Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Osebnostna motnja izogibanja in iskanje partnerice

Osebnostna motnja izogibanja in iskanje partnerice

Ti se kar uči, da boš ratal pameten:)). Pri ženskah ti še dosti manjkaaaa:). Matr sm žleht:).[/quote]
Ne vem zakaj poudarjaš ženske? Govorim na splošno. In se mi zdi da moje gornje trditve veljajo kar za vsa področja življenja 🙂
Da si žleht pa itak vemo 🙂 ampak nisi vedno, le takrat ko ti nekaj manjka[/quote]

Aja, sem mislila, da si ozkogled:). Sama skoz pišem na splošno, samo pri tebi mi pa res uide:). Sigurno mi kaj manjka…kavo bi:)).

Ne vem zakaj poudarjaš ženske? Govorim na splošno. In se mi zdi da moje gornje trditve veljajo kar za vsa področja življenja 🙂
Da si žleht pa itak vemo 🙂 ampak nisi vedno, le takrat ko ti nekaj manjka[/quote]

Aja, sem mislila, da si ozkogled:). Sama skoz pišem na splošno, samo pri tebi mi pa res uide:). Sigurno mi kaj manjka…kavo bi:)).[/quote]
Jaz sem pa jo že… nisem ozkogled ampak me zdaj zanima kaj ti uide pr men 🙂

Jaz sem samo preko tega foruma v zadnjih treh letih navezala stik s cca. 10 tipi v rangu starosti od 22 do 34 let, ki še niti do prvega poljuba niso prišli. Kaj reči na to?

[/quote]
Jaz sem samo preko tega foruma v zadnjih treh letih navezala stik s cca. 10 tipi v rangu starosti od 22 do 34 let, ki še niti do prvega poljuba niso prišli. Kaj reči na to?[/quote]

Da nehaš navezovati stike s tipi iz foruma, ker so vsi osebnostni kripli. Pojdi raje med ljudi 🙂

Jaz sem samo preko tega foruma v zadnjih treh letih navezala stik s cca. 10 tipi v rangu starosti od 22 do 34 let, ki še niti do prvega poljuba niso prišli. Kaj reči na to?[/quote]Pa ne da si jih potem ti rešila iz te zagate? :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jaz sem samo preko tega foruma v zadnjih treh letih navezala stik s cca. 10 tipi v rangu starosti od 22 do 34 let, ki še niti do prvega poljuba niso prišli. Kaj reči na to?[/quote]
Si predstavljaš, kolikim bi lahko pomagala čez prvo zagato? Je vsaj kateremu uspelo priti do prvega ali pa še kaj več? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Da nehaš navezovati stike s tipi iz foruma, ker so vsi osebnostni kripli. Pojdi raje med ljudi :)[/quote]
Tudi, če so že prišli do prvega poljuba? A ti tud še nisi dobila prvega? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Si predstavljaš, kolikim bi lahko pomagala čez prvo zagato? Je vsaj kateremu uspelo priti do prvega ali pa še kaj več? :)[/quote]

:))) Joj Marko:). Glej, da nisi bil ti med njimi:)).

Samo me res čudi, kako enim rata dobiti cel spekter takšnih “primerkov”:).

Da nehaš navezovati stike s tipi iz foruma, ker so vsi osebnostni kripli. Pojdi raje med ljudi :)[/quote]Hej ti “neljud”…. kaj pa ženski del foruma je tut pohabljen al ni? :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Da nehaš navezovati stike s tipi iz foruma, ker so vsi osebnostni kripli. Pojdi raje med ljudi :)[/quote]
Tudi, če so že prišli do prvega poljuba? A ti tud še nisi dobila prvega? :)[/quote]

Ah, Marko – ni treba provocirat, ker se ti ne paše 🙂

Da nehaš navezovati stike s tipi iz foruma, ker so vsi osebnostni kripli. Pojdi raje med ljudi :)[/quote]Hej ti “neljud”…. kaj pa ženski del foruma je tut pohabljen al ni? :))[/quote]

Mar ni vseeno, če smo za kogarkoli (ne glede na spol) na forumu pohabljeni ali ne ? 🙂

Hej ti “neljud”…. kaj pa ženski del foruma je tut pohabljen al ni? :))[/quote]

Mar ni vseeno, če smo za kogarkoli (ne glede na spol) na forumu pohabljeni ali ne ? :)[/quote]Meni ni, neglede kje smo smo ljudje vredni nekega (minimalnega?) spoštovanja.
A nismo? Se ti ne zdi?

Tudi, če so že prišli do prvega poljuba? A ti tud še nisi dobila prvega? :)[/quote]

Ah, Marko – ni treba provocirat, ker se ti ne paše :)[/quote]
Saj ne provociram, samo glede na to, da si napisala, da so na forumu vsi kripli, to pomeni, da si kripel tudi sama. In zdaj me zanima, ali se imaš za kripla zato, ker še nisi dobila poljuba ali zaradi česar drugega.

Mar ni vseeno, če smo za kogarkoli (ne glede na spol) na forumu pohabljeni ali ne ? :)[/quote]Meni ni, neglede kje smo smo ljudje vredni nekega (minimalnega?) spoštovanja.
A nismo? Se ti ne zdi?[/quote]

Pha – kaj se meni zdi? Nič. Sem bolj eksaktne narave 🙂

Npr da nekomu rečem, da je osebnostni kripl, je lahko odraz spoštovanja, saj mu bom povedala tako kakor je in ne bom prodajala pravljic :))

Ah, Marko – ni treba provocirat, ker se ti ne paše :)[/quote]
Saj ne provociram, samo glede na to, da si napisala, da so na forumu vsi kripli, to pomeni, da si kripel tudi sama. In zdaj me zanima, ali se imaš za kripla zato, ker še nisi dobila poljuba ali zaradi česar drugega.[/quote]

Trdim, da so osebnostni kripli tipi, za ženske sem nevtralna. No, ko si že s temi prvimi poljubi tako grozljivo radoveden – ta prvi se mi je že zgodil še v času OŠ 🙂

Nisem nobena Marija Pomočnica. Samo klepetam z njimi in jim kaj svetujem. Te zadeve bodo morali na koncu rešiti sami.

V OŠ praviš. Upam da je sedaj jasno, zakaj lahko tipom ki se ne znajdejo med ženskami rečemo, da so socialni kripli.

Saj ne provociram, samo glede na to, da si napisala, da so na forumu vsi kripli, to pomeni, da si kripel tudi sama. In zdaj me zanima, ali se imaš za kripla zato, ker še nisi dobila poljuba ali zaradi česar drugega.[/quote]

Trdim, da so osebnostni kripli tipi, za ženske sem nevtralna. No, ko si že s temi prvimi poljubi tako grozljivo radoveden – ta prvi se mi je že zgodil še v času OŠ :)[/quote]
No, ampak ne poznaš ljudi in kljub temu jim praviš, da so kripli. S tem le poveš veliko o sebi. V bistvu s tem spoštovanjem, ki ga kažeš, večino ljudi odvrneš. Po mojem se premalo trudiš. Razen, če ti tako ustreza. :))

Trdim, da so osebnostni kripli tipi, za ženske sem nevtralna. No, ko si že s temi prvimi poljubi tako grozljivo radoveden – ta prvi se mi je že zgodil še v času OŠ :)[/quote]
No, ampak ne poznaš ljudi in kljub temu jim praviš, da so kripli. S tem le poveš veliko o sebi. V bistvu s tem spoštovanjem, ki ga kažeš, večino ljudi odvrneš. Po mojem se premalo trudiš. Razen, če ti tako ustreza. :))[/quote]

Kriple z Velikim Entuzijazmom odvračam od sebe (in ne le na forumu :)). Kaj sem z oceno “kripli” povedala o sebi se me neposredno ne tiče, ljudje si še kako radi interpretirate marsikaj v svojo tolažbo…in potem ima sleherni svojo resnico 🙂 Mene bi morda v tem kontekstu zanimalo, zakaj te “tolažbe” potrebujete 😉

Misliš, da si kaj drugačne in si ne interpretiraš kaj v svojo tolažbo? :)) Recimo to, da so vsi kripli. 😉

Misliš, da si kaj drugačne in si ne interpretiraš kaj v svojo tolažbo? :)) Recimo to, da so vsi kripli. ;)[/quote]

Kaj naj rečem – morda res ni fajn občutek za tiste, ki se v besedi “kripl” najdete, toda čemu olepševati zadeve, ki niso ravno lepe? Bobu je potrebno reči bob!

Misliš, da si kaj drugačne in si ne interpretiraš kaj v svojo tolažbo? :)) Recimo to, da so vsi kripli. ;)[/quote]

Kaj naj rečem – morda res ni fajn občutek za tiste, ki se v besedi “kripl” najdete, toda čemu olepševati zadeve, ki niso ravno lepe? Bobu je potrebno reči bob![/quote]
Če rečeš, da so kripli vsi, potem jih ne ostane kaj veliko, ki se v tem ne najdejo, a ne? :))

Joj, kdaj je že tisto srečanje, da te pretepem :)))
Vzgoja ima pri vsem tem mogoče 0,5 %, vse ostalo pa… kakršen se rodiš, takšen si !!!

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Vzgoja ima pri vsem tem mogoče 0,5 %, vse ostalo pa… kakršen se rodiš, takšen si !!![/quote]

povej to tistemu ki ga je butno avto pa je na vozičko… da je takšen kot takrat ko se je rodil…. 🙂

Je pa res da nima pri tem nič kaj dosti vzgoja še manj rojstvo ampak najbolj lastna trda volja…. ki pa je lahko odraz marsičesa 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Vzgoja ima pri vsem tem mogoče 0,5 %, vse ostalo pa… kakršen se rodiš, takšen si !!![/quote]
Mislim, da so izkušnje tiste, ki človeka oblikujejo. Med izkušnje pa spada tudi vzgoja. Seveda je tu tudi značaj, ki pa se spet oblikuje v rani mladosti.

povej to tistemu ki ga je butno avto pa je na vozičko… da je takšen kot takrat ko se je rodil…. 🙂

Je pa res da nima pri tem nič kaj dosti vzgoja še manj rojstvo ampak najbolj lastna trda volja…. ki pa je lahko odraz marsičesa ;)[/quote]

Matkič, govorimo o značaju človeka in ne o morebitnih prometnih nesrečah, ki se mu naknadno pripetijo. Spet si predolg računalnike šraufal, pejd mal babe lovit no…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close