Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ota Roš

Ota Roš

Meni zelo ugala televizijska voditeljica, ki vodi na POP TV oddajo POP IN. Ta simpatična, šarmantna novinarka ima izjemne sposobnosti za podajanje vsebin s sveta zabave in filma. Je razgledana in prikupna.
Ker nisem nikoli nič slišala o njenem privatnem življenju, me zanima, koliko je stara, če je poročena in ali ima otroke.
Je pač medijska oseba in ko je nekaj časa v medijih, za vsako novinarko ali novinarja želimo vedeti kaj o njih. Posebno o tistih, ki nam zelo ugajajo.

Ne firbcari baba fousliva.

Kako si ti smotana, kaj si jedla trnje za večerjo ?

okol 34,35, poročena, brez otrok.

Vem, da je poročena in ima moža iz Nove Gorice.
Poročila sta se na gradu Dobrovo na zelo slovesni poroki.
Ne vem pa, koliko let ima in niti če imata otroke.

A to je ona blonda z aparatom ki obdeluje slovensko glasbeno sceno? Že like 100 let?

Pozna, vem, vendar take kot si ti brcnem v rit in grem!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Zato pa obstaja rumeni tisk … za take in drugačne firbce 🙂

be who you are and say what you feel because those who matter don't mind and those who mind don't matter

glede na to da človeka nekam stisne, še dobro, da ni rjav.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Jaz mam tud Oto rada. Kako lepa je bila na Viktorjih preden se je zaposlila na POP-u. Sem tudi jaz ta teden pomislila, da se BOJI iti na porodniško. Upam, Ota, da temu ni tako, zelo lepe otroke boš imela in tudi kakšno lepo službo:) veliko nas je , ki ti držimo pesti iz ozadja.

Zakaj je pomembno da ima nekdo zelo lepe otroke? Če bi rekla zdrave…

Ota Roš je doma iz Tolmina. Njena mama je bivša dopisnica TV Slo Katja Roš, njen oče pa je dr.Roš, sem pozabil ime. Oba starša sta zelo prijetna in fajn človeka. Previdevam, da je taka tudi Ota. Res pa je, da je poročena, o njej pa premalo vem .Veseli me , da vam je všeč. Lp

Se mi zdi da Ota Roš ni priletela iz njunega gnezda.

Miitko si falil. Ona ni njuna hči, mislim da niti Primorka ni.
Tale Roševa imata hčeri Ano in Majo.

Meni se itak zdi, da novinarka Ota Roš ni hčerka dr. Bojana Roša in novinarke Katje Roš.

Prosim za zanesljive informacije, če jih kdo ima.

Saj sem ti jih dala zgoraj!!!

New Report

Close