Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Osebna izkaznica za otroka

Osebna izkaznica za otroka

Ali mora biti otrok zraven, ko mu jo daš delat?

Ne. Rojstni list ali potečena OI je dovolj. Razen, če je že polnoleten. :))

LP

---------------------------------------- Nisem volila teh volov!

aha; hvala.

načeloma bi moral osebno (svojo ali otroško) zamenjati, vkolikor se podoba na njej ne bi ujemala s tvojo (otrokovo) do te mere, da ne bi bil prepoznaven. tudi pred potekom. ampak pri otrocih načeloma ne komplicirajo…

Lunca, ne dajati napačnih podatkov. Če je otrok starejši od 7 let, mora biti zraven, ko mu daš delati nov dokument (mora se podpisati!!!!!).

Moja je stara 3.5 leta.

Ja, res je! Moj 9letnik je moral biti zraven, da se je podpisal, za skoraj 7 letnika in 5 letnika pa sem se podpisala jaz (ne namesto njiju).

lp

lp, orehek

KO sem jo jaz delala hčiriki pred štirimi leti se mi ni bilo treba podpsiati. Jo imam brez podpisa.

mene pa bolj zanima kako otroka slikat za osebno, da bo pri miru, star je 15mes.

Ne vem, kako to storijo fotografi, našega so slikali v vrtcu in jim je ratalo.

Drugače mora biti pa otrok, ki se zna podpisat zraven, da se podpiše na en obrazec, preverjeno dva tedna nazaj.

Pred 5-imi leti, ko sem dala delat hčeri prvo osebno izkaznico je bila zraven ( stara je bila torej 6 let). Še razkurila sem se, ker je sliko hčeri pokazala in vprašala kdo je to na sliki. Mislim, halooo, kot, da bom za sosedovega otroka dala delat dokument.
Predhodno pa sem klicala še na upravno enoto in so mi rekli, da mora bit zraven. Čim pa je otrok starejši od 7 let, pa sploh ni vprašanje ali ja ali ne.

Acjom, jaz bi na tvojem mestu vzela hčero zraven, ne glede na to, da je stara šele 3,5 let. Saj veš, da v Mb-ju radi komplicirajo.

Lep pozdrav

New Report

Close