Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti Oškodovan preko spletnega nakupa

Oškodovan preko spletnega nakupa

Pozdravljeni
Zanima me kaj lahko storim ker sem preko strani avto.net naročil rezervne dele za avto v vrednosti 350€ od prodajalca vendar teh delov nisem dobil niti ne povrnjenega denarja.Prodajalec naj bi imel trgovino v trgovskem centru bendar se je izkazalo da ima tam samo poštni predal oz.naslov,poslovanice pa ne,prav tako se mi ne oglaša na tel.kakor tudi ne odpisuje več na mail. Sam imam dokazilo o nakazilu denarja na njegov trr.,se je pa izkazalo da ima ta račun blokiran,imam pa tudi cca 20mailov v katerih mi je obljubljal da mi bo poslal oz.da je poslal in da so verjetno zamočili na pošti.Zanima me kaj lahko storim v takem primeru
Že v naprej hvala za odgovor

Spoštovani!

Predlagamo vam, da čimprej podate kazensko ovadbo na policiji!

S spoštovanjem!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o. Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana [email protected] http://www.koprivsek-op.com Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close