Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek OŠ V ŠKOFJI LOKI

OŠ V ŠKOFJI LOKI

Mi pa se bomo do novega šolskega leta preselili v Škofjo Loko. Razdalja do šol bo približno enaka. Mlajša bo šla v 1. razred, starejša pa v 5. razred. Katero šolo mi predlagate?

Oš Cvetko Golar- Trata.

Selitev in prehod na drugo šolo je tako in tako velik korak, se pa otroci hitro vklopijo, kjerkoli….Naš obiskuje OŠ Škofja Loka – Mesto 8.razred in do sedaj kakšnih negativnih izkušenj nismo imeli.
Vašima dvema želim vse najlepše – na katerikoli šoli bosta..!

nova
Uredništvo priporoča

OŠ ŠKOFJA LOKA – MESTO

Verjetno boste glede na okoliš, kamor se selite, “padli” pod eno OŠ. Če pa mislite izbirati glede na “elitnost”, potem vam bodo verjetno vsi bolj svetovali OŠ Mesto, saj tam “ni, da ni”. Ampak iz lastnih izkušenj ti povem, da je tudi OŠ Ivana Groharja prav fajn šola in po mnogih letih spet zahajam tja – zdaj kot mama svoje drugošolke.

Je pa tako – vsaka šola ima kakšne svoje posebnosti in za vse idealne šole ni. Vsaj moje mnenje je tako. Včasih s prijateljico, ki ima enako starega otroka na OŠ Mesto, kakšno stvar pokomentirava in kaj hitro ugotoviva, da so nekatere stvari bolje urejene tukaj, nekatere tam. Je pa res, da ima OŠ Mesto veliko bolj ambicioznega ravnatelja, ki se trudi, da je “njegova” šola oh in sploh.

LP

---------------------------------------- Nisem volila teh volov!

No,

moja oba otroka hodita na OŠ Šk.Loka-Mesto in smo izredno zadovoljni.
En je osmi razred, drugi prva triada, in smo od vsega začetka sila zadovoljni.

Iz izkušenj in pripovedovanj nekaterih prijateljeve bi vam odsvetovala oš Cvetka Golarja na Trati.

Je res, da je ravnatelj v mestu sila ambiciozen, a tudi živi in diha z otroki. Če prihaja do nasilja, se ga takoj obravnava in rešuje, če starš potrebuje nasvet ( iz lastnih izkušenj govorim sedaj ), se lahko mirne vesti obrnete na njega, če bo imel čas, vas bo takoj sprejel, če ne, se dogovorita za uro, brez problema; organizirana je tisoč in ena dejavnost, jutranje varstvo se začne, mislim da že ob 5.30 uri in OPB konča ob 17 uri. Izredni poudarek je na kvaliteti učiteljev, kar pa tudi ni zanemarljivo. Izredno dobro se dela z nadarjenimi učenci , še posebno skrb imajo otroci ki jim gre v šoli malce slabše, itd.
Skratka, tako kot je ena napisala: ni da ni!

A šola je šola: v vsaki se je potrebno učiti.

evo, še link, pa si malce poglejte

http://www.o-sl-mesto.kr.edus.si/joomla/index.php?option=com_content&task=view&id=16&Itemid=31

Naš pa hodi v prvo triado na OŠ Cvetka Golarja na Trati in smo izredno zadovolji … tako z delovanjem šole, aktivnostmi, kakor tudi z učitelji s katerimi smo do sedaj imeli opravka …
Prav tako na različnih tekmovanjih ponavadi, prav učenci iz naše šole dosežejo zelo dobre rezultate …

Sicer pa smo v omenjeni okoliš preseljeni in nimam izkušenj z drugimi šolami. Seveda me zanima zakaj imajo vaši prijatelji tako negativne izkušnje?

New Report

Close