Ostal sem brez denarja…
Pa kaj ti meni deliš navsete za pranje perila?
Jaz skrbim zase in svoje cunje že od 18. leta dalje, ko sem zapustila hotel mama. Sem bolj konservativno vzgojena ženska. Moškemu pustim, da šraufa po pralnem stroju, gate mu pa jaz perem.[/quote]
nope – ne delim nasvetov
samo komentiram reklame za praške [/quote]
A imaš tudi kakšen komentar na mehčalce perila?
nope – ne delim nasvetov
samo komentiram reklame za praške [/quote]
A imaš tudi kakšen komentar na mehčalce perila?[/quote]
imam
imam [/quote][/quote]
kaj si pozabila natipkati
[/quote]
kaj si pozabila natipkati [/quote]
Ah ti citati. Saj sem napisala, samo nekam vmes.
“A nam g azaupaš?”
kaj si pozabila natipkati [/quote]
“A nam g azaupaš?”[/quote]
našel nekje zgoraj
še več … prodam ga za javno uporabo … 500€ po vsakem, ki prebere
“A nam g azaupaš?”[/quote]
našel nekje zgoraj
še več … prodam ga za javno uporabo … 500€ po vsakem, ki prebere[/quote]
Veš kaj, jaz bom rajši počakala na cenejši plagiat. To je predrago.
našel nekje zgoraj
še več … prodam ga za javno uporabo … 500€ po vsakem, ki prebere[/quote]
Veš kaj, jaz bom rajši počakala na cenejši plagiat. To je predrago.[/quote]
Sploh nista zabavna, še dom upokojencev bi vaju izžvižgal ;)))
Veš kaj, jaz bom rajši počakala na cenejši plagiat. To je predrago.[/quote]
Sploh nista zabavna, še dom upokojencev bi vaju izžvižgal ;)))[/quote]
Calypso, umiri hormone.
srce … tvoje objave so povsem konkurenčne pogrebnim govorom (25 € / na pokojnika + prevoz — spuščanje golobčkov pa dodatnih 30€).
Meni se pa zdi zanimivo, koliko je nekaterim izmed vas pomembno, ali gre za goljufijo ali ne. Če gre za goljufijo in človek tako “služi”, je stvar med njim in njegovo vestjo. Jaz s tem nimam nič. Če želim dat, dam. Če ne želim, ne dam. Vendar me iskreno prav nič ne moti, če takrat ko “dam”, bi je kdo natvezel zgodbico. Saj vendar dam zato, ker želim dati. Ne pa zato, ker bi se šla boga in presojala, če nekdo rabi ali pa ne…
katastrofa dosti tukaj tipkajočih je, da SO brez denarja — konstantno .. ne samo hipoma
srce … tvoje objave so povsem konkurenčne pogrebnim govorom (25 € / na pokojnika + prevoz — spuščanje golobčkov pa dodatnih 30€).[/quote]
Bolje takšna konkurenca, kakor nobena
srce … tvoje objave so povsem konkurenčne pogrebnim govorom (25 € / na pokojnika + prevoz — spuščanje golobčkov pa dodatnih 30€).[/quote]
Bolje takšna konkurenca, kakor nobena :P[/quote]
a veš tisto štorijo, ko sosed pride h kmetu na obisk .. ta pa ravno v štali za kravo s spuščenimi hlačami
je imel pač samo enojne ajšteržle, pa še pri teh mu je knof odneslo
Bolje takšna konkurenca, kakor nobena :P[/quote]
a veš tisto štorijo, ko sosed pride h kmetu na obisk .. ta pa ravno v štali za kravo s spuščenimi hlačami
je imel pač samo enojne ajšteržle, pa še pri teh mu je knof odneslo [/quote]
Ne, ne poznam – moj mozek ne zna procesirati vulgarnih vicev ali karkoli je že to bilo. Povej to štorijo tisti mrliški oglednici, če bo razumela, sta si usojena :)))
je imel pač samo enojne ajšteržle, pa še pri teh mu je knof odneslo [/quote]
Ne, ne poznam – moj mozek ne zna procesirati vulgarnih vicev ali karkoli je že to bilo. Povej to štorijo tisti mrliški oglednici, če bo razumela, sta si usojena :)))[/quote]
pikica – ko boš doumela, da je “vulgarnost” bolj fundamentalna, kot so temelji katerekoli stavbe … boš a na dobri poti.
Ti/vidva si lahko “domišljata” doumevata … karkoli, ko se gresta “srečo” doživljanja skupnosti para … vulgarno pa on svojega one vtika v tvojo luknjo … + nekaj mečkanja. In za ves svet je to to. Za vaju pa je lahko nekaj izjemnega. Sedaj pa izračunaj “moč/vpliv” dogajanja med vama (2!) napram vsemu živemu (od marjetic, ameb do ljudi ) JA??? — ali pa si tako zagovedna, da je ves svet VIDVA??? – pa še vidva sta minljiva!!!
btw: kaj bo tvoj može storil, e ti jutri premineš? In kaj ti, če on jutri premine?
Ne bodi tako hudičevo zaverovana v neko minljivo maloposestništvo. Življenje ni iz lego kock sestavljena stvar, ki traja zaradi svoje nepremičnosti v času.
Upam, da znaš ločiti pojem vulgarnosti v besedi (na katero opozarajam jaz!) od tiste v dejanjih in ja tiste v dejanjih res polagajo temelje, vendar se nisem obregnila ob te
Ne, v mojem svetu bolj obstaja jaz, nato več svetlobnih let nič, šele na to mi; za v dvoje pa nisem čisto prepričana, kaj naj napišem/komentiram – pravzaprav ni to tvoja stvar.
Maloposestništvo mi očitaš? Nad čim? Le nad čim?????? To bi pa res rada prebrala, morda se kaj novega o sebi naučim ali celo nasmejem na svoj račun
Ne vem, zaenkrat nimam potrjene še nobene diagnoze.
Ti me na psihiatrijo pošiljaš, ker ljudi, ki so totalno izgubili svoj moralni kompas, grdo (po)gledam?
Tudi tebe bi, če bi težil za denar ali kako drugače nadlegoval ljudi okoli mene, verjemi, ne bi se ti smehljala.
…če je potrebno, se po robu postavim komurkoli, ki nad ljudmi izvaja nasilje, pa čeprav je mrga.[/quote]
Ma napihnjena si ti, preveč se mečeš ven, tako da ti bolj težko verjamem na ta tvoj zadnji stavek. No jaz pa ne bom nikoli gledal brezdomcev grdo, kaj pa ti veš zakaj se je ta tip znašel tam na ulici. Poznaš njegovo življenjsko zgodbo ? Predstavljaj si, da si v njegovi koži oz takole bom napisal, recimo, da ti dam prav, da se gre res za kakega narkomana, ki je povrhu tega še brezdomec, kaj pa če se je on še isto minuto odločil, da namerava spremeniti nekaj pri sebi, za denar te je pa prosil, ker je lačen in nima pri sebi dovolj za sendvič ? Ti ga pa grdo pogledaš in mu nazaj še zabrusiš naj se pobere. Lahko, da je tega tipa, še par minut nazaj znervirala neka random oseba in se obnašala do njega na povsem identičen način, kot se je on potem do tiste ženske, ki ji je težil pred tabo. Skratka, nima smisla nikogar gledat grdo, če ti ni nič slabega storil, če je pa komu drugemu, pa to ni tvoja stvar, no vsaj, če se gre za osebo, ki ne igra nobene bistvene vloge v tvojem življenju. Samo ok, komu zdaj jaz to razlagam, Senza je pač Senza, kot sem že prej napisal, grozljivo bitje si, na pol mutant, na pol človek :>[/quote]
Ma ja… Če bi pazljivo prebral moje prispevke, bi dojel, da je bil tip zadet (in to kar precej), kar prav nič ne priča o tem, da se je odločil za kakšno spremembo. To, da je, ko se je oddaljeval od ženske, ki mu ni hotela dati denarja, o njej govoril res grde stvari (bila je vse, samo človek ne), pa potrjuje to, kar sem prej napisala – izgubil je svoj moralni kompas, etična načela, njegova edina vrednota je žal postal heroin.
Glej, ti take ljudi mirne duše obravnavaj prijazno, tudi ljubeče, če želiš, jaz se ob tako nespoštljivem odnosu ne bom ukvarjala z njegovim backgroundom. Poleg tega pa ne spadam med ljudi, ki lahko mirno prenašajo nadlegovanje in nespoštovanje, ali se pa stran obrnejo, češ: “Saj to se mene ne tiče…” Zato na kakršnokoli nasilje vedno odreagiram. Pri večini gre direkt, pri nekaterih se je potrebno pa najprej na varno umakniti, potem pa poklicati policijo, če vidiš, da so res psihoti, ali če so oboroženi, ali jih je pa (pre)več, pa so vsi podivjani (alkohol in kokain je za nekatere jebeno nevarna kombinacija, ker alkohol odpre ventile, kokain jim pa ego nabije). Po več letih dela v klubu prepoznaš profile težakov, nasilnežev in psihotov.
Slabo vest zaradi namišljene zgodbe o ubogem brezdomcu, ki nima za kruh, ali ga je pa nekdo prizadel, pa nabijaj komu drugemu. Če mu/ji le to paše.
Pa lep pozdrav,
tvoj Bav-Bav
če vsi skupaj spravite jurja € viška … jih spejmem.
Za hvaležnost pa s prstom poiščite po anusih
Ma napihnjena si ti, preveč se mečeš ven, tako da ti bolj težko verjamem na ta tvoj zadnji stavek. No jaz pa ne bom nikoli gledal brezdomcev grdo, kaj pa ti veš zakaj se je ta tip znašel tam na ulici. Poznaš njegovo življenjsko zgodbo ? Predstavljaj si, da si v njegovi koži oz takole bom napisal, recimo, da ti dam prav, da se gre res za kakega narkomana, ki je povrhu tega še brezdomec, kaj pa če se je on še isto minuto odločil, da namerava spremeniti nekaj pri sebi, za denar te je pa prosil, ker je lačen in nima pri sebi dovolj za sendvič ? Ti ga pa grdo pogledaš in mu nazaj še zabrusiš naj se pobere. Lahko, da je tega tipa, še par minut nazaj znervirala neka random oseba in se obnašala do njega na povsem identičen način, kot se je on potem do tiste ženske, ki ji je težil pred tabo. Skratka, nima smisla nikogar gledat grdo, če ti ni nič slabega storil, če je pa komu drugemu, pa to ni tvoja stvar, no vsaj, če se gre za osebo, ki ne igra nobene bistvene vloge v tvojem življenju. Samo ok, komu zdaj jaz to razlagam, Senza je pač Senza, kot sem že prej napisal, grozljivo bitje si, na pol mutant, na pol človek :>[/quote]
Ma ja… Če bi pazljivo prebral moje prispevke, bi dojel, da je bil tip zadet (in to kar precej), kar prav nič ne priča o tem, da se je odločil za kakšno spremembo. To, da je, ko se je oddaljeval od ženske, ki mu ni hotela dati denarja, o njej govoril res grde stvari (bila je vse, samo človek ne), pa potrjuje to, kar sem prej napisala – izgubil je svoj moralni kompas, etična načela, njegova edina vrednota je žal postal heroin.
Glej, ti take ljudi mirne duše obravnavaj prijazno, tudi ljubeče, če želiš, jaz se ob tako nespoštljivem odnosu ne bom ukvarjala z njegovim backgroundom. Poleg tega pa ne spadam med ljudi, ki lahko mirno prenašajo nadlegovanje in nespoštovanje, ali se pa stran obrnejo, češ: “Saj to se mene ne tiče…” Zato na kakršnokoli nasilje vedno odreagiram. Pri večini gre direkt, pri nekaterih se je potrebno pa najprej na varno umakniti, potem pa poklicati policijo, če vidiš, da so res psihoti, ali če so oboroženi, ali jih je pa (pre)več, pa so vsi podivjani (alkohol in kokain je za nekatere jebeno nevarna kombinacija, ker alkohol odpre ventile, kokain jim pa ego nabije). Po več letih dela v klubu prepoznaš profile težakov, nasilnežev in psihotov.
Slabo vest zaradi namišljene zgodbe o ubogem brezdomcu, ki nima za kruh, ali ga je pa nekdo prizadel, pa nabijaj komu drugemu. Če mu/ji le to paše.
Pa lep pozdrav,
tvoj Bav-Bav[/quote]
Ti sploh veš kako izgleda heroin ? Pa, a se ti zdi logično, da bi brezdomec, ki sprašuje na cesti za par centov imel dovolj denarja, da si lahko privošči ta luksuz ? Vedno me spravijo v smeh ljudje, ki mislijo, da so pametni… :>
Calypso, umiri hormone.[/quote]
Mogoče so včeraj imeli žurko v domu upokojencev. Dovoli ji malo sprostitve. Baje jih imajo bolj poredko. :))
Kaj pa, če bi šlo za tvojega otroka? Bi mu tudi želela dati, če bi rabil za drogo in bi ti imela “viška”?
Saj jaz tudi dam, ker lahko in ne bom obubožal zaradi tega, ne želim pa s tem podpirati goljufije oziroma narkomanije, zato sem v dvomih, ko pride do take situacije.
Mene tudi. :)) Sadni že ves čas Senzi omenjaš nekega brezdomca. Ti si v eni drugi zgodbi, ne v tej, o kateri piše ona.
Meni se že redno dogaja, ko grem v tujino po nakupih v neko trgovino, da pred njo fehta za denar mlajši črnec. Čaka tam, kjer so vozički za evro, ker predvideva, da ko vrneš voziček, mu avtomatsko podariš tisti evro. Dam mu tisti denar, čeprav če bi se to večkrat dogajalo od več ljudi, spet vsem ne moreš podarjat denarja. Torej presodi sam, ali daš denar ali ne. Ker nekateri si te bodo potem tudi zapomnili in bodo vedno bolj zahtevni, če vidijo, da si dobrega srca in si jim pripravljen darovat.
Glede goljufije si itak ogoljufan še in še, samo koliko daruješ za goljufije bank, ko jih dokapitalizirajo. Torej tisti drobiž ni toliko vprašljiv, dokler prosilci ne postanejo zahtevni ali agresivni, da si jim kar dolžan podarjat.
Se strinjam. Vendar dokler ne vem in ne morem nadizrat/spoznat tistih, ki me goljufajo, ne morem ukrepat. Ko pa lahko, pa bom.
Forum je zaprt za komentiranje.