Oscar Pistorius & Reeva Steenkamp
takole:
… zvečer se je začelo, kreganje, obtoževanje, misli, da ga vara, da se preveč izzivalno oblači… sigurno za nekoga… kdo je, kar priznaj…
ona se brani, ga napada, da je znorel, da je kreten, da nima pojma….
kreg traja in traja…
on znori, vzame bejzbolski kij in ji grozi, ona se v strahu zaklene v kopalnico…
on začne razbijati po vratih… jo kliče naj odpre, ona noče, on še bolj znori…
gre po pištlo in začne streljati v vrata…. vrata se odpro, ona leži na tleh v mlaki krvi.
On se v trenutku strezni in uvidi situacijo… jo pobere, poskuša oživeti… zamanj…
V naslednjem trenutku si izmisli štorijo o vlomilcu in pokliče policijo.
Ali jo je ubil zanalaš ali ne… nima veze, streljal je v njeno smer in jo zadel. Ali je hotel samo odpreti vrata kot v filmu, ali je dejansko streljal v njo….???
Meni se pa čudno zdi tole: zakaj bi ga ona hotela pustiti ravno na valentinovo? Noro. Kakšen motiv bi on lahko imel za umor? Če bi res to bil načrtovan umor, bi ga izvedel kako drugače. In se ne bi tako kesal in bil tako iz sebe. Tisti hladnokrvni morilci so mrtvo hladni, jim je vseeno. Njemu pa ni. Sedaj je pa še prišlo na dan, da je glavni preiskovalec obtožen umorov… Mogoče je pa on kaj prikril, priredil na sceni…
Drugače pa, ja, žal mi je te punce. Pa kakšen je bil ta wc, da se ni mogla umakniti, zakaj se ni ulegla na tla, recimo? Mogoče je ne bi zadel..
Jao, zakaj ga pa ne bi zapustila na Valentinovo? A to je treba prav načrtovat, kdaj fanta zapustit? Hm, danes nimam časa, ker grem k frizerju, jutri tudi ne, ker imam pedikuro in še jogo zvečer, pojutrišnjem ima revež rojstni dan, O.K. bom počakala še en teden, potem pa grem… Svašta.[/quote]
Ja, a ti si kar v eni skeundi zmisliš, da boš partnerja zapustila inmu takoj TAKOJ to poveš? Svašta. Če ga je nameravala zapustiti, ne verjamem, da bi ga ravno na valentinovo, ali pa npr. na njegov rojstni dan – vsaj jaz ne bi tega naredila, to ti je darilo… Sem prepričana, da večina ljudi nekaj časa razmišlja, preden butne. No, mogoče pa res nisem noramlna, svašta:))
Jao, zakaj ga pa ne bi zapustila na Valentinovo? A to je treba prav načrtovat, kdaj fanta zapustit? Hm, danes nimam časa, ker grem k frizerju, jutri tudi ne, ker imam pedikuro in še jogo zvečer, pojutrišnjem ima revež rojstni dan, O.K. bom počakala še en teden, potem pa grem… Svašta.[/quote]
Ja, a ti si kar v eni skeundi zmisliš, da boš partnerja zapustila inmu takoj TAKOJ to poveš? Svašta. Če ga je nameravala zapustiti, ne verjamem, da bi ga ravno na valentinovo, ali pa npr. na njegov rojstni dan – vsaj jaz ne bi tega naredila, to ti je darilo… Sem prepričana, da večina ljudi nekaj časa razmišlja, preden butne. No, mogoče pa res nisem noramlna, svašta:))[/quote]
Vsekakor tega ne počnem, ker sem s svojim že 20 let. Če bi mi pa nekdo tako najedal kot naj bi ta tip njej, se obrnem pa tisto sekundo, ko mi pride. Ti bi najbrž čakala, da te s kijem po buči, al kako?
Ja, a ti si kar v eni skeundi zmisliš, da boš partnerja zapustila inmu takoj TAKOJ to poveš? Svašta. Če ga je nameravala zapustiti, ne verjamem, da bi ga ravno na valentinovo, ali pa npr. na njegov rojstni dan – vsaj jaz ne bi tega naredila, to ti je darilo… Sem prepričana, da večina ljudi nekaj časa razmišlja, preden butne. No, mogoče pa res nisem noramlna, svašta:))[/quote]
Vsekakor tega ne počnem, ker sem s svojim že 20 let. Če bi mi pa nekdo tako najedal kot naj bi ta tip njej, se obrnem pa tisto sekundo, ko mi pride. Ti bi najbrž čakala, da te s kijem po buči, al kako?[/quote]
Nič ne vem o tem, kaj in kako ji je najedal. Če ji je najedal, zakaj je šla v njegovo hišo? Ona je prišla k njemu, ne on k njej. In na fb-ju pisala o valentinu in kakšna presenečenja prinaša… Aha, ok, mogoče je bilo njeno presenečenje to, da ga zapušča.. Ja, v njenem primeru bi bilo bolj priporočljivo, če bi mu to sporočila preko FB-ja…