Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Osvežilec zraka za avto s sliko

Osvežilec zraka za avto s sliko

Midva sva za poroko naročila in je vsak, ki je prišel na poroko potem dobil najino sliko za spomin..

Na veselicah mečemo oboževalkam osvežilce s sliko naše glasbene skupine..

Dobil sem za rojstni dan poročno sliko na osvežilcu, prijetno presenečenje

Fantu sem kupila osvežilec s sliko njegove najljubše skupine Metallica, zelo je bil presenečen

Ne vem kaj pocnete v avtu, da vam smrdi. Jaz celo zivljenje vozim pse v avtu in ga redno cistim, menjam pregrinjala in zracim in ne smrdi. Itak pa so mi osvezilci in uporabniki le teh smesni glede na to, da oddajajo strupene hlape, vi jih pa z uzitkom vohate in bentite cez kadilce 😂

Kateri debili ste res!

Ma haloo. Kaj vam ni jasno tistim, ki nimate dišave v avtu, kdo se bo z vami sploh vozil. Jaz in kolegice se ne vsedemo v avto brez osvezilca, pa je lahko Zlat!

Odgovor na objavo uporabnika
KatarincaVelikega, 22.10.2023 ob 14:57

Ma haloo. Kaj vam ni jasno tistim, ki nimate dišave v avtu, kdo se bo z vami sploh vozil. Jaz in kolegice se ne vsedemo v avto brez osvezilca, pa je lahko Zlat!

Pa pejt pes 🤣🤣

Tkoj mu da konc, da me pride tip s smrdljivim avtom iskat,

Bolj so mi všeč dišave s slikami kot pa tiste smrekice in pa tiste grozne iz trgovin ko jih dajejo zastonj za reklamo.

Ljubljancanka23, 22.10.2023 ob 19:35

Tkoj mu da konc, da me pride tip s smrdljivim avtom iskat,

Bolj so mi všeč dišave s slikami kot pa tiste smrekice in pa tiste grozne iz trgovin ko jih dajejo zastonj za reklamo.

Se strinjam

Jst mam v kamionu sliko familije na osvežilcu, žena mi je kupila za Abraham.

Ko sem šel v penzijo sem dobil sliko sodelavcev na osvežilcu… lep spomin

Jaz sem kupil po 3€ kos, pa sem prav zadovoljen.  Nekje pretiravajo z ceno.

Ja, 25.10.2023 ob 19:52

Jaz sem kupil po 3€ kos, pa sem prav zadovoljen.  Nekje pretiravajo z ceno.

Za 3e dobiš dišavo v nizko cenovnih trgovinah brez slike, ki ponavadi smrdijo in boli glava

Ja in kaj dobiš tam , kjer ti zganjaš reklamo, eterična olja ali je isto neki Kitajski shit.

Mi smo za dedija naročil dišavo s sliko prvega šolskega dne od najmaljse hčerke. Smo zadovoljni..

Komur je zanimivo ok, sicer pa ni vse za vse..

Men sio punce dale za darilo sliko iz dekliščine, na njej pa tip z 22cm batino. Nikol ne bom pozabila…

Ne rada se oglašam na take zadeve. Dragi avtor/avtorica. Mislim, da je vsakemu, ki si je prebral temo jasno, da je skoraj večina odgovorov vaših. Po takem “oglaševanju” ste nas prej odvrnili od nakupa, kot da bi nas pritegnili.

Za društvo čebelarjev smo dali naredit nekaj teh obeskov dišav za avto. Zadovoljni.

Kupil sem za ženo obesek s sliko iz poroke, dal sem za obletnico.. dobro

Hčerka mi je kupila za rojstni dan obesek s sliko njenega otroka. Dobil sem tudi sprej za avto, ki lepo diši.

Dobila sem za rojstni dan tale obesek dišava za avto s sliko. Na njej je bila slika iz moje poroke.

Kupil sem za prijatelja osvežilec in sliko naju iz vojske.. lepo darilo

Dobila sem osvežilec s sliko za 1obletnico s sliko iz prvega zmenka. Lepo

Za ansambel smo dali naredit dišave za avto s sliko. Med publiko ponavadi razdelimo po koncertu, lep spominek za oboževalce…

New Report

Close