Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Osvežilec zraka za avto s sliko

Osvežilec zraka za avto s sliko

Dali smo naredit osvežilce z logotipom naše avtošole. Zadovoljni

Tukaj je povezava do cenejše različice  https://modularis.si/kategorija/trgovina/aktualno/

Odgovor na objavo uporabnika
Ja, 13.11.2023 ob 16:11

Tukaj je povezava do cenejše različice  https://modularis.si/kategorija/trgovina/aktualno/

Ne Priporočam nakupa v modularis, prijatelj tudi ni bil zadovoljen..

Odgovor na objavo uporabnika
Avtošola…, 13.11.2023 ob 16:03

Dali smo naredit osvežilce z logotipom naše avtošole. Zadovoljni

Tudi mi smo dali naredit 200 osvežilcev s sliko salona v spletni trgovini miniregistrska, dobili smo ugodno ceno na količino..

Za sinovo delavnico servis avtov sem mu dal naredit 100kos, dal bo strankam ob menjavi gum …

Dobila sem za rojstni dan od fanta sliko iz prvega zmenka na osvežilcu, lepo darilo

Mi smo jih tudi kupili za u štalo in namestili kravam pod riti.

Za poroko od brata smo dali naredit 100 teh osvežilcev, ostal bo lep spomin..

Zelo je uporaben tudi za strganje zasušenih oblog iz gat.

Žena mi je kupila osvežilec s sliko iz poroke, dobro

Razmišljam  da bom naročil prijatelju za rojstni dan, osvežilec s sliko njegovega športnega avta…

ne boš dolgo imela tega fanta. hahahahaahahah   kaj še pr isvojem glupem hobiju mora zijat tvojo  glupo neizdelano faco??  hahaha  še pri hobiju nima mira pred teboj.  pa pofukano vanilijo? ker imoški te ma rad vanilijo? zdaj al si res še tko naivna pol se opravičujem.  najdi si drugega fanta. to je kreten.  drgič pa če hočeš dajat kako darilo, si kupi tage in si da prfum na njih in reči da naj pove če mu lepo diši.

Mi smo ga dali u špajzo. So vsi ščurki, mravlje in ostala mrgolazen izginili. Vonj po dreku je sicer malo moteč, ampak nič ne de.

Tisti z vonjem pražene čebule je najboljši, prijatelj pa se navdušuje nad vonjem kislega zelja. Bejbe so navdušene. V kratkem bodo dali na tržišče še vonj po vampih. Ta bo sigurno terna.

V čem je fora tega? Dvomim, da bi se neko podjetje tako neumno oglaševalo, saj se iz aviona vidi, da je vse  fejk razen par duhovitežev.

New Report

Close