Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek OŠ VIČ

OŠ VIČ

Kako ste zadovoljni s to šolo? Kaj vas moti?

alo a se noben ne upa komentirat ali je tko fejst šola? potem pa pohvalte…

Moji so hodili. Šola je ok. Kakšnih posebnih slabosti ni bilo. Je pa na dveh lokacijah, Tržaška (nižja stopnja) in Abramova. Za oddaljene imajo zjutraj organiziran šolski avtobus, za pot domov dobijo brezplačne šolske vozovnice.
Šola je ena največjih v Ljubljani po številu učencev. Učitelji so po večini dobri, včasih se najde kakšna izjema. Možnosti za krožke in dodatne dejavnosti je veliko. Prehrana je ok, tudi z varstvom ni težav.Ravnateljica je stroga in ima svoj prav,vedno se z njenimi predlogi nismo strinjali. Je bil pa pred kratkim razpis za ravnatelja, tako, da bo lahko drugače.
Uspešno v šoli, če se boste vpisali.

lp rika1

z vsem se strinjam, razen s predzadnjim stavkom. Nič ne bo drugače, ker bo ravnateljica ostala dokler je hudič ne vzame. Kar se pa še dolgo ne bo zgodilo, ker se je boji…
Sicer pa glomazne šole še nikoli niso bile med najboljšimi, ker je to veliko, veliko težje, kot, če je šola majhna.

Spoštovani!

Glede na to, da sem bil pod “poveljem” zdajšnje ravnateljice Ga. Ane Vehar, vam moram povedati, da je bolj strog režim, kot je bil v času, ko je bil ravnatelj G. Franc Malovrh. Profesorji na tej šoli so prijazni. Glede na to, da sem preživel 8 let kot učenec, in sem zaključil osemletko z odličnim uspehom, vsekakor priporočam to šolo.

Nekoč pa, ko bom imel otroke……jih bom sigurno vpisal na viško šolo. 🙂

lep pozdrav

New Report

Close