Najdi forum

Otok Pag

Na otoku Pagu sem že bila – in mi je bilo zelo zelo všeč! Zanima pa me kakšne so vaše izkušnje glede letovanja na tem otoku, ter kje si najamete apartmaje (agencija?, privat?, na internetu?, po kakšnih cenah?, kakšna je plaža?, koliko oddaljena?,…). Zanima pa me zato ker bi rada tudi letos odšla na dopust sem, vendar še na kakšno drugo mesto.

Lep pozdrav!

Tudi mi se že tretje leto vračamo na otok Pag-mesto Pag. Lani smo najeli apartma za 4-5 oseb v naselju Vodice v Pagu. Hiša je od centra mesta Pag oddaljena cca. 1000 m, najbližja trgovina je takoj čez cesto: Hiša ima z sosednjima dvema, tremi hišami lastno plažo. Od hiše se čez vrt in po nekaj stopnicah spustiš v prodnat zalivček. Plaža je idealna predvsem za otroke. Hiši Marija in Cilika ponuja zasebnik. V hišah ima različne apartmaje in sobe. Cene in slike ter razporeditev apartmajev si lahko ogledate na internetu naslov:
http://www.tgp-matulji.hr.
Kjerkoli že boste preživljali dopust va, želim veliko lepih trenutkov.

LP Anita

Zdravo- soimenjakinja….tudi mi letujemo na otoku Pagu- sicer preko firme in je najem apartmaja ( kar luksuzno velikega in opremljenega) 7.000 sit na dan….( velik pa za 5 oseb). Sicer mnogi pravijo, da se za tak denar dobi apartma privat- vendar nižje ob Jadranski obali…Sicer pa hodijo naši prijatli tja preko agencije. Osebno ti lahko povem za naselje Gajac- plaža je mešana ( kamnita, peščena..), iz samega naselja pa odhajaš peš na plažo, saj je zelo blizu. Mi smo se sicer vozili kakšen km stran, kjer je plaža ZRČE- tam je super za otroke ( droben pesek, pa tobogani, pa nekaj gostinske ponudbe…)- le za mali košček sence moraš biti tam zelo zgodaj- sicer pa dežnik….tako- toliko o mojih izkušnjah na Pagu….pa prijetno letovanje…

PS: mene ne moti ker sva dve ….uporabljam kar svoje ime…

Najprej hvala za informacijo.
Otok Pag so počitnice mojega otroštva, zato sem zelo vesela, da sem prišla do te informacije.
Kako je pri njih urejeno s prehrano? Videla sem, da v hiši Marija nimajo kuhinj. Ali imajo mogoče lastno kuhinjo?

Mogoče veš, kako tu sprejemajo štirinožne goste?

LP
Tanja

Na Pagu sem bila dve poletji zapored. Apartma smo obakrat imeli v Gajacu, ki je pač tipično naselje. Meni je bil nepogrešljiv 24ur na dan odprt Friško in njihov burek ob 7h zjutraj.
Eno leto smo imeli apartma preko firme (zelo poceni), drugo leto pa preko agencije, ki je bil tudi proti pričakovanjem velik in prostoren.
Kopali smo se vedno v Zrčah, plaža je lepa in čista. Sicer je vedno gužva, ampak malo naprej se najde tudi bolj umirjen del.

Je pa še toliko lepih plaž, tudi peščenih. Je treba se samo malo pozanimat in naokrog peljat. In uživat.

LP
Tanči

Na Pagu sva z možem letovala pred leti. Ker sva bila takrat še sama brez otrok, nama ni bila pomembna bližina plaže. Najela sva apartma v Stari Novalji in potem vsak dan raziskovala in se vozila po otoku. Vse je odvisno kakšen okus imaš in kaj pričakuješ …. za najin okus je bila plaža Zrče prenatrpana v stilu 10 vrsta obrni se :-), …. po nasvetu domačinov sva se odpravila po makadamu ‘stari put za Pag’ v smeri mesta Pag – super zalivi do katerih res prideš po ‘kozjih potkah’, ampak 20m levo in desno nimaš nobenega, ki bi ti hodil po brisačah …

LEP pozdrav!

V hiši marija imajo en apartma, kjer je dnevno bivalni prostor, kuhinja je v sklopu tega prostora, opremljena z plinskim štedilnikom in pečico, vso potrebno posodo, kuhinjskimi krpami ipd…. Ima hladilnik, precej veliko jedilno mizo. To je v sklopu prostora kjer je tudi sedežna garnitura, klubska mizica in televizor. Ješ lahko v tem prostore, lahko pa na velikem balkonu z krasnim pogledom na morje. Zunaj pred vhodom v hišo je tudi žar ter velika kamnita miza v senci trte. To je app 1 za 4 ali 5 oseb. V isti hiši sta tudi dve sobi, brez kuhinji. 2 krat tedensko menjajo brisače in posteljnino. Za živali pa žal ne vem. najbolje da se obrnete z vprašanji na lastnika objektov gospoda Marka Fabijanića, naslov E-pošte je [email protected]

Veliko lepih trunutkov na dopustu, kjerkoli boste

AnitaTanja M je pisal/pisala:
>
> Najprej hvala za informacijo.
> Otok Pag so počitnice mojega otroštva, zato sem zelo vesela,
> da sem prišla do te informacije.
> Kako je pri njih urejeno s prehrano? Videla sem, da v hiši
> Marija nimajo kuhinj. Ali imajo mogoče lastno kuhinjo?
>
> Mogoče veš, kako tu sprejemajo štirinožne goste?
>
> LP
> Tanja

New Report

Close