Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ot. prikolica za kolo

ot. prikolica za kolo

Ker imam namen kupiti otroško prikolico za kolo, vas prosim če mi lahko kdo da kaj informacij o njej. Če je varna, primerna za vožnjo po mestu… . Mogoče jo pa kdo prodaja, pa še nima kupca, bi jo mi z veseljem kupili.
LP in hvala že v naprej za kakšno prijetno informacijo.

Tudi jaz se navdušujem nad prikolico, so 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} varne in okretne.. Eno res hudo sem videla v specializirani trgovini za kolesa v Rožni dolini – Lj čist iz aluminija lahka in varna! Samo cena me je potrla:120.000 sit. Tok se mi pa res zdi blesavo dajat skoraj toliko kot za kolo!! Bo treba na Nizozemsko so najbrž še drugi cenovni razredi 🙂

Bistveno ceneje sem jih videla v kolesarskem centru Lesce…Zna pa biti preoblem z policaji – pri nas namreč kljub homologaciji ni dovoljen prevoz otrok na tak način!

******************************************************************************************************** Je juho polil pa jih je slišal : a zdej si pa sit, k boš lačen ...

Tule je Boštjan podal kar nekaj koristnih nasvetov in linkov.

Mislim, da je tale bolhin oglas za eno drugo stvar, ki pa res precej redka pri nas.

New Report

Close