšin.
A ste vedel za to? Kdo takega človeka postavi na vodstven položaj?
Drgač je slišat, da je Očko pomočnica tut preveč glasna in neprimerna, pravi šefe vsega pa tajnica šole.
https://trma.si/kranjska-klobasa/aljazevi-solniki-nadaljujejo-bitko/
https://trma.si/kranjska-klobasa/gre-pri-vsem-za-ravnateljev-stolcek/
https://trma.si/kranjska-klobasa/na-os-jakoba-aljaza-nimajo-sveta-sole-imajo-pa-prepire/
OS, 13.02.2025 ob 23:25
Zdravo,
Pozna kdo situacijo v Osnovni šoli Preddvor? Menda, da so zelo slabi odnosi, ravnatelj vrši mobing nad zaposlenimi, posebno tistimi, ki mu ne sledijo. Že v prejšnji šoli OŠ Jakoba Aljaža so ga vrgli ven zaradi neprimernega obnašanja, zdaj isto. Menda ugotavljajo hude nepravilnosti, tudi finančne v škodo zavoda.
A to je ovi iz hajdinske osnovne šole?
Mislim, da ni ta iz Hajdine. To je Jože Povšin, ki je sedaj ravnatelj na OŠ Preddvor, pred tem so mu mandat skrajšal zaradi mobinga in kršenja na Oš Jakob Aljaž, pred tem naj bi bil učitelj. Delal je na Kranjski gimnaziji pa na Jesenicah, sam menda povsod enako dela. Itak da enkat prekipi vsem. Tak odnos ni za javni zavod, kjer so otroc
Mi smo imeli Povšina na naši šoli v Kranju. Z eno besedo katastrofa. Neprimeren odnos, šikiniranje, kdor je bil v njegovem krogu in njegov privrženec je imel privilegij, ostali, ki smo izrazili mnenje, ki je bilo objektivno podano, pa je sam čakal, da se maščuje. Tudi na splošno nima primernega odnosa, sploh ne ustreznega znanja in kopetenc za vodenje kadra. Za delo v šolstvu moraš biti tudi sočuten, ustrezno voditi pedagoški kader, on ni ustrezen, kot ravnatelj pa misli, da lahko ravna z zaposlenimi kot se mu zdi. Srečno
Spet neke govorice v Preddvoru. Nič novega. Ravnatelj sanira škodo, ki je nastala v letih pred njegovim prihodom. Občina pa mu namesto pomoči ponuja grožnje in pošilja inšpekcijo za vsako sranje. Denar za funcioniranje vrtca v večini pride iz občine … če se že sprašujete zakaj morjo vzgojiteljice same kupovati material, ker občina že vsa leta zavira financiranje?
Učitelj, 14.02.2025 ob 21:00
Spet neke govorice v Preddvoru. Nič novega. Ravnatelj sanira škodo, ki je nastala v letih pred njegovim prihodom. Občina pa mu namesto pomoči ponuja grožnje in pošilja inšpekcijo za vsako sranje. Denar za funcioniranje vrtca v večini pride iz občine … če se že sprašujete zakaj morjo vzgojiteljice same kupovati material, ker občina že vsa leta zavira financiranje?
Pa se je oglasil ravnatelj osebno in vali krivdo na druge … (uporabnik Učitelj)
Men pa se Roblek v redu zdi, če realn pogledaš kok se je zadnje čase naredl pa zgradil. Tut osebno sem z njim enkrat govoril, se mi zdi v redu. Kokr sem slišu je glavnino dnarja dobil nepovratnih za izgradnjo dvorane ta pa je dobrinos za našo skupnost. Otroc se majo kje združevat, šport se odvija, otroc telovadjo.
Men se ne zdi lih da bi občina kj bremzala.
Preddvor rase, menda da je župan hotu, da se dvigne za en štuk cel nov prizidek. Kar je tut racionalno, glede na širjenje in nova naselja, se občina šir
A na tako plačo naj si sama kupujem material? Po 15 letih dela kot vzgojiteljica ne dobim niti 1200 e neto. Nas so na faxu učili kaj je v oskrbnini in je vse kar je potrebno za delovanje vrtca, torej očitno ta vaš ravnatelj jemlje denar vrtcu in da porablja za šolo. Sem že delala v takem vrtcu pri OŠ, kjer je bil skupen tekoči račun, ves čas smo poslušal, da je vrtec negativen. Enkrat pa je bila revizija, pa so ugotovili, da šola preveč troši pa so vsem zaprli usta. Od takrat je vrtec deloval normalno.