Najdi forum

Otok Rab-Lopar

Pozdravljeni,
Slišali smo, da je v Loparju na Rabu krasna plaža za majhne otroke. Prosim za nasvete in če ima kdo telefonske številke, kjer bi lahko rezervirali privatni apartma za tričlansko družino, seveda največ kakšnih 200m oddaljeno od plaže.

Lepa hvala za odgovore,

Nataša

Na Rabu smo dopustovali že dvakrat in res je plaža v Loparju čudovita. Je pa zelo priporočljivo, da imaš dežnik, ker s senco je bolj kriza. Pa tudi mivka te ne sme motiti, ker jo imaš povsod, ampak res povsod. Za majhne otroke je res krasno, biti pa moraš pripravljena tudi na gužvo. Mi smo hodili na plažo vedno najkasneje ob pol desetih zjutraj.
Tudi jaz bi rada dobila kakšen apartma v Loparju, ampak do sedaj mi še ni uspelo.

Tudi mi smo bili že 2x, enkrat pred 12 leti in lansko leto.Obakrat smo bili v hotelu, ker nismo želeli v višku sezone slučajno izviseti…
Drugače je cena za apartma okrog 20-25 dem po osebi,odvisno kako daleč si od morja,lahko tudi več…
Vendar pa je razlika očitna-pred 12 let je bilo na plaži pravo uživanje, zelo malo ljudi, lani sem bila razočarana kakšna gužva je bila na plaži…
Že zjutraj si moral rezervirati prostor čim bližje morju in tudi dežnik in ležalnike si moral zakupiti že zjutraj drugače sploh ni bilo šans…
Kar se hrane tiče je bilo lani enkratno tako da tudi za majhne otroke super ker je sedaj samopostrežni način in si lahko vse sam izbiraš poleg tega je bilo vse zelo okusno in vabljivo – prava past za kilažo…hahaha…
Če te zanima še kaj več , pa še vprašaj

Kolegica mi je obljubila telefonsko ( jutri), kjer si je direkt rezervirala apartma….upam- da ne bo pozabila…

čao

Zdravo!
Pošiljam vam link
http://www.lopar.com

Rajska plaža (Lopar) na Rabu je res zelo, zelooo primerna za male otroke, jaz pa sem tam pogrešala “morje” – v gneči se mivka dviguje in dejansko se namakaš v kalni brozgi, greš 100m od obale pa ti voda sega šele do pasu, torej v vodo greš peš, nazaj pa nekako plavaš.

Modro morje kje si ??!

Tako je moje mnenje, ne mi zamerit, LP Tisa

Se strinjam. Včasih sem že pomislila, da bi vzela kar kakšno malico s sabo in eno pivo, saj preden lahko kulturno zaplavaš, res traja.
Ampak še vedno mi je Lopar zakon!!

Rajska plaža je čudovita, ampak tako grozno polna, pa še gora čolnov se namaka v vodi čisto pred plažo. Če imate svoje prevozno sredstvo vam predlagam, da se odpeljete v katerega od mnogih zalivov na polotoku, v agenciji v Loparju so imeli včasih tudi karte, na katerih so bile plaže lepo označene. Res, da so malo divje, ampak peska je še vedno dovolj, sence bolj malo, ponavadi pa se tudi dno malo hitreje spusti. Res super. Do ene izmed plaž so včasih vozili s čolni celo direktno iz marine pri Rajski plaži. Za preverit bi bilo.

Ali si mogoče že dobila telefonsko številko? Tudi mi smo zeloooo zainteresirani za Lopar!

Nina

New Report

Close