Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Osvežilec zraka za v avto – ne preveč močen vonj?

Osvežilec zraka za v avto – ne preveč močen vonj?

katerega priporočate oz. tudi sami uporabljate?
Rada bi bolj nevsiljiv vonj..kako limono..?

LP in hvala

Jaz bi pa takega, ki nekaj časa diši, ne pa da se takoj razdiši. Kakšna ideja??

Kaj ko bi šla v trgovino in mal povohala, tam so zaposleni tudi ljudje, ki se jim reče “prodajalci”, oni ti bodo najbolje svetovali.

Že nekaj časa kupujem v dišavo v piksni, je v obliki želeja. diši kar dolgo, vsekakor več kot en mesec. Ne vem kako se imenujejo, vonjev je kar veliko na razpolago,. Kupim pa v Sanolaborju v City Parku (Lj.)

Vedno modro smrekico – sport fresh. Meni ful lepo diši.

Ambipur, vanilija, je pa na tak gumbek, s katerim reguliraš količino. Jaz imam vedno na min, pa mi drži cca pol leta.

Podpišem, tudi jaz. To je edina vonjava, ki jo uporabljamo. Najlepše mi diši Lemon, ki očitno tudi najhitreje gre, ker ga že nekaj časa ne dobim.

Dišava se imenuje MY SHALDAN Air Freshener.

Vonj po avtu mi je najljubši.

E, što volimi miris kamiona,

što volim miris od bencina…

Dišeča smreka,kaj ko bi sarkazem malo zadržala zase? Če še nisi opazila so vse dišave za avto ZAPAKIRANE, se pravi lahko s sabo pripelješ vohalnega pujska, pa ti ne bo nič pomagalo.

če se motim in se kje dejansko da povohati smrekice in ostalo kramo, preden jih kupiš, se pa lepo priporočam za informacijo.

Hvala vsem za predloge 🙂
Danes sem kupila kar eno Petrolovo dišavico ‘melisa’ in moram reči, da fajn diši..verjetno se pa hitro razdiši:)
Bom pa preizkusila tudi ostale predloge, super 🙂

Lepo se imejte!

New Report

Close