Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek osamljena

osamljena

Sem še kar mlada in še nisem imela spolnih odnosov. Pred cc a enim mesecem sem spozanal fanta. Ko sva se poljublajala sem ga prjiela med mednožje za penis. Ko mu je vstal je bil debel kot pivovska steklenica. Takrat sem dobila tako grozen občutek, da sem ga zavrnila in nisem hotela imeti spolnih odnosov. Po tistem me je fant zapustil in se me sedaj izogiba. Sedaj ga ne morem pozabiti in venomer ko se spomnim nanj masturbiram in si tiščim v vaginokakšno večjo stvar. Pri spominjanju n a tega fanta in njegov ud mi tako močno pride, da tega ne morem pvedati. Če bi ga še enkrat videla nebi več tako ravnavala.

A veš koliko je še fantov!!!!!!!!! (tudi po velikosti in debelini:-)

Temu je šlo očitno samo za sex.
Boljše, da je šel, drugače bi verjetno šel takoj po sexu.

B

A ti si pa sestra od mihaele, ki piše nekaj tem spodaj? Imata pa zelo zanimive probleme ali pa vama je (beri: ti je) zelo dolgčas. :o)

Mene poišč pred mastu……. pa bova to skupi zrihtala ne boš več osamljena.Drugač pa ne si vtikat not predebelih stvari ker jo lahko trajno razširiš pa naslednji fant ne bo nič čut po bo pa tko k da bi v prazno rinu.

Ja sigurn, nožnica se ne more tko razširit, da bi tvoj plapolal noter, razen če maš tko majhnega…

Ti že veš… ;)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close