Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Osebno finančno svetovanje

Osebno finančno svetovanje

»Jaz Sem Za«
Osebno finančno svetovanje

Pozdravljeni vsi, ki vas zanima kako doseči svoje cilje, poskrbeti za lepo in varno prihodnost. Smo skupina ki z veseljem pomaga najti najboljše rešitve za vaše finančne želje in cilje. Ukvarjamo se z osebnim finančnim svetovanjem, ki na podlagi znanja, izkušenj, trdega dela, iskrenosti in spoštovanja privede do uspešnih ciljev in želja naših strank. Z našim veseljem do dela in odličnostjo bi radi tudi finančno opismenili čimveč ljudi.
Večina družin se pri odločanju za lepšo prihodnost sooča z različnimi težavami kam in kako s financami:
– veliko različnih vpogledov varčevanj in naložb, med njimi je le malo koristnih za družine
– stroški zdravstvene oskrbe
– veliki riziki pri kreditih
– šibkost pokojninskega in socialnega sistema
– visoke obdavčitve
Pomembno je da se vaše želje in cilji glede prihodnosti načrtujejo z vašimi realnimi zmožnostmi in s pomočjo naših strokovnjakov s tega področja. V Sloveniji je finančna opismenost zelo majhna, zato je priporočljivo da se najprej posvetujete s profesionalnim svetovalcem pri tem izrazite želje in cilje, ki jih želite doseči, da lahko pripravi optimalni finančni načrt.
»Kakšni so moji cilji in želje, da bo moja naložba ali varčevanje najbolj donosno«
»Kakšna naj bo moja naložba da bodo moje želje in cilji kar najbolje uresničeni in uspešni«
Stopite v stik z nami in skupaj bomo poskrbeli, da bo vaša prihodnost lepša, varnejša in manj stresna.
Za bodoče sodelovanje z Vami še naše ključne prednosti:
– brezplačno svetovanje v primeru sodelovanja
– široko strokovno znanje
– prenos znanja in izkušenj ekipe več kot 50 svetovalcev z dolgoletno prakso
– sodelovanje z izjemno renomiranimi pogodbenimi partnerji doma in v tujini
– neomejeno tržišče, saj so naše ponudbe zanimive tudi globalno
– poenoteni in izjemno visoki zaslužki, ob najkonkurenčnejših ponudbah za stranke
– svoboda pri delu

In vi ste kdo???
Katero podjetje???

Smo podjetje TimValores. Poslovalnice so v Ljubljani, Slovenj Gradcu in na novo v Celju(ljubljanska cesta 37).

No pa se nadaljuje brezplačano reklamiranje.

In taki naj bi ti prihranili denar, ki še zase nimajo?

Ker na spletni strani nisem zasledil kdo so Vaši partnerji mi lahko prosim tu napišete, če ste že vse ostalo tudi.
Mi je pa zanimivo, da nimate naštetih zavarovalnic, bank, kovnic,… s katerimi delujete?

Pazite se takih finančnih svetovalcev…

New Report

Close