Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Osebni zdravnik Maribor

Osebni zdravnik Maribor

Živjo!

ker sem se nekaj preselila v MB bi rabila izbrati zdravnika.

Na voljo so naslednji zdravniki:

– Ksenija TUŠEK-BUNC
– Danijela PERIĆ
– Katja KRAJNC
– Sanja BUDROVČAN-LONČAR
– Alenka POTRČ
– Dušan SILIČ
– Vesna VASIĆ

Mi lahko kdo koga izmed njih priporoči in na kratko obrazloži?

Hvala vnaprej!

Predlagam Alenko Potrč. Mlajša prijazna, strokovna. Sem jo srečala, ko je nadomeščala mojega zdravnika. Tušek bunc pa ne bi priporočala. Nima občutka za ljudi. Ostalih ne poznam.

Zivjo, tudi jaz sem se pred kratkim preselila v Mb. Ravno vceraj sem podpisala izjavo o izbiri zdravnice pri Danijeli Peric. Mi je fajn, ker je blizu mene. Zdravnice se nisem videla, sestra je pa zelo prijazna.

Najslabsa je Tušek Bunc.. odsvetujem. Vsi bežijo od nje. Tudi na tem forumu so bile pritožbe.
Dušan Silič je že starejši, bo počadi predal mlajšemu zdravniku, je pa v redu, ga hvalijo.
Ostali so pa vsi mlajši in se kar vsi potrudijo, kaj posebno slabega ni bilo slisati o nobenem .
Sicer pa več najdete o tem na “Zdravniki.org”, tam je veliko napisano o nekaterih.

Tudi jaz sem na novo preseljena v Mb in iščem novega zdravnika.

Hčerkina prijateljica, ki dela v zdravstvu, mi je priporočala Katja Krajnc, baje mlajša a odlična zdravnica.

Peričke ne. Med kovidom napačno odreagirala, prijatelj ne bi preživel, če ne bi jaz odreagirala. Zadnjič 10 min zamudim, slučajno, se opravičim, me ni več sprejela. Kljub temu, da sem pred tem pisala po mailu in mi je dala napačna zdravila plus me je zavrnila kasneje. Nič na ić. Žal. Sovražijo okolje, v katerem so in jim daje kruh.

Za dr.katjo kranjc sem tudi mislila da je ok.dokler nisem bila operirana .diagnoza rak.a na prevezih rane se ji ni zdelo vredno ogledati samo zelo,zelo prijazna sestra.pacient naročen vaših 30 minut.

New Report

Close