Osamljeni
Človek je kao socialno bitje, rabimo socializacijo, da preživimo, rabimo bit v družb, ekran ni to to, in zato so sedaj same mentalne bolezni, se ne čudim, ko smo vsi za ekrani, če smo sami ali v družbi, skos telefon, pa igrce, tiktok, sam da je neki
Kaj da bi se naredilo poizkus da nihče več ne uporablja pametnega telefona, interneta, televizijo samo včasih
Kaj bi se zgodilo
Ni vedno zasvojenost od spleta, to je za osamljene mogoče edino okno v svet, edina možnost komunikacije. Morda kdo ne more hoditi in je krivično vse obsojati da so zasvojeni z netom. Mnogi so hudo osamljeni, jim je težko, nimajo sorodnikov pa jim prav pride tudi tak forum. Ni treba vsakega napadat ker nikoli ne veš kaj ta oseba na drugi strani doživlja.
Imaš lahko oboje. Socialno življenje v realnem življenju in internet. Eno ne izključuje drugega. In ja nekaterim je to res edino okno v svet. Kar je strašljivo malo, ker v resnici ni okno, je bolj klet, kjer ljudje svoje frustracije ven spravljamo. Sploh ta forum. Se da pa na internetu marsikaj koristnega najdt in počet, če to iščeš. Ker najdeš kar iščeš. Tisti ki vam je to edini način socialnega življenja….dajte najdt kaj bolj pozitivnega. Je veliko tega na netu. Ker ta negativa zelo vpliva na nas. Opažam tudi pri sebi na žalost, čeprav sem v realnem življenju kar dejavna. Ampak tu dobesedno vse najslabše iz mene ven pride. Zelo negativen plac je to. V resnici ne razumem najboljš zakaj sem še tu 🙂
Moji občutki glede mona:
dobim lepo željo in misel, da pridem gor, da bom kaj lepega prebrala ali komu s komentarjem pomagala, polepšala dan. Dejansko pa je forum izjemno nevaren in škodljiv in na vse slabo vpliva, zato tudi tisti, ki prej niso bili žaljivi, postanejo nesramni, cinični, zajedljivi, agresivni, res iz ljudi satan izvleče besede, ki jih sam nikoli nikjer ne bi rekel ali napisal. Ta forum je poleg osamljenih zbirališče izjemno nevarnih maščevalnih ljudi in takim se je potrebno takoj izogniti. Se prepozna po načinu pisanja, kdo ima jasne ali škodljive namene. Tisti z nečistimi mislimi so sami močno zajedljivi in strupeni zaradi kakšnih slabih izkušenj, slabe vzgoje, zlorab, zloba je menda tudi prirojena, preko maternice se vsa negativa sprošča in prelije na otroka. Zato nosečnice dostikrat rade poslušajo Mozarta in ostalo klasično glasbo, da plod otrok začuti pozitivne vibracije.
Vse dobro vsem. 🙏