Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Osvežilec zraka za avto s sliko

Osvežilec zraka za avto s sliko

Čao

Rada bi povedala, da sem kupila lepo darilo za mojega fanta in sicer osvežilec zraka z najino sliko za v avto. Izbrala sem njemu najljubši vonj vanilija. Fant je bil zelo vesel, sicer ljubitelj adrenalina in hitrih avtov. Spletna trgovina http://www.MINIREGISTRSKA.si

Osvežilni zraka smrdijo. Vsi.

Mi smo dali sliko hčerke na osvežilec zraka in ga podarili mojemu očetu za rojstni dan. Ful je bil vesel.

Dobil sem za rojstni dan sliko vnukov na osvežilcu zraka za v avto. Kul ideja

Meni so dal 1gratis, ful vesela. Imam ga že nekaj časa. Kupila sem več kosov za sorodnike..

Šefu sem naročila 200 osvežilcev s sliko našega podjetja oziroma logotipa za novoletna darila. Dobil smo ful popusta ko smo kontaktiral za ponudbo. Hitro smo dobil. Sem dobila povišico pri plači za dobro idejo..

Jaz sem za moj lepotni salon naročila 100 kosov osvežilcev z logotipom salona za stranke, hitra dostava, ful zadovoljna, ful ceneje je ob večjih količinah.

Sploh ne bom o tem, da “osvežilci” za v avto vsi po vrsti smrdijo. Avto raje redno čistite.

Ampak da se vam zdi dobra ideja nekomu za rojstnodnevno darilo poklonit osvežiles zraka??? Resno? In potem se še slepite kako so bili veseli 🙂 🙂 🙂

Itak da avto rab osvežilec zraka kaj vam ni jasno, nebi se vsela v avto brez dišave. Haloooooo

Men so lepi tile osvežilci s sliko, moj dragi mi ga je naročil

Ugasni se, reklama trapasta.

Haha, pujso pepo sem dobila za darilo na osvežilcu

Za našega srčka smo naročili sliko miki miške. Smo zadovoljni

Osvežilci zraka so najbolj strupena zadeva, izločajo benzene, ki povzročajo raka.

Odgovor na objavo uporabnika
WD40, 14.10.2023 ob 13:01

Osvežilci zraka so najbolj strupena zadeva, izločajo benzene, ki povzročajo raka.

Avti brez dišave imajo ponavadi čudne vonjave…

Možu sem naročila za obletnico osvežilec s sliko iz najine poroke. Zelo je bil vesel

Hahaha, kaksna samoreklama!

Sem hotela poguglat te osvezilce, po vseh teh komemtarjih samoreklame so se mi zagravzali.

Men je všeč ideja, naročil pa še nisem, razmišljam da bom za otroke..

Jst sm jih naročila za lepotni salon za stranke, pač ena mala pozornost.. nimam pripomb

Naročili smo 0 kosov in jih takoj dobili, brez poštnine, res b.p.

Zdaj jih nimamo obešenih in nikogar ne obdarujemo s tem šitom, vsi zadovoljni in  res veseli.

Vsi presrečni, avto ni smrdel ne  prej ne potem 😉

Hčerka je dobila od sošolke sliko na osvežilcu, ko sta bile skupaj na morju. Simpatično darilo

Dobra ideja za podarit nekomu za darilo

To se pa iz aviona vidi, da je ena tistih vsiljivih butastih reklam.

Odgovor na objavo uporabnika
Audinaodpad, 16.10.2023 ob 17:53

Hčerka je dobila od sošolke sliko na osvežilcu, ko sta bile skupaj na morju. Simpatično darilo

Kaj pa ji bo, ce nima avta?

Smo prebrali cel spisek tvojega  reklamiranja zdaj pejt pa spat

Eni dišave, drugi pa v smrdljivih avtih Brez. Sory avto brez dišave je nehigieničen, razno razne vonjave od kuhinje do ..

New Report

Close