Najdi forum

otok ŠOLTA

Hoj, je bil že kdo na otoku ŠOLTA nasproti Splita? Kakšne so vaše izkušnje? Kje so kakšne skrivnostne zanimivosti?

Jaz grem letos drugič na Šolto in me prav zanima, če je še kaj idiličnega na tem prekrasnem otočku, za kar še ne vem.

LP!

Meni je bilo na Šolti brez veze. Nič se ne dogaja, nobene zabave, da se ti zmeša. Vsakdanjega posedanja na plaži in kopanja pa se hitro naveličaš. Letos grem v Split, kjer upam, da bo veliko bolje.Tebi pa kljub temu želim le p dopust ter, da odkriješ kakšno skrivnost tega otočka.

Marija

Ta otok sem v bistvu že prečekirala po dolgem in počez. Vendar človek nikoli vsega ne ve.

Meni pa mir in neokrnjena narava blazno ustrezata. Niti slučajno ne posedam na plaži, ker ne morem. Stalno nekaj raziskujemo in smo vsak dan vsaj na 3 različnih lokacijah. Živimo kar v vasi na sredini (na vrhu) Šolte, skupaj z domačini v kamniti bajti. Noro. Vživiš se v njihov način življenja. Meni to veliko pomeni!

Hvala bogu ni zabave, ni Šiptarjev s sladoledom in tudi ni štantov s kičem.

Šolta je zelo fajn – mir, narava, čisto morje…..bili smo v campu “pri Midotu” – privat camp, fenomenalen folk, toplo priporočam!!!

A je ta kamp v Stomorski, ko se spuščaš po klančku v center Stomorske?

OTOK ŠOLTA…ZAME ČUDOVIT….TAM IMAM STRICA…KOT OTROK SEM TAM BILA VSAKO LETO..IN IMAM ČUDOVITE SPOMINE….KDO VE KAKO JE ZDAJ….JE ŠE VEDNO TAKO NEOKRNJEN KOT JE BIL?TAKO MIREN…TAKO GOSTOLJUBEN’?
LP..TANJA

New Report

Close