osvetljava ogledala v kopalnici
Opremljamo kopalnico in se ne morem odločiti, kakšno razsvetljavo bi imeli pri ogledalu. Saj veste, rada bi imela nekaj optimalnega, babe si moramo vedno do potankosti ogledat vse izraščene obrvi pa mozoljčke V trgovinah skoraj nikjer nimajo prižganih luči, da bi se dalo videt, kako zadeva deluje. Največkrat ima ogledalo dve lučki zgoraj ali pa ob straneh, nekatera dražja ogledala imajo ob straneh že vgrajene luči (npr. tole), pri takem se baje zelo dobro vidi, ampak je treba izbrat že zelo kvalitetno ogledalo-
Kako imate pri vas, kaj bi izbrali?
Moje mnenje: mislim, da zadostujejo lučke na vrhu ogledala (stranske se mi zdi, da preveč motijo, sploh take kot so na sliki, ker so v višini oči). Mislim, da je bolje, če kupiš takšno ogledalo, ki ima ob straneh še omarice z ogledalom, ki je povečevalno ali pa si omisliš ogledalo, ki ima posebej pritrjeno povečevalno ogledalce (videla v nekaterih hotelih – mi ni všeč).
Mi imamo zdaj reflektor nad ogledalom in je vsaj za nas moteče, ker ne osvetljuje obraza. V novi kopalnici bo navadno ogledalo in tele lučke na vsaki strani.
http://www.ikea.com/it/it/catalog/products/20217485