Osebni kredit – NLB

Že nekaj časa sledim tej rubriki in se zraven kar nasmejim.
Laž je laž. Pa še nekaj. Nikoli ne lažete drugim, V prvi vrsti vedno vsak najprej laže sebi.
Banke imajo svojo politiko, komitenti pa se z njo lahko strinjamo ali pa ne.
Lahko jo tudi menjamo brez ovir, nič nas ne veže.
In kaj je kriv uslužbenec v banki če ste mu vi povedali nerasnico ali laž.
Po mojem nič, Njegova dolžnost je da vas preveri.
Osebno imam enega od računov tudi jaz na Abanki in kar nekaj poznanih ljudi na tej banki, zato sem se pozanimal o opisanem primeru, pa so mi dejali da oni osebno ne vedo nič o tem.
V takšnih primerih obvestijo stranko da je podala netočne podatke in jo zaprosijo da jih dopolni oziroma umakne. Na omenjeno pa povdarijo da je najverjetneje šlo za kakšen drug prekršek ali pa po njihovem za izmišljen in nepotrjen podatek.

tema je šla sedaj malo mimo… moje sporočilo je le to DA SE BANKI NE LAŽITE (tako kot je zgoraj nekdo omenil,da naslednjič se bo zlagal/a)!! abanka kot banka je ista kot katerikoli banka,odvisno kakšen poc imaš na katero osebo naletiš in kakšen dan ima ta oseba! in ko se ti kaj takega zgodi kot se je meni bi po moje vsak menjal banko,ne glede na vse..
bievro ti maš pa malo preveč časa, oz ti je res ful dolgčas da skos sloniš na teh forumih in komentiraš vsakogar samo da bi se kregal……in glej ga zlomka,kako to da sem na enem forumu zasledila da si komitent nlb???? in potem sem jaz tista ki laže ?? meni je pač vseeno kaj si nekdo misli ali lažem ali ne, verjamem da je še kdo tak ki se mu je zgodilo vsaj podobno kot meni pa ga je preveč sram da bi to komurkoli povedal… res,priznam,naredila sem napako, banko sem hotela okoli prenest samo da bi dobila kredit,pa mi pač ni uspelo,nekaterim pa uspe,imajo srečo….in ne krivim nikogar,samo vse se da rešit na lep način in s komunikacijo,to je moje mnenje… in res,je grenka izkušnja,zato velja pregovor OSEL GRE LE ENKRAT NA LED!
PA ŠE EN MOJ NASVET——ČIM MANJ KREDITOV!!!
zdej se pa js od tuki poslavljam-lepo se mejte v svojem svetu!
No nevem kdo tukaj obrača besede.
Osebno se ne spomnim, da bi kritiziral NLB, ali katero od bank kot takšne. Napisal sem par komentarjev, ki pa nikakor niso bile kritike.
Nikakor pa nisem lagal, oziroma po vašem, obrnil resnice ali kako bi vi to imenovali.
Kar se pa tiče mojega časa. Imam ga kolikor si ga vzamem.
Tale forum mi vzame povprečno 20-30 minut na teden in zame pomeni razvedritev ko se nasmejem ob določenih temah in komentarjih, nekatere pa me tudi prizadenejo ko vidim stiske in bolečine določenih ljudi.
Žal mi je slednjih, toda najprej bodo morali vsi spoznati, da so za svoje težave in probleme v prvi vrsti odgovorni sami in so plod njihovih odločitev v preteklosti, ki se kažejo v sedanjost in tem so namenjeni včasih tudi pikri komentarji z moje strani.
Nikoli niso drugi krivi ker smo se mi tako odločili. To velja tudi v tvojem problemu.
Ti si se odločila povedati neresnico uslužbenki na banki, torej si ti kriva in ne uslužbenka.
Še enkrat povdarjam:
Sami smo krivi za dobro in zlo, pa si to želimo priznati ali ne, naše odločitve v preteklosti so nas pripeljale v sedanjo situacijo in današnje odločitve nas bodo pripeljale v bodočnost. Kakšna bo ta bodočnost je odvisno od zbranih informaci in naše odločitve.

prva stvar če vam tok pašejo banke pa ta propadla država pol ne menjat pahorja pa silit ne vem kam sej vam je fajn moje mišljenje js ja kritiziram banke zakaj pa ne lol LOPOVI da jih ni gledajo sam kk uzet dnar od čega živijo banke in vsi ti na vrhu prasci od nas ljudi lol od kod jim denar lol od nas ljudi tudi bankam če ne bi blo nas vseh v tej fak državi ne bi mele banke prvo kot prvo kaj za posojat an lol tk da tti ki govorite nism js kritiziru banke zakaj ne LOPOVIIII js jih kritiziram