Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Osamljene 40+

Osamljene 40+

Stara sem malo čez 40 in s samimi prijateljicami v zvezah. Rada bi kam šla, koga spoznala, a čisto sami mi je še težje narediti ta korak. Kam torej zahajate tiste med 40 in 45, kje najdete družbo npr. v osrednji Sloveniji?

O, samske pri teh letih smo pa res bolj redke.
Jaz velik del prostega časa namenim športanju, izletom, potovanjem. Pa učenju tujih jezikov. Tečaji, učenje doma. Branje, razne delavnice, včasih tudi kake vodene vadbe, športni tečaji, jezikovni tečaji. Tako nekak preživim prosti čas.
Družbo? To je pa težka. Vsi so poparčkani. Samski so pa kaki pol mlajši od mene.

ej baba 40+, prvo si rit poštimaj, nehaj desce iskat…

Boš že pol kajne. ja moj kurac, če v 40+ letih nisi. Noben pametn tip nav vzel žensko na kredit, se prav da bo rit odplačala v vezi, smo že vidli to, prvo jo vzameš z debelo ritjo, bo shujašala v vezi ane, potem pa “sej sm te na to rit dobila, kaj ti ni všeč seda”, “ne me spreminjat” pa take gluposti… v glavnem

PRvo si RIT zrihtaj, postani fit pa hot, razširi interese, dopolni izobrazbo al karkol zamenjaj službo, te bodo kurci sami najdli, v vrsti bodo stali.

Če bi pa rada debelo rit prekladala na kavču, smrdljive noge zračila in jedla čokolado ob romantičnih filmih, potem pa jih išči po bifejih.

Like attracts like.

uglavnem se družim med študentje,bi pa z veseljem srečal kako svojih let pa ih je zlo malo.drugače pa druženje nikoli dovolj,oglasi se….

Zdravo,

tudi jaz sem samska pri 40+, iz osrednje Slovnije in občasno pogrešam družbo osebe podobnega statusa, s podobnimi interesi za obisk kake kulturne prireditve (gleališče, kino, koncert..), izlet, klepet ob kavi/kosilu/kozarcu vina, rekreacija…

Če katera tako začuti, mi lahko piše na: [email protected].

Draga punca lahko ti rečem da se lahko dobiva kje na kakšnemu plesu .
Zelo te bi rad spoznal zato te srčno vabim na ples samo povej kje se lahko dobiva .

Joža… čestitke! V celem prispevku, nisi naredil slovnične napake. Ajde, še uporabo vejic in morda bolj smiselno zlaganje besed dodelaš, pa morda ujagaš kakšno za na ples. Čas gasilskih veselic je pred nami

40+ morajo biti vsaj občasnice, če ne ljubice ♥
ker bejbe 40+ so v najbolj po.f.ukljivih letih

Mogoče lahko tole pred “nisi” prestavimo v njegov prispevek, glede na to, da je odveč. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Draga moja kolegica lahko greš na kakšno veselico tam je povno možkih ki iščejo vsako žensko zato bodo tudi tebe našli .
Vendar z prvemu možkemu pojdi lepo na ples .
Nikoli ti nebo zav za tistega prega plesavca .

Jas hodim po veselicah vendar nimam sreče pri dekletih zato nevem kako naj jo dobim za ples .
Kadar vidim kakšno lustno punco gre k njej jo povabim na prvi ples se brani čez par minut pa vidim kako z pijanemu fantom poljubljata ter stiskata .
Prašam kaj naj naredim da bi sla kakšna lustna punce z menoj na ples .

Meni pa se zdi, da je moških bolj malo, vsaj takih, na mestu 🙂
Vsaj po izkušnjah s portalov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close