Osvajalec…
No… Sploh se mi ne zdi… Zajebancija je eno, kot sem rekla… to vsi delamo… ker je temu pač forum namenjen… Pa tudi vsak je dobrodošel, če se zajebava…
No, mogoče pa smo bili malo prehitri… kdo bi vedel… Je pač tako, da se razna namigovanja (če res kaj veš ali pa nič ne veš) slabo obnesejo, ker je potem hitro ogenj v strehi – saj veš: nihče ne more vedeti, kaj kdo v resnici misli…
Drugače pa: če si nov: dobrodošel ;). Če si pa star… No, potem pa… Pol pa pač samo uživaj 😉 :)))
Bom takole povedal. Gostujem na drugem forumu, prebiram pa tole tukile in pa tjavendan, sam se tam ne oglašam, so preresni, tu ste pa zajebanti. Pa ker velik prebiram, se mi zdi, da sem zastopu, da je ta glavna tuki sončka, pa helčka, pa da vam fantje prov pridejo. Pa sem se zezal.
Morem pa povedat, da se čut tuki ena zategnjenost, da vem to, da ste se neki kregal, ker je eden od vas eno malo nategval. Zdej pa vidim, da ste spet vsi. In se zezam tut jest. Namigovanje??? Tega ne zastopim. Ne bom pa drenja delal tam, kjer je drenj že itak. Pa lepo se mejte.