Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Osvaja me, a zame ni potrošil evra

Osvaja me, a zame ni potrošil evra

Sem povprečna 45 letna ženska. Že dlje časa se okoli mene vrti moški, ki mi daje komplimente in mi direktno, da vedeti, da sem mu všeč.

V tem času, sva večkrat šla na sprehod ali v hribe. Do sedaj mi niti enkrat ni častil sladoleda, kave ali soka.

Ni slabo situiran. Nekako me pa odbija, ta njegova škrtost. Jaz sem ga dvakrat častila s pizzo, ko sva bila na daljšem sprehodu.

Zmedena sem, ker ne vem kaj naj si mislim. Do sedaj so najina srečanja potekala na prijateljski ravni, med nama ni prišlo še niti poljuba, ker sem jaz zaprta pred njim in mu dam vedeti, da še nisem pripravljena na karkoli resnejšega.

Tale je pa res škrtuh. Vsaj kakšen sladoled, pijačo ali mini prigrizek bi lahko častil.

Škrtuh prve klase, ssmo bejži in mu na koncu namigni to njegovo škrtost…poznamo take tipe ja, zato pa težko dobijo žensko

Meni je to grozno. Ne prenesem takšnih skrtuhov. Rada se ravnam po pravilu enkrat eden drugič drugi.

Odgovor na objavo uporabnika
Eva829, 04.12.2024 ob 16:19

Sem povprečna 45 letna ženska. Že dlje časa se okoli mene vrti moški, ki mi daje komplimente in mi direktno, da vedeti, da sem mu všeč.

V tem času, sva večkrat šla na sprehod ali v hribe. Do sedaj mi niti enkrat ni častil sladoleda, kave ali soka.

Ni slabo situiran. Nekako me pa odbija, ta njegova škrtost. Jaz sem ga dvakrat častila s pizzo, ko sva bila na daljšem sprehodu.

Zmedena sem, ker ne vem kaj naj si mislim. Do sedaj so najina srečanja potekala na prijateljski ravni, med nama ni prišlo še niti poljuba, ker sem jaz zaprta pred njim in mu dam vedeti, da še nisem pripravljena na karkoli resnejšega.

Ne razumem. Itak nočeš biti z njim. Kaj potem sploh “zmenkuješ”? Oz. karkoli že pač to je. Če hočeš da sta samo prijatelja, zakaj te moti da se do tebe obnaša kot prijatelj in ne potencialni partner? Če bi ti častil bi bila “odprta za kaj več”? Ti to resno? Še manj pa razumem kje naj bi ti kaj častil, če sta po hribih hodila pa po sprehodih.

Ti si ga dvakrat čistila s pico in je to dovolil ? Bejž rajši stran od njega, naj si najde drugo trolo, da se bo zastonj mastil. Če jo najde.

Ma proč. Dvakrat in celo pico? No way…

Nikoli ne bodi z nikomur v kogar nisi mocno mocno zaljubljena. In obratno… kako te osvaja?

Torej te moti ker ne zapravlja zate denarja, ampak samo svoj čas? Ker itak nočeš nič imeti z njim a ne. Samo pač čas preganjaš pa ego si pumpaš. Pameten človek.

Vidiš koliko čudnih ljudi je na temu svetu. Jaz bi pa rad sel z kaksno lepo samsko slovenko ven na kosilo ali vecerjo. Io tutto pagare. Pa nobena ne hoce 😒

Edino fer je, če ne želiš za drugega zapravljati denarja, ne vzemi nič od njega. On je bednik, ker si je pustil plačati pizzo, ne da bi te počastil nazaj. On bi od tebe jemal ampak dal be bi nič. Res rabiš to v svojem življenju?

Pismo no. Enostavno, kadar gresta kam skupaj v hribe ali pico vsak krijeta pol pol, reseno potem bos vedela kako in kaj.

Goni ga u kurac.

Super, da je v začetku pokazal kdo je. Ne samo da je škrtuh, verjetno se dobiva z večimi.
Kako pa sta šla na pico? Si ga ti povabila, ali kako? Če si ga, je to napaka. Ženska mora moškemu pustit, da je moški. In pravemu moškemu, ki v tebi vidi resno partnerico, nikoli ne bo škoda denarja. Pri teh letih bi to že lahko vedela.

Prekini stike, ker nima smisla.

Jaz sem svoji bivši vsako leto kupil en kos zlatega nakita. Za rojstni dan sem ji kupil novi avto. Dopust na morju sem jaz vedno plačal. Kadar smo sli ven jest sem tudi jaz vse plačal. Ce sem se spomnil sem ji kupil šopek cvetja z dostavo v službo. To čast je imela samo ena zenska v mojem zivljenju (mati mojega otroka) in nobena nikoli vec. Ta tvoj dečko ni tako glup kot sem bil jaz. On ze dobro ve zakaj nič ne časti.

rdecasandra, 04.12.2024 ob 17:17

Super, da je v začetku pokazal kdo je. Ne samo da je škrtuh, verjetno se dobiva z večimi.
Kako pa sta šla na pico? Si ga ti povabila, ali kako? Če si ga, je to napaka. Ženska mora moškemu pustit, da je moški. In pravemu moškemu, ki v tebi vidi resno partnerico, nikoli ne bo škoda denarja. Pri teh letih bi to že lahko vedela.

Prekini stike, ker nima smisla.

Dobiva z večimi? Ona itak noče nič z njim. Samo dolgčas preganja z njim in ego si pumpa. Jezi jo ker ne zapravlja za njo, čeprav mu je jasno pokazala da noče nič z njim. Ampak ona pričakuje da se on še vedno trudi. Plačuje, jo zabava, ego pumpa, osvaja….da se bo ona fejst počutila in mu mogoče namenila še kakšen sprehod. Zakaj bi se človek trudil za nekoga, ki ti jasno kaže da te noče? In potem je on slab v tej zgodbi. Ne ona ki ga noče, ampak hoče pa da jo on “lovi” in zapravlja za njo. Ona pa krasna, ker mu čas krade zato da si ego pumpa.

Fant varčuje za novo stalco, da bo krava na toplem in pod streho.

Grof, 04.12.2024 ob 17:31

Jaz sem svoji bivši vsako leto kupil en kos zlatega nakita. Za rojstni dan sem ji kupil novi avto. Dopust na morju sem jaz vedno plačal. Kadar smo sli ven jest sem tudi jaz vse plačal. Ce sem se spomnil sem ji kupil šopek cvetja z dostavo v službo. To čast je imela samo ena zenska v mojem zivljenju (mati mojega otroka) in nobena nikoli vec. Ta tvoj dečko ni tako glup kot sem bil jaz. On ze dobro ve zakaj nič ne časti.

Vsi smo bili nekoč naivni.  Ene je med tem že srečala pamet.  Večine pač ne.  Edino kar jim preprečuje, da bi se še bolj razdajali je to, da se ne morejo, ker nimajo.  Zato se razdajajo s tistim kar imajo, časom.

Sovražim skrtuhe. Mene ne bi videl nikoli več.  To je ena najgrsih lastnosti.

Ne ga več častit. Tudi če bosta samo prijatelja, kaj več niti ne bit.

pravijo da se dobro z dobrim vrača

Ok, enkrat, da si častila…ampak dvakrat??? Sori, to je pa no go!

Logično, da ženske vidite le to, da je ona nekaj častila.  Ker po vaše je edino normalno, da bi moral on.  Kako sta prišla do teh hribov?  Kdo ima zasluge za to, da je do sprehoda, hribolazenja, itd sploh prišlo?  Vse to stane.  Časa, denarja, energije, …

Sorry, možače, ampak časi, ko se je od moškega upravičeno pričakovalo kavalirstvo, so mimo.  Čemu bi se naj moški danes razdajal za dobrobit možače?  Kaj mu ta možača nudi?

Momcilo, 04.12.2024 ob 17:11

Vidiš koliko čudnih ljudi je na temu svetu. Jaz bi pa rad sel z kaksno lepo samsko slovenko ven na kosilo ali vecerjo. Io tutto pagare. Pa nobena ne hoce 😒

Momcilo, italijanščino raje pustiva ob strani, ajprov 🙂

Pol pa to: ne pričakujem, da bi mi tip nonstop plačeval, imam svoj denar in lahko plačam tudi jaz. Ampak škrtarjenja pa ne prenesem. Dobr, če nima, nima, plačam jaz, ni problema. Ker tole s picami itn. se mi ne zdi ok.

New Report

Close