Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek oslarija – planet Tuš

oslarija – planet Tuš

Pozdravljene!

Imam eno vprašanje.

Že dolgo nisem bila z možem skupaj v kinu, pa bi tako pasalo…
In sem pomislila, da bi otroke morda pustila v varstvu v Oslariji v Tušu?

Ima morda katera izkušnje?
V Kranju je Planet Tuš sicer sedaj na novo,…
A verjetno je povsod enak način.

Ali je to plačljiva zadeva?

Hvala za info.

Ne vem če je Oslarija mišljena kot varstvo ampak bolj kot igrišče. Oni ne bodo gledali ali vaš otrok gre ven iz igrišča ali je tam. Animatorji bolj skrbijo za zabavo in osnovno varnost na napravah. Res je, da moraš pustiti podatke in tel štavilko ampak je to bolj zaradi varnosti če se kaj zgodi.

Igrišče ni plačljivo.

Sicer pa je odvisno koliko so otroci stari. Jaz kakšenga 5, 6, 7 letnika ne bi pustila, tam 10 ali pa 12 pa že.

otroka iz igralnice ne spustijo dokler ponj ne pridejo starši

če se otrok naveliča prej predno pridejo starši te animatorka pokliče, da naj pač prideš po otroka

Ha, ha ha, pa menda ne misliš MARJANAG, da se bi 12 letni otroci igrali v Oslariji? Očitno si malo za časom in imaš še male otroke. To je za MAJHNE otroke!

to je za otroke od 4-12 leta…in ja, tudi 12 letni otroci se tudi zabavajo tam notri…saj so še vedno otroci, ali??? bi morali 12 letni že sedeti spodaj v baru za šankom?

saj so organizirali različne ustrvarjalne delavnice in podobno….

Ja, na žalost sedijo za šankom, odprite oči.

Mimogrede, moja prijateljica ga je pustila tam (star 5 let), kasneje ga je pa srečala sredi stopnišča v Tuš planetu.

Po mojih izkušnjah (Kranj) tam otroke zelo pazijo. Ko prideš, jih vpišeš in če te ni, ga ne spustijo ven. Te pa pokličejo, če se otrok naveliča.

Jaz sicer ostalih planetov ne poznam. Bili pa smo enkrat na praznovanju v Mariboru. Starši načeloma naj ne bi bili takrat zraven, sem pa šla jaz potem dol z njimi, ko so šli jest. Moja bejbi je bolj sramežljive sorte…
Skratka tista animatorka je bila poden od podna. Stalno zavijanje z očmi, očitno so ji šli otroci na živce (pa so bili pridni), stalno se je pritoževala. Za jest pa so dobili 12 mcnugetsov in 2 porciji pomfrija. Za 11 pet in šest let starih otrok! Moja bi vse to zmazala sama. No, skoraj. 🙂

Skratka jaz sem bila razočarana predvsem nad animatorko. Upam, da je bila izjema in so ostale normalne.

Sem bila v petek popoldan v Mariboru. 8 letna nečakinja in 4,5 letna hči sta primarširali čisto sami iz Oslarije na bowling. Jaz sem jim sicer povedala kje bomo tako, da sta točno vedeli kam priti. Vzgojiteljicam pa nisem povedal, da lahko prideta sami in kje bomo mi. Če bi bilo tako kot trdite nekatere bi me morala vzgojiteljica poklicati na mobitel, pa me ni.

Ampak toliko o tem, da jih ne pustijo ven dokler ne pridejo starši ponje.
To preprosto ni res. Vsaj v Mariboru ne.

No za Kranj se mi zdi pa čisto prezgodaj karkoli hvaliti ali kritizirati. Odprto je komaj dobrih 10 dni..

Moje izkušnje z mb oslarijo so kar dobre. Smo praznovali roj dan pred 3 leti – 5. roj. dan, otroci so bili zadovoljni, čeprav sem jaz pogrešala malo več dejavnosti animatorke. a so mi potem rekli, da bi morala to prej povedati in tudi dodatno plačat… hrano so otroci dobili tisto kar so si naročili, vglavnem tako pizze in nuggetse. So pa naši otroci večkrat bili v igralnici, ko smo mamice kofetkale v spodnjem kafiču. Samo to je bilo samo za kakšno urco, in so otroci še kar hoteli ostati tam

madonca res moraš imet hude izkušnje, glede na to da je tuš v KR odprt šele cca 10 dni.
razen, če si ena tistih mam, ki gredo raje VSAK DAN v šoping pa na kafe, namest ven v naravo.

Hvala lepa za odgovore – tudi tebi pod nikom zelo jih pazijo.

Verjetno je res boljše, da greva najprej samo na kavo. 🙂

pise,da pazijo na otroke manjsega vzrasta,samo po mojem bi se morala ta oseba,ki pazi na otroke identifikovati,in,da ves,da je visje izobrazena oseba,ne pa z nekim tecajem za neko varstvo ali bog ne daj,kaksna trgovka,hocem povedati,predstavljanje osebe,ki varuje otroke je bistvo

Pa dobro, sicer vidim to mnogo kasneje..ampak upam, da tudi ti vidiš moj post. Kakšno primitivno razmišljanje?! Če ima narejeno trgovsko šolo pa gotovo nima občutka za otroke?! Lepo te prosim, marsikatera t.i. vzgojiteljica ne zna delati z otroki. Kot ni rečeno, da si dober frizer, če imaš narejeno frizersko naprimer. Če je delala tečaj, pa ga je verjetno plačala in se z zanimanjem učila, ker si je to želela.
Obup, kakšne pišete eni res.
LP!

New Report

Close