Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Osrečevanje

Osrečevanje

Na kakšen način presenetite partnerja v postelji,ko imate v planu,da predigra in sex ne bosta monotona?

z Benijem?)

o čem ti to..doma?

leta letijo - iščem stevardeso

Tudi lahko… )))))

Sam potem boš spet pristal pri čiščenju kopalnice, kot zadnjič…

Razo pozorno preberi vprašanje.Ne se tresti ko stara jablana,ko je debata o sexu;-)

Tudi lahko… )))))

Sam potem boš spet pristal pri čiščenju kopalnice, kot zadnjič…[/quote]
pač, rad imam čisto, ti ne?

On se je stresel…ko je pomislil na zmajeka…)))))

Si bil zraven,ko vse tako veš?

Ondi reče: danes bova pa drugač, danes ne bo monotono….
Gre do hladilnika, vzame ven jagode, smetano, iz zamrzovalnika pa še kocke ledu in skledo kokic….pa gre pred tv, pa vtipka kodo za programe za odrastle?

Ti pa vzameš ven bič,lisice,Japonske kroglice,dvojne vibratorje,verige in gremo…na kravji bal:-):-))

v nedeljo bo a ne:) Se vidiva? Boš v kaki žiriji? Se te da kaj podkupit?

Dobro veš kako se me da podmazat;-)

Dokler ne odpravim tistih nevšečnosti na nogah…ne bo nič…evrov pa nimam:(

Evrov ne bi vzel;-)Ko pa zrihtaš noge mi pa namigni.

Jaz kar grem, pa občasno kaj kupim v sex shopu ali pa se domislim česa “porednega” in to potem ziher udejanim 🙂 …in prav paše tist, začetni šok, he,he,…

Se mi je pa enkrat zgodilo, da sem kupila prevezo za čez oči, tako lepo s tigrastim vzorcem, pa bi ga še prvezala,…pa ni bil za.
No sej sva se pol drugač zamotila :*)

**************************************************************** Tja, kamor je vredno iti, ne vodi nobena bližnjica.

Porednica;-)))Res paše se takole kdaj vroče pozabavati,na drugačen način.

Kaj pa v samostoječih sexi nogavicah in čevljih s visoko peto,kdaj presenetiš svojega;-)?

Aha, tud.

**************************************************************** Tja, kamor je vredno iti, ne vodi nobena bližnjica.

Sem še kaj pozabil omeniti?:-):-)

Ah, Ondi ti sam vpraš 😉

New Report

Close