Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Otok Molat

Otok Molat

Pozdravljeni,

na spletu smo si ogledovali apartmaje Mia na otoku Molatu. Ali je kdo že bil tam, zanima me, kakšne so plaže, kaj vse še ponujajo počitnice na tem otoku. Trgovina je tam? Na otok se potuje iz Zadra? Koliko časa traja pot s trajektom?
No, za vsakršno informacijo se vam zahvaljujem.

Molat je otok za robinzonske počitnice … Jaz sem bila enkrat smo eno popoldne, ker smo se ustavili na kopanju, meni je bilo všeč v skorajda zapuščenem zalivšku, samotnost, mir, mir, mir …

Plaže so bolj tako-tako. Niso ne vem kaj. Če pa želiš samotno plažo, se tudi najde, ampak kakor se spomnim, je bilo tam ogromno smeti od raznih bark, ki se ustavljajo tam. Je pa res precej mirno. Če rada hodiš naokoli zapravljat in se zabavat, to sigurno ni prava izbira.

Molat ti svetujem, če bi se rada spočila in uživala v miru. Trgovina je ena- založena tako tako- odvisna je od trajketnega prevoza. Na Molatu avto pustiš pred app. in ti ga ves dopust ni potrebno prižigat. Gostilne so mogoče ene 3. Mi smo bili prav na Molatu, je pa še nekaj drugih krajev. Bili smo 4-je in nismo pogrešali nočnega vrveža, štantov ali promenade. S trajketom pa mislim da je cca. 2 uri. Meni je ta dopust ostal v lepem spominu.

Plaze na molatu so lepe- lahko gres na ljudske plaze, je pa veliko tudi samotnih. Tam je trgovina. Najmanj zahtevno je, da gres iz zadra. Pot s trajektom traja 3 ure, vcasih vec, vseeno pa je mogoce priti s katamaranom, s katerim se peljes 1 uro

Otok je primeren za tiste, ki želijo neskončen mir, stran od masovnega turizma. Plaže so fantastične in samotne, ampak so malo bolj na nedostopnih mestih.

Sicer spet stara tema potegnjena na plan, ampak ok, vseeno: jaz bi za počitnice na otoku svetovala Unije, Ilovik ali Susak. Vse troje je pa brez avtomobilov.

Je Molat nudistom prijazen otok?

Se najdejo kotički kjer si lahko sam in nag do onemoglosti.

New Report

Close